Delta možgansko stanje

 
 

Radost ne obstoja v končnem. Radost obstoja samo v neskončnem.

Upanišade,
Temelj največjega znanega dela indijskih filozofij

Delta stanje zavesti je stanje globokega spanja, narkoze, to je stanje uma, ko „vemo“ vse. Pojavijo se pri globokem spanju in pri nekaterih abnormalnih procesih. Ta frekvenca prevladuje pri dojenčkih do enega leta starosti. Prisotna je tudi v 3. in 4. fazi spanca (globoki spanec, 1. in 2. faza zajemata plitki spanec, op. prev.). Delta valove uporabljamo za zmanjšanje zavedanja fizičnega sveta. V Delta stanju tudi dostopamo do informacij v naši podzavesti.

Delta valovi se zmanjšajo pri zelo intenzivni zbranosti in kadar uporabljamo svoje miselne procese zelo aktivno. Pri tem je zanimivo to, da posamezniki, ki imajo težave z zbranostjo in učenjem, naravno povečujejo Delta valove, kadar se želijo zbrati in jih ne zmanjšujejo.Taka odstopanja pogostokrat močno omejijo zmožnosti usmerjenja zbranosti in učenja. Možgani so v takem stanju kakor zaklenjeni v ponavljajoče stanje, podobno sanjarnjenju ali zaspanosti.

Delta valovanje je zelo počasno. Frekvenca se giblje med 0,1-4 Hz.

  • Subjektivno občutenje stanj: globoki spanec brez sna, spanje brez REM faz, trans, nezavest
  • Vedenje in aktivnosti: mirujoče, ne pozorno
  • Fiziološke povezave: mirovanje
  • Učinki induciranja: lahko povzroči , trans, globoko sproščena stanja.
"Čisto po naključju sem zašel na Robertovo stran in ker verjamem da naključja ne obstajajo ampak ima vse  namen, sem se odločil da grem na seanso. Nisem imel nikakršnih predhodnih izkušenj s tem in nisem vedel kaj lahko pričakujem. Med seanso sem najprej šel v eno prejšnjih življenj, kjer sem živel kot ženska, nato sem podoživel svojo smrt in srečal mojo vodnico, ki mi je odgovorila na kar nekaj pomembnih vprašanj, katera mi bodo v pomoč v tem življenju.
Skratka čudovita izkušnja ki jo vsem toplo priporočam."


Sebastjan, Črniče (PLSR regresija)

Za dodatne informacije ali prijavo na regresijo v prejšnja življenja (PLSR) ali življenja med življenji (BLSR) po metodi dr. Michaela Newtona, nas pokličite na telefonsko številko 031 472 981 ali izpolnite kontaktni obrazec.
 
 
Vir:
Inštitut Transpersonalne Psihologije (2011), Elektronski vir, http://www.theta-psy.com/sl/theta-psy/znanost-in-mogani.html [dostop 8. julij 2011]
Zepan M. (2011), Elektronski vir, http://teate-reiki.com/index.php/theta/theta-healing-predstavitev.html [dostop 8. julij 2011]
Backman L. (2009), Knjiga Bringing your Soul to Light, Llewellyn Worldwide, 2009