PLSR+BLSR paketno

Regresija PLSR+BLSR paketno po metodi dr. Michaela Newtona omogoča najbolj popolno izkušnjo regresije in osebno doživetje vsega, kar ste lahko prebrali v knjigah Potovanje duš, Usoda duš in Spomini na onstranstvo. Kot pove že ime, združuje PLSR regresijo v prejšnja življenja (Past Life Soul Regression) in BLSR regresijo v življenje med življenji (Between Lives Soul Regression). V tej regresiji boste dobili odgovore na vsa vprašanja, ki ste si jih kdajkoli zastavljali glede posmrtnega življenja, identitete duš, svojega višjega smisla in življenjskega poslanstva. Podoživitev smrti bo za vedno odpravila strah pred koncem, saj se boste prepoznali kot večna zavest, ki potuje skozi zemeljske inkarnacije, v katerih se uči in duhovno raste, srečanje z dušami umrlih pa bo lahko izjemno tolažilno za kliente, ki so pred kratkim izgubili koga od bližnjih (to še posebej velja, če je bila smrt posledica kakršnegakoli tragičnega dogodka ali samomora), saj jih boste ponovno srečali, z njimi vzpostavili interakcijo ena-na-ena ter se imeli možnost od njih res posloviti, kar se morda niste mogli, ker je njihov odhod prišel tako nenadno in nepričakovano.

Regresija PLSR+BLSR paketno po metodi dr. Michaela Newtona hkrati zelo vpliva na Vašo osebno in duhovno rast, saj osebna izkušnja, ki jo prinaša sodeluje pri procesih deidentifikacije z lažnim Jazom, ki Vam onemogoča, da bi v življenju dobili tisto, kar si želite ter zaživeli svoje dušno poslanstvo. Posledica je občutek izgubljenosti, zmedenosti, pa tudi spremljajoči nekoristni občutki, kot so strah, žalost, nezadovoljstvo, tesnoba, depresija itd.

 

Kaj je regresija PLSR+BLSR paketno? »

Neinvazivna hipnotična regresija v prejšnja življenja (PLSR) in hkrati v življenje med življenji (BLSR) po metodi dr. Michaela Newtona, avtorja knjig Potovanje duš in Usoda duš.

Kako poteka regresija PLSR+BLSR paketno? »

Regresija PLSR+BLSR paketno traja 4-5 ur in ponuja najbolj popolno izkušnjo, klient pa naknadno po elektronski pošti ali po želji na CD-ju prejme tudi zvočni posnetek seanse.