Vtisi in mnenja klientov

 
 

Začutil sem, da govorim s človekom, ki ve, kaj dela... s človekom, ki je vreden brezpogojnega zaupanja

Asmir,
klient na regresiji PLSR

Ker je regresija v prejšnja življenja izjemno osebno duhovno doživetje, klienti običajno z regresije odhajajo z močnimi vtisi in globokimi uvidi. Spodaj se nahajajo izjave nekaterih klientov, ki so poslali svoje vtise. Upoštevajte, da so nekatera imena na željo klientov spremenjena. Izvirniki sporočil, ki so prispela po navadni ali elektronski pošti se hranijo v našem arhivu:

"Odločitev za seanso je bila pri meni prisotna že dlje časa. Ko sem se zanjo odločil, sem vedel da poti ni več nazaj. Ob prijetnem klepetu in posvetu sem doživel potovanje v času nazaj, ki je bilo zame nenavadno, vendar razburljivo.

Občutkov enostavno ne moreš opisati v besedah. Začutiš trenutek, ko se čas ustavi in tvoja duša ima prosto pot v kraj, kjer čas in prostor ne obstajata.

Vsem ki se zanjo odločate in niste še sigurni, svetujem da to nemudoma storite, saj boste preko nje spoznali, kaj ste in kaj ste bili, oziroma kaj je vaš smisel življenja. Težko namreč živiš v sedanjosti, če ne poznaš svoje preteklosti. Le ta namreč definira tvojo pot naprej."

 

Tomaž, Ljubljana (LBL regresija)
 

"Že nekaj mesecev nazaj me je sprehod med knjižničnimi policami pripeljal natanko do oddelka s knjigami o dušah. Zelo sem se poglobil v raziskovanje prejšnjih življenj in spoznal, kakšne pozitivne posledice ima lahko vedenje o prejšnjih življenjih na sedanje življenje. Moje zanimanje je pritegnilo tudi punco, ki mi je za rojstni dan podarila PLSR regresijo pri gospodu Zupančiču.

Sama seansa je bila zelo uspešna, saj sem se uspel dovolj sprostit, Robert pa me je odlično vodil skozi celoten proces. Ko sem bil sredi enega od preteklih življenj, sem vse uvide dobival zelo jasno ter začutil razna močna čustva, ki vsekakor niso bila čustva sedanjosti. Spoznal sem zakaj nekaterih stvari v sedanjem življenju ne maram, zakaj se nečesa bojim in zakaj so mi nekatere stvari pri srcu. Podoživel sem tudi smrt tistega življenja in lahko povem, da resnično ni razloga za skrb glede smrti, je le ena izmed mnogih.

Izkušnja regresije je bila zelo koristna in lepa, priporočam jo vsem ljudem, saj je zanimivo kasneje, ko povežeš nekatere lastnosti sedanje inkarnacije s prejšnjo in spoznaš, kdo dejansko si. Vsekakor bom ostal na tej poti raziskovanja svoje preteklosti in veselim se vseh novih uvidov ter zagotovo tudi kakšne nove regresije v prihodnosti."

 

Domen, Velenje (PLR regresija)
 

"Robert pozdravljen,

kar nekaj časa sem potrebovala, da sem zbrala vtise na videz enostavnega procesa regresije. Iz dneva v dan so se koščki sestavljali in čeprav vem, da se bo to dogajalo še kar precej časa, mi je regresija že zdaj dala izjemno veliko. Ne bom pozabila tvojega stavka: "Eno je verjeti, drugo pa je občutiti, da je nekaj več". Točno to sem doživela v svoji regresiji. Neverjetni občutki, ki so ti hkrati novi, a vseeno tako zelo domačni... energije, ki jih prepoznaš, še preden bi se sploh zavedel, kaj se v tistem trenutku dogaja. Občutek, ko zagledaš svojega duhovnega vodnika, je neopisljiv. Če bi se v tistem trenutku morala na kratko opisati, bi lahko rekla, da sem bila popolnoma izpopolnjena. In ta občutek sem si resnično želela vtisniti v spomin, da ga lahko znova in znova prikličem. Najbolj zanimiv se mi je zdel "pogovor" s mojim vodnikom, saj je on tisti, ki pozna tvoj resnični bit. Sporočilo, ki mi ga je predal, je bilo v tistem trenutku samo zame in ga niti nisem želela ali hotela deliti.

Po končani regresiji pa se nekako vse zloži in rečeš lahko samo: "Saj sem vedel, ampak...". Prav zato bi lahko rekla, da mi je regresija dala odgovore na vprašanja in misli, ki so me zavestno ali nezavedno že dolgo težile. Če dobro pomislim, se po svetu sprehajamo polni vprašanj, a vsi odgovori se že istočasno nahajajo v nas - vse je v enem paketu. Le pravi osebi, kot je Robert Zupančič, moraš zaupati, da ti jih pomaga odkriti."

Tina, Ptuj (PLR regresija)
 

"Posredujem ti moje vtise po opravljeni regresiji in upam, da bodo dovolj jasni saj je te občutke težko ubesediti.

Minil je teden po izvedeni regresiji PLSR+BLSR, do katere me je vodilo na-ključ-je na spletno stran Regresija po metodi dr. Michaela Newtona - regresoterapevta Roberta Zupančiča. Prebrala sem tudi knjigo Spomini na onostranstvo dr. Michaela Newtona in takrat je padla odločitev. Ker me vedno bolj zanima duhovnost in odgovori na določena vprašanje, zakaj se mi v življenju dogajajo stvari, ki jih ne želim, sem se odločila za to izkušnjo.

Na terapijo sem prišla rahlo vznemirjena, vendar mi je Robert z odličnim uvodom dal dovolj časa da sem se pomirila. Na začetku sem začutila globoko sproščenost. Jasno sem videla svoje otroštvo in takratne občutke. Ko sem se premaknila v preteklo življenje slike niso bile tako jasne vendar so bili močnejši občutki. Pri podoživljanju smrti nisem občutila obžalovanja, ko sem zapustila fizično telo. Lebdela sem nad njim in hitro me je potegnilo navzgor v neskončno svetlobo. Znašla sem se v brezmejnem svetlem "prostoru"  med sorodnimi dušami ob moji levi je stal vodnik v obliki svetlobe. Med prisotnimi dušami sem medlo prepoznala še živeče duše. Najsvetlejša in največja pa je bila duša pokojnega očeta. Ob tem so me  prevzeli močni občutki sreče. Pozneje sva se z vodnikom premaknila naprej do starešin. Na Robertovo vprašanje kaj mi sporočajo starešine in vodnik nisem dobila jasnih odgovorov. Prisotni so bili močni občutki mojega namena v tem življenju, ki pa jih je težko opisati z besedami.

Sedaj veliko premišljuje o tej izkušnji, ki mi je odprla vrata v neko drugo dimenzijo in vem, da bo čas prinesel bolj jasne odgovore. Zavedam pa se tudi, da bom morala še veliko delati na sebi za dosego pravega bistva ŽIVLJENJA. 

Robert zahvaljujem se ti za odlično vodenje, potrpežljivost in nenazadnje nepozabno izkušnjo."

Irena, Hoče (LBL regresija)
 

"V življenju sem čutila veliko obremenitev z vseh strani in stalen občutek, da nisem zaželjena, ljubljena. Ko sem v tem procesu srečala svojega pokojnega očeta, sem dobila jasen uvid, da me ima srčno rad. Zelo jasno sem videla kaj je moja naloga v tem življenju, kar mi pomeni velika spodbuda da razvijem svoje talente. Zelo sem hvaležna za to izkušnjo. Hvala g. Robertu."

Mojca, Medvode (LBL regresija) (ime je na željo klientke spremenjeno)
 

"Da sem na moji duhovni poti in poti osebne rasti prišel do Roberta, se verjetno lahko zahvalim dejstvu, da že dolgo časa iščem odgovore, zakaj sem takšen kot sem in kje delam napake , da nisem takšen kot bi si želel biti! Seveda še na začetku leta nisem vedel kaj je regresija in zanjo nisem nikoli slišal. Ampak ko si nekako zrel za nekaj, te pač samo poišče.Tako sem tudi prišel do Roberta Zupančiča in se nemudoma prijavil na seanso.

Na seansi mi je Robert najprej izčrpno razložil, da je edini problem za naše težave v življenju privzgojeni lažni jaz, ki nam preprečuje, da bi naša duša zaživela tako, kot je bila rojena. Ta lažni jaz nam celo življenje povzroča težave, oziroma nam nagaja v negativnem - slabem smislu in nas ovira, da bi bili resnično srečni. V treh korakih, se lahko lažnega jaza znebimo, oziroma ga pripravimo do tega , da dela za nas in ne proti nam.

Prvi korak je regresija, ki sva jo nato z Robertovim vodenjem tudi opravila. To je bilo zame naporno potovanje v preteklost, ki pa mi je dalo čudovit uvid  v vzroke mojih problemov. Po dvodnevni meglici, ki je nastala v mojem umu je prišlo do neke vrste psiho - fizične osvoboditve. Na nerazložljiv način se je izboljšalo moje vsesplošno počutje.

Ostaneta mi še dva koraka, ki  bosta dokončno povezala srce in dušo in upam, da mi bo  pri tem Robert stal ob strani in me naučil, kako mi to lahko uspe.Vsakemu, ki išče svojo srečo, lahko samo priporočam PLSR + BLSR regresijo. In najpomembnejše spoznanje zame je, da je sreča v nas samih. Samo uporabljati se je moraš naučiti."

Valentin, Radenci (LBL regresija)
 

"Pred leti sem prebrala knjigo dr. Michaela Newtona ˝Potovanje duš˝. Že takrat me je zamikalo, da bi potešila svojo radovednost ter poiskala odgovore na nekatera vprašanja. A najbrž ni bil še čas za to…

Pred kratkim sem brskala po spletu, naletela na Robertovo stran in se v trenutku odločila. Hkrati sem se prijavila na regresijo PLSR IN BLSR. Največja skrb mi je bila ali bom ˝zdržala˝ toliko časa. Nepotrebna skrb. Že ob samem srečanju z Robertom sem začutila, da sem na ˝pravem˝ naslovu.

Terapija je hkrati bila zelo čustveno ter čudovito potovanje v najbolj skrit delček sebe: vrnitev v zgodnje otroštvo, bivanje v maternici, življenje v nekem drugem času in na drugem kraju… pa čeprav je moje potovanje potekalo kot ena sama kritika, očitki…vse je to z nekim razlogom.

Najmočnejši in najlepši občutki so bili, ko sem vstopila v neskončno svetlobo – kakšen mir ter srečanje z mojim duhovnim starešinom – nepopisna ljubezen, sreča, dom…kljub oštevanju…

Robert, hvala!"

Ljiljana, Sodražica (LBL regresija)
 

"Naj se ti najprej zahvalim za to neverjetno izkušnjo. Sem potrebovala nekaj dni da so moji možgani sprocesirali vse dogodke na seansi. Dejansko se je zdaj postavilo vse na svoje mesto. Občutke, ki jih občutim v sedanjem življenu končno razumem.

Doživeti svojo smrt pa je tako osvobajajoče. Bolečine, žalost, osamljenost izginejo, ostane pa mir. Takega miru in čiste ljubezni na zemlji zaenkrat nismo zmožni. Kar pa me najbolj veseli je to, da se ne sekiram več zaradi malenkosti. Vse tisto kar me je prej žrlo je odšlo....enostavno je nepomembno. Šteje samo ljubezen in ne pehanje za materialnimi stvarmi. Težko pa je vse opisat z besedami, ker regresijo je treba doživeti. Priporočam jo slehernemu prebivalcu te zemlje.

Hvala Robert, si strokovnjak na svojem področju in definitivno se bova še videla."

Vendi, Bled (PLR regresija)
 

"Za regresijo sem se odločila, ko mi je zadnja knjiga dr. Newtona dobesedno padla v roke. Veliko let prej sem prebrala prvi dve knjigi in sem bila nad njima zelo navdušena, saj sta mi dali zelo oprijemljiv odgovor na številna vprašanja. Na regresijo sem prišla s strahovi, da bo moj um sabotiral regresijo.

Regresija je bila uspešna, čeprav je moj um precej komentiral in analiziral vse, kar sem doživljala. Zanimivo je bilo, da sem v regresiji kljub temu vedela, kaj sporoča duša. To je eno od pomembnejših spoznanj, ki jih odnašam iz regresije. Občutek duše in njenih sporočil je precej drugačen od miselnega toka uma in ta izkušnja mi pomaga, da si bolj zaupam. Veliko stvari mi šele po regresiji postaja čedalje bolj jasnih in zdaj še bolje razumem, zakaj sem podoživela nekatere situacije, tako kot sem jih.

Robertu sem hvaležna za močno podporo in odlično vodenje. Regresijo priporočam vsakemu, ki želi jasen vpogled v to, kdo v resnici je in zakaj je tukaj na zemji."

Štefani, Slovenj Gradec (PLSR+BLSR regresija)
 

"Zame je regresija pričetek zavestnega dojemanja tistega, kar sem intuitivno in nezavedno živel do sedaj. Namreč, da je potrebno pravemu jazu dati prosto pot in ''privzgojeni jaz'' odstraniti oz. omejiti, kolikor pač gre. Za vse, ki morda dvomite podati se na pot regresije svetujem, da pred izvedbo regresije doživite obe hipnotični stanji, ki se pri regresiji uporabljata in si date izdelati Analizo načrtovane osebnosti, na sami regresiji pa se prepustite občutkom. To je največ, kar lahko naredite zase. Vsekakor se moja pot raziskovanja in rasti nadaljuje..."

Miloš, Brestanica (PLSR+BLSR regresija)
 

"Kar nekaj časa sem razmišljala kako ubesediti vse to, kar sem doživela na regresiji in na koncu prišla do zaključka, da se tega enostavno res ne da opisati v parih vrsticah. Na samo terapijo sem prišla s točno določenimi vprašanji glede težav, ki so me mučila in za katera sem upala, da bom dobila odgovore nanje. Vendar, ko sem se na neki točki znašla par stoletij nazaj, opazovala svoje negibno telo na tleh in obenem čutila zadovoljstvo ob vrnitvi »domov« - sem spoznala, da so moje ti. težave oz. vprašanja, s katerimi se »tu na zemlji« vsakodnevno spopadam, tako zelo nepomembna in tako zelo nebistvena za preživetje, da odgovori niti niso potrebni.

Takoj na začetku terapije je  vlogo v postopku, večkrat skušal prevzeti moj dragi prijatelj – razum, vendar je s pomočjo izjemnega Robertovega vodenja, le-ta kmalu izgubil na svoji moči. In prav takrat, ko se je razum popolnoma izklopil (oz. je ostal nekje daleč za mano, medtem ko sem se poglabljala v različne ravni zavesti), sem lahko vstopila v svet, ki presega meje zemeljskega dojemanja. Priznam, že nekaj let nazaj sem prebrala knjigo Potovanje duš, ki se mi je zdela izjemno fascinantna, vendar sem bila nekako prepričana, da nisem dovzetna za tovrstne izkušnje. Nikoli nisem meditirala, področje duhovnosti pa sem poznala le na podlagi teorije. Nikoli nisem čutila potrebe po analiziranju svojega bistva, do pred kratkim, ko sem naenkrat začutila, da moram storiti prav to.

V trenutku, ko sem po terapiji odprla oči, je moje življenje dobilo nov fokus. Marsikomu je po regresiji vse kristalno jasno – no, meni ni bilo. Po skoraj 6-ih urah (odločila sem se za BLSR + PLSR), sem bila izmučena in sprva še bolj zmedena kot na začetku. Sedaj po nekaj dneh pa se spomini in občutki postavljajo v prave okvire in počasi dojemam razsežnost svoje neverjetne izkušnje, ki je zahvaljujoč Robertovemu izjemnemu vodenju, spremenila moje videnje na lastno življenje"

Anja, Ljubljana (PLSR+BLSR regresija)
 

"Po prebiranju knjig "Potovanje duš" in "Usoda duš", sem želela malo več izvedeti o avtorju le-teh in seveda sem zašla na Robertovo stran. Več ali manj sem na strani takoj vse prebrala, in poslušala tudi Webinar o regresiji. Pred časom me je bilo izredno strah regresije, kaj se vse lahko tam zgodi, kaj lahko vse lahko zvem, kar mi naj ne bi bilo všeč. Ampak, ko sem prebrala obe knjigi, sem začela razmišljat, da bi se pa tudi sama soočila s preteklimi življenji. Zakaj? Prvič, zaradi radovednosti, potem pa, ker vedno bolj iščem sama sebe in se sprašujem, kaj je smisel mojega življenja. In tako me je pot pripeljala do Roberta. Vemo, da naključij ni in vedno, ko rabimo določeno stvar, nas pot pripelje do tja. 

Robert je regresijo in pot v duhovni svet, izredno lepo in strokovno opravil. Lepo me je vodil skozi različna obdobja mojega življenja in potem do preteklega življenja in potem še naprej v duhovni svet. Ves čas sem se počutila izredno varno in sproščeno. Pravzaprav mi je bilo tako lepo, da bi ponovila. Morda pa bom kdaj :-).

To izredno izkušnjo bi priporočila res vsakomur. Ker je res enkratno doživetje. 

Hvala ti Robert, še enkrat, da si me tako lepo vodil skozi preteklost!"

Mojca, Ljubljana (PLSR+BLSR regresija)
 

"Moji vtisi iz seanse so globoko čustveni in neverjetno pristni. Sedaj vem, zakaj se smrti že prej nisem bal, ker je bila moja izkušnja z njo v prejšnjem življenju mirna in neboleča. Zdi se mi, da sem vse te stvari vedel že vseskozi nekje v sebi in to čutil pa si nekako nisem dovolil verjeti. Ta izkušnja me je nekako pomirila v smislu, da je vse z namenom in da bo vse dobro naprej, samo dovoliti si moram in prisluhniti svoji notranjosti oziroma svoji duši. Sedaj na življenje gledam s popolnoma drugega zornega kota in si bom dovolil živeti polno življenje.

Zahvaljujem se Vam Robert za čudovito in nepozabno iskušnjo, katera me bo spremljala vse življenje in za profesionalen in strokoven pristop."

Roman, Stahovica (PLSR+BLSR regresija)
 

"Mislim, da ni med nami nikogar, ki se v življenju ni že kdaj znašel v težkih, na videz brezizhodnih situacijah in si želel najti odgovore oziroma vzroke za nastalo zmedo v naših tako »sprogramiranih in načrtovanih« življenjih. Potem se lotimo iskanja rešitev, takšnih in drugačnih in nekatere rešitve se izkažejo za uspešne, nekatere pa so zgrešene, da bolj ne bi mogle biti. Zase lahko rečem, da sem našla rešitev. Sicer sem šele na začetku poti vendar sem bolj kot kdajkoli prej prepričana, da je to edina in najboljša rešitev, ki mi jo je ponudilo življenje. Tukaj je moja zgodba.

Moje dosedanje življenje je bilo sestavljeno iz izredno težkega in žalostnega otroštva, neuspešnih partnerskih odnosov in poslovnega življenja, ki mi v bistvu nikoli ni bilo všeč. Stanje v tem trenutku: izgubila sem službo, nevzdržni partnerski odnos, nizka samopodoba in še kopica destruktivnih stanj in misli ter večno vprašanje – zakaj?

In ker verjamem v to, da vse pride ob svojem času oziroma, ko so stvari tako daleč, ko dosežejo nek vrhunec… se nekaj zgodi. Samo prisluhniti je potrebno, če si seveda želiš. Zaznala sem notranji glas, misel, ne vem, kako naj povem…. Med internetnim brskanjem za prostimi delovnimi mesti, sem naenkrat vtipkala to besedo…regresija. In tok dogodkov je stekel. Na Robertovi spletni strani se mi je odprl nov svet; priskrbela sem si vso omenjeno literaturo, katero sem na mah prebrala, stopila v stik z Robertom, se brez pomislekov prijavila na PLSR+BLSR regresijo, upoštevala vsa priporočila in navodila ter se, že prav otroško nestrpna in polna pričakovanj, znašla na Robertovem udobnem naslanjaču.

Pridružujem se vsem, ki so pri Robertu že bili v tem, da nekako ne najdejo pravih besed za doživeto. Moja prva misel, ki me bo spremljala do konca življenja je, da je to najboljša stvar, ki sem jo v življenju naredila. Zame ni boljše stvari. Že uvodni razgovor je bil zame življenjska lekcija, že tukaj sem prišla do določenih spoznanj. Najhuje mi je bilo, ko sem spoznala, kje se nahaja moja duša-na kakšnih vibracijah, kako sem jo v bistvu ves čas trpinčila, jo potiskala na stran in se do nje vedla skrajno brezbrižno. Zdelo se mi, da imam v sebi majhnega otroka, ki ga vsak dan znova mučim in da sem mu šele zdaj pustila do besede. To mi je bilo grozovito spoznanje in šlo mi je kar na jok. Pa se same regresije še sploh nisva lotila, ko se mi je že »odprlo kar nekaj oken«. Skratka, uvodni razgovor-svetovno!!! Imela sem občutek, da Robert gleda skozi mene, da se poznava že celo večnost in da natanko ve, kdo in kaj sem. In vprašanje zaupanja…izključeno. Zaupala sem mu že tisti trenutek, ko sem se na regresijo prijavila.

Zame je bila to prva hipnoza v življenju, zato sem se čisto mičkeno bala samo tega, da se ne bi uspela dovolj sprostiti, kljub temu, da sem doma pridno izvajala avtogeni trening. Vendar ni bilo nobenih težav. Ves čas hipnoze sem se zavedala same sebe, slišala sem Robertov in svoj glas, le telesa nisem občutila na običajen način. Robert me je popeljal skozi različna obdobja mojega otroštva in tukaj je bilo veliko solz in predvsem sem čutila obžalovanje ter žalost, ker je moja duša tako trpela. Kar pa je bilo najbolj fascinantno…občutki, ki sem jih doživljala še kot nerojen otrok, v maternici. Solze so kar tekle, nezavedno…

Potem sva se odpravila na potovanje v prejšnje življenje. Živela sem kot dekle v času srednjega veka, v izredno ljubeči družini. Čeprav se nisem izobraževala, je moj oče poskrbel za to, da sem prejela neko vsesplošno življenjsko znanje, katerega sem predajala naprej. Bila sem deklica dolgih las, preprosto oblečena, izjemno učljiva in inteligentna, kar je bilo takrat bolj moteča zadeva. Zato sem plačala z življenjem; namreč umrla sem izjemno mlada, nasilne smrti. Smrt kot taka ni bila boleča; sicer sem čutila grozo pred skorajšnjim koncem, ki se mi je nezadržno bližal, vendar je bilo vsega v trenutku konec. Naenkrat sem se dvignila nad svoje izmaličeno telo, kot nekak milni mehurček in ga opazovala. Bilo mi ga je žal, vendar bolj kot sem se dvigala, bolj se mi je večal občutek olajšanja, radosti in veselja. Ja, vesela sem bila, resnično vesela. Mislim, da mi je šlo celo na smeh, ker sem vedela, preprosto vedela sem, kam grem. Grem domov in tega sem se veselila. Ni možno z besedami opisati tega, enostavno ne gre.

Po smrti sem se srečala s svojim duhovnim vodnikom, katerega sprva nisem takoj zaznala. Ja, to je šele fant od fare! Simpatičen, zelo privlačen (ne v telesnem pomenu besede), mlad dečko me je pričakal. Zaupal mi je svoje ime in me na izjemno prijazen, topel, dobronameren in hudomušen način »okrcal«, da kaj ga »lomim« toliko v sedanjem življenju. Prav tako sem obiskala svojo skupino, v kateri sem prepoznala svojega sedanjega partnerja, kar je bil zame eden izmed ključnih trenutkov. Zaznala sem, da sva se, kot duši, kot prijatelja, dogovorila, da bova, vsak v svoji inkarnaciji, poskušala prehoditi skupaj to zemeljsko pot. Zakaj je to bil zame ključni trenutek? S tem, ko sem ga zaznala kot del moje skupine in da je v bistvu on moj večni prijatelj, je v trenutku izginilo morje negativnih občutkov, ki sem jih do regresije gojila do njega. Ko sem pravzaprav ugotovila, kdo on sploh je. To je čudež, vsaj zame.

In ko sem na koncu stopila pred svet starešin, mi je bilo najprej malce neprijetno ampak ta občutek je izginil takoj, ko sem jih v celoti zaznala. Prijazno in ljubeče so pokomentirali moje funkcioniranje v tem življenju in me z največjim razumevanjem opomnili na stvari, ki jih ne počnem najbolje. To ni bilo sodišče, to je bil prostor spoznanj, nasvetov in ene same veličastne topline.

Kaj na rečem na koncu? To doživetje, ki mi ga je omogočil Robert, se ne da primerjati z ničemer drugim v življenju. Življenje se mi je spremenilo čez noč…v občutkih, mislih, zaznavah, razmišljanjih. Spoznala sem kdo sem in to me je osvobodilo »zakajčkov«. Zavedam se, da sem šele na začetku poti in da me čaka še ogromno dela. Tega sem se že lotila, ker sem se takoj prijavila v Robertovo e-šolo in veselim se novih naukov, bolj kot kdajkoli se veselim življenja. In kar je izjemno pomembno…ni me več strah smrti, ker je to ena luštna zadeva. Moja naloga je, da v preostanku svojega življenja poskrbim za dobrobit moje duše, ki je veliko let potrpežljivo čakala, da bo »Simona prišla k pameti«.

Vsem morebitnim skeptikom bi želela posredovati samo eno skromno sporočilo; osvobodite se, začnite živeti, soočite se s hudičkom v sebi in začnite ljubiti svojo dušo, tako kot le-ta ljubi vas.

Robert vas čaka."

Simona, Radeče (PLSR+BLSR regresija)
 

"Pozdravljeni, najprej naj se vam zahvalim za res pozitivno izkušnjo. Po terapiji sem potrebovala dan, dva, da sem se spravila nazaj k sebi. Za vsakega bi res svetovala, da pridejo brez pričakovanj, moje videnje je bilo zadnje na kar sem pomislila. In res je, ko pravite, da vodniki pokažejo tisto, kar v trenutku najbolj potrebuješ. Potrebovala sem ta nasvet in posledično potrebovala sem se pogovoriti s to osebo. Naredila sem prvi korak in ker se že po prvem koraku bolje počutim, veliko lažje, bom seveda naredila tudi naslednji korak. Vsi,ki želijo izboljšati svoje življenje, naredite prvi korak, to bo nekaj najbolj pozitivnega kar lahko naredite...

Vam pa še enkrat hvala. Tudi sama sem bila malenkost skeptična, vendar sem vesela da se je dobro izteklo. Definitivno bova v sodelovanju. Hvala tudi za posnetek, razlago, res oddajate prijetno in pomirjajočo energijo."

Darja, Ljubljana (PLSR regresija)
 

"Vrnila sem se domov. Zdaj vem, kako preprosto je samo biti duša brez telesa, brez navlake in omejitev. Že sama beseda občutek je pretežka za to doživetje, tako preprosto je biti duša. Lepo, mirno, prijetno, veliko, čarobno in domače. Vse sem že vedela nekoč in zdaj sem imela priložnost sem pokukati tudi zdaj med življenjem. Resnično hvaležna.

Med regresijo sem dobila močne uvide, spoznanja in klice, katerih nikakor ne bi prepoznala, najbrž vse dokler bi bilo lahko že usodno, tako zame, kot morda za sina, zakon ali kaj podobnega. Niti v snu nisem pričakovala teh sporočil, saj me je regresija le neznosno privlačila v zadnjem mesecu. K tebi sem se napotila brez pričakovanj, brez prepoznavnih večjih težav, samo šla sem, ker me je neizmerno vleklo. In sem poprosila moža, da mi podari regresijo za rojstni dan. In res je bilo to najboljše darilo. Darilo zame, zanj in mojega sina. In na dolgi rok tudi najbrž še za marsikoga in marsikaj. 

Lahko bi zelo na dolgo in široko poskušala opisovati, kaj sem doživela, kaj sem spoznala, česa sem se spomnila, a menim, da je to individualna izkušnja, katero je izjemno težko ubesediti. 

Zelo sem hvaležna, da sem te spoznala, da me je življenje prineslo k tebi, saj sem prav ta del izjemno pogrešala pri moji osebni rasti. Ta zadnji košček mozaika, kateri nikakor ne more postati popoln, dokler manjka ta del. Veliko sem se že naučila v življenju, presegla veliko odvisnosti, predelala vzorce, napredovala v vseh ozirih, vendar nekaj je še manjkalo. In življenje me je prineslo k tebi. In tu vem, da bom lahko krog zaključila, da bo energija končno lahko stekla."

Urška, Logatec (PLSR+BLSR regresija)
 

"Robert, hvala za lepo doživetje. Doživela sem dragoceno izkušnjo, kjer sem spoznala kdo sem, odkod prihajam in kam grem. Neprecenljive vrednosti pa je spoznanje kdo so duše v moji duhovni skupini. Sedaj razumem mnoge stvari, ki so se mi zgodile v tem življenju. Vodja sveta starešin sem bila jaz, kar me je presenetilo in razveselilo, ker sedaj vem, da sem naredila velik duhovni napredek, kar je tudi smisel moje sedanje življenjske poti. Vodja sveta starešin se mi je poklonil, ostali pa so se mi prijazno smehljali. Ko sem poslušala posnetek enega od preteklih življenj, sem se nasmejala do solz. Bila sem črnski deček, na otoku sem živela sama. Želela sem si ujeti tigra, a sem bila preveč strahopetna. Raje sem se hranila z ribami, kot pa da bi se izpostavljala nevarnosti. Doživela sem visoko starost in mirno umrla.

Robert, svoje poslanstvo izpolnjuješ izjemno uspešno. Želim ti, da bi ga uspešno izpolnjeval še naprej.

Srčen pozdrav!"

Valerija, Trebnje (PLSR+BLSR regresija)
 

"Pred tednom dni sva z Robertom izvedla regresijo PLSR+BLSR paketno.

Regresija je uspela 100% in že zdaj usmerila moje življenje v pozitivno smer. Glede na to, da sem se v zadnjih nekaj letih soočala s hudimi težavami, tudi z najtežjimi izgubami, ki jih lahko človek v življenju sploh doživi, je moje življenje spet dobilo nov smisel in novo upanje. Življenje je kljub vsemu dobro in dragoceno in prav je, da ga dobro "vnovčimo".

V regresiji sem se vrnila v svoje otroštvo in v svoje preteklo življenje, za katero se je izkazalo, da iz njega izhaja izvor mojih sedanjih težav. Zdaj, ko to vem, jih lažje razumem in jih tudi sprejemam. Podoživela sem svojo smrt, ob kateri sem čutila takšen mir in spokojnost, da si v življenju tega ne bi mogla nikoli prej predstavljati. Razblinila je vse moje strahove in dvome, ali se življenje po smrti res nadaljuje. Se nadaljuje in zdaj zame to ni več le upanje ampak vedenje, da se ponovno srečamo s svojimi najdražjimi za katere smo zaradi svojega "omejenega" mišljenja mislili, da smo jih za večno izgubili.

V regresiji sem se pogovorila tudi s svojo vodnico, ki mi je izpostavila moje napake, za katere sem globoko v sebi že prej vedela, a si jih nikoli nisem priznala. Zdaj jih bom lažje odpravila, saj me je vodnica pomirila in me usmerila, naj nadaljujem svojo pravo pot.

Regresija mi je odprla oči v mnogih pogledih in sedaj čutim globoko spoštovanje do življenja samega, vsega živega kar me obdaja in nenazadnje tudi do sebe... Srečna sem, da me je moja pot pripeljala do Roberta, ki mi je omogočil to doživetje. Regresijo toplo priporočam vsem, saj je res edinstvena izkušnja. Še najbolj pa tistim, ki se jih v življenju loteva občutek, da so se pred njimi zaprla vsa vrata.

Robert, hvala še enkrat."

Katja, Tabor (PLSR+BLSR regresija)
 

"Moram reči, da je regresija izkušnja, ki ti spremeni življenje. Po njej enostavno ne moreš biti več ista oseba kot prej. V mojem primeru mislim, da je bilo ravno ozavestenje dejstva, kdo dejansko sem, čeprav sem to v sebi vedela že dlje časa, največje breme in potlačeno čustvo.

Regresije se je dan za mano udeležil tudi 16. letni sin. Neprecenljivo je, ko lahko izkušnje regresije in preteklih življenj primerjava in o tem premlevava. Sedaj tudi vem, da ga lahko brez pomislekov in strahu prepustim njegovi lastni poti.

Hvala Robert, da si s svojim znanjem tu za vse nas. Hvala Urban za tvojo vztrajnost, da sva končno pristala na Robertovem fotelju."

Maja, Brezje (PLSR+BLSR regresija)
 

"Marsikdo od nas se v življenju sreča z vprašanjem o tem, kdo pravzaprav je v resnici, kakšna je njegova vloga v življenju na Zemlji, kakšno je njegovo poslanstvo, zakaj se nam določene stvari dogajajo.... Včasih odgovore najdemo sami, včasih pa potrebujemo pomoč. Ta pomoč se je našla pri meni v obliki g. Roberta, ki sem ga obiskala, ko nisem več našla odgovorov na tisto, kar sem iskala. Dejansko se je moje življenje ustavilo na poti in zahtevalo spremembe. Ko sem po naključju brskala po računalniku, sem naletela na Robertovo spletno stran in verjamem, da se stvari zgodijo z določenim namenom, saj sem takoj začutila, da bom prav tu našla svoje odgovore.

Še enkrat hvala g. Robertu za čudovito izkušnjo regresije, ki me je popeljala v eno izmed prejšnjih življenj, hvaležna, da sem spoznala svojo duhovno vodnico, popolnoma mirno podoživela svojo smrt iz prejšnjega življenja, ugotovila, kakšne so moje naloge in kako jih izpolniti in še bi lahko naštevala. Kar naenkrat so vse stvari  in dogodki v življenju dobili svoj smisel. Ugotovitev, da pravzaprav življenje ni trpljenje in poraz, ampak so to le izkušnje in izzivi za našo dušo, kajti po to smo prišli na Zemljo. In vedno znova prihajamo sem, da se učimo. Tako preprosto in enostavno. V bistvu odgovore nosimo v sebi, samo slišati jih moramo, kar je pogosto težko v današnjem vrvežu življenja. Po tej izkušnji bolje poslušam samo sebe in vem, da tisto, kar delam, delam prav.

Zato toplo priporočam g. Roberta vsakemu, ki želi napredek v osebnem in duhovnem smislu, ki  išče odgovore za svoj obstoj ali  hoče najti pot do svojega resničnega jaza.... Hvala Robert za to strokovno vodeno in prelepo izkušnjo, vsekakor mi bo pomagala na moji začrtani življenjski poti."

Mira, Kamnik (PLSR+BLSR regresija)
 

"Za regresijo sem se odločila po prebiranju knjige Spomini na onostranstvo. Seveda sem tudi sama imela cel kup vprašanj v povezavi s smrtjo, lastnim poslanstvom... Prijavila sem se z željo, da konkretno zaživim dušno življenje, in nikakor ne zaradi radovednosti. Z Robertom sva se najprej temeljito pogovorila glede namena in samih pričakovanj regresije, kar je bilo izjemno poučno in sem mu resnično hvaležna. 

Sama seansa je potekala zelo hitro. V fazi hipnoze sem postopoma prešla v odraščajoče obdobje svojega življenja in nato v trebuh svoje mame, kot zarodek. V trenutku so me začela prežemati čustva in občutja, ki jih nikakor nisem uspela kontrolirati. Enostavno so "lila" iz mene. Že pred seanso me je Robert opozoril, naj samo opazujem in naj se čim manj obremenjujem ali so mi videne stvari logične ali ne. 

Ko sem se preko poglobljenega dihanja umirila, sem zdrsnila v eno izmed prejšnjih življenj. Zelo jasno sem "vonjala" pokrajino in opazovala okoliščine. Barve so bile izrazite. Sledila sem Robertovim vprašanjem, ki so me vodila toku tedanjega življenja in se osredotočala na podane prejete informacije, ki na začetku niso imela ne repa ne glave. Naposled sem podoživela zadnji dan tedanjega življenja, ko je duša brez težav, zadržkov, strahu ali žalosti zapustila telo, kot bi slekla staro, ponošeno srajco. Končno sem občutila resnično svobodo, "rešena" utesnjenosti. Čeprav sem poudarila, da nisem trpela v tem, pravkar zapuščenem, telesu. Hitro sem prešla v višje sfere, kjer sem se srečala s svojim duhovnim vodnikom. Zaupal mi je svoje ime in prijazno podal nekaj napotkov oz. nasvetov glede trenutnega življenja. Ogledala sva si možna utelešanja, zakaj sem izbrala ravno to telo, mesto in pogoje bivanja, ter okoliščine. 

Nadalje sem se srečala s svojo dušno skupino in jasno prepoznala njihovo energijo in vlogo v mojem sedanjem življenju. V nekem trenutku sem tudi izkusila, kako je, če te " vrže ven", kot pravi Robert - preprosto nobena misel ali občutek ne pride do tebe. Kot bi stala za steklom in bi gledala človeka, ki mi nekaj skuša povedati, jaz pa vidim samo, kako odpira usta.

Srečala sem se tudi s svetom starešin - ob tej izkušnji pa so bila vsa prej zastavljena vprašanja prav smešna in nepomembna, kljub temu pa so bili njihovi odgovori prijazni, zelo jasni in preprosti. Takrat sem se resnično zavedala, kako preprosto je vse skupaj in koliko kompliciranja in oteževanja si v življenje vnašam sama. 

Na koncu se je vse zlilo v popolnoma smiselno in jasno celoto. Neskončno sem hvaležna duhovnemu vodniku, moji dušni skupini in svetu starešin za neizmerno pomoč in dar. Se pa zavedam, da sem si z opravljeno regresijo le "obula čevlje" za življensko potovanje, nadaljni koraki so v polnosti odvisni le od mene."

Sandra, Novo mesto (PLSR+BLSR regresija)
 

"Od regresije je minilo že mesec dni in ves ta čas sem čakal, kdaj bo pravi čas da opišem svojo izkušnjo.

Odločil sem se, da ne bom opisoval kako je regresija potekala, ker se to lahko prebere v marsikateri knjigi, na spletu ali izve kje drugje.

Kaj je bilo zame pomembno je to, da sem ugotovil, zakaj se ne spominjam določenih obdobij svojega življenja, sedaj vem kakšne so moje relacije do posameznih ožjih družinskih članov, izvedel sem nekaj delčkov iz mozaika kaj moram narediti, kako se lotiti grajenja svojega življenja v prihodnje. Tekom regresije sem ugotovil, da sem imel čustveno zelo zahtevno mladost (kaj dosti se nisem spominjal), da se mi ni bolje godilo v enem od prejšnjih življenj, le da je tam "agonija" trajala celo življenje, v tem življenju pa le del.

Izvedel sem tudi k čemu stremim in kaj moram doseči. Zavedam se tudi, da to brez drastičnih sprememb ne bom dosegel.

Naj še povem, da so bili vsaj trije dnevi po regresiji polni dodatnih uvidov in čustvenih reakcij, tako da so moje zastavljene akcije morale malo počakati.

Regresijo priporočam vsem, ki hočejo delati na osebni rasti, tisti, ki pa na to še niste pripravljeni, pa z regresijo počakajte do takrat."

Matjaž, Ljubljana (PLSR+BLSR regresija)
 

"Najlepša hvala za lepo izkušnjo, ki ste mi jo podaril  z regresijo.

Zelo bom kratka, a menim, da bo ta stavek najbolje opisal, kaj vse mi je regresija dala.

Ugotovila sem namreč, da SEM DUŠA, ki živi v trenutnem telesu in ne telo, ki ji je bila dodeljena duša.

To spoznanje mi je odprlo oči na marsikaj in sedaj se dosti bolje razumem (zakaj določene zadeve vplivajo na moje zemeljsko življenje in kako nanj vplivajo).

Pomembno mi je bilo tudi odkritje, da sem na pravi poti k spoznavanju same sebe. Res ni naključij in se vse zgodi z nekim namenom. Tako se je moralo zgoditi tudi to, da sem dovolila, da me vodniki pripeljejo k vam. Ko je učenec pripravljen, pride učitelj :)."

Eva, Koper (PLSR+BLSR regresija)
 

"Še moje mnenje:

Sem človek, ki reče bobu bob. Regresija mi je omogočila da sem izvedela ozadje stvari, ki me v življenju omejujejo na določenih življenjskih področjih in stvari sedaj bolje poznam in razumem. Zaradi tega jih danes lahko začnem odpravljati.

Robertu se zahvaljujem za odlično izpeljano delo. Iskrena hvala."

Nina, Celje (PLSR+BLSR regresija)
 

"Pred letom dni sem prebrala knjigi Potovanje duš in Usoda duš. Knjiga me je tako navdušila nad potovanji v pretekla življenja, da sem se tudi sama odločila, da se pod strokovnim nadzorom prepustim potovanju v eno od prejšnjih življenj. Za to potovanje sem se odločila pred kratkim, ko nekako nisem več vedela kaj je smisel mojega življena. Tako sem se po priporočilu prijatelja obrnila na Roberta, ki me je popeljal v to čudovito izkušnjo.

Vodniki so me popeljali v življenje, ki se najbolj navezuje na sedanjega, tako sem dobila nekaj odgovorov, zakaj se mi dogajajo določene stvari v življenju. Najbolj od vsega me je "pretresilo" ko me je Robert vprašal, če iz življenja, ki sem ga gledala, prepoznam koga v tem življenju, saj nekoga nikakor nisem pričakovala, pa se je za moža iz prejšnjega življenja izkazal prav on. Najlepši občutek, ki bi ga moral občutiti vsakdo, pa je sama smrt. Ni lepšega občutka, ko duša izstopi  iz telesa in jo neka sila, kot magnet, vleče navzgor. Prijeten občutek, ki se ga z besedami kar ne da opisati; kod da bi lebdel in letel nad oblaki.

In na koncu srečanje z vodnikom ali vodnico. Jaz imam vodnico, katera mi je zaupala tudi svoje ime. Povedala mi je kakšna je moja naloga v tem življenju in ugotovila, da imam ravno na tem področju največ težav. Vodnica me je potolažila in mi rekla, da bo še vse v redu, naj še malo počakam, ne več dolgo... Iz česar sem sklepala, da bom kmalu pričela izpolnjevati svoje poslanstvo, katerega mi do sedaj še ni uspelo.

Bila je čudovita izkušnja in tudi sama mislim, da se bom čez čas prijavila še na regresijo v življenja med življenji, saj si želim spoznati duhovni svet in ugotoviti kdo so duše iz moje skupine."

Vesna, Ljubljana (PLSR regresija)
 

"Najprej bi omenila,da je bila vsakršna skrb glede regresije odveč, bolje rečeno več sproščenosti in zaupanja zagotavlja uspešen rezultat, tako kot pri meni. Bila sem pozitivno presenečena in tudi odkrila določene povezave z življenjem, ki ga živim. Predvsem potrditev tistih osnovnih stvari, ki jih v sebi vemo, a včasih nočemo slišati, pri vsem pa g. Robert s svojo pomočjo ustvari prijetno vzdušje in razumljivo izrazi informacije.

Veliko spoznanj še prihaja za mano in vesela sem,da sem se odločila tudi za ta korak spoznanja.Hvala lepa."

Nataša, Bled (PLSR regresija)
 

"Ja, Robert je Človek z veliko začetnico. Osebno sem ga začutila kot zavzetega in predanega svojemu poslanstvu - in ne le to, je izjemen strokovnjak na svojem področju; s svojim profesionalnim znanjem se dotakne tistih dušnih globin v človeku, ki se želijo udejanjiti. Nič ni za lase privlečenega, nezemeljskega ali fanatičnega; vse ima svoje mesto v logični razlagi, ki jo lahko razumemo in povežemo s tu-zemeljskim življenjem.

Pogovor in regresija, ki sva jo opravila z Robertom, je razširila moje duhovno obzorje, a moje osebno mnenje je, da je vsa znanja, vede, ki obstajajo in v katerih se iščemo in izpopolnjujemo, ustvarjal človek (duhovni modreci, znanstveniki, učitelji....). Torej, toliko, kot je ljudi, je Resnic, jaz pa še vedno ostajam predana tisti Resnici, ki nam kljub vsemu znanju in vedenju ostaja skrivnostna neznanka."

Jožica, Dravograd (PLSR+BLSR regresija)
 

"Evo, da tudi jaz napišem nekaj besed o opravljeni regresiji, vendar so besede" rahlo" omejene na zemeljski ravni. Besedni slovar občutkov je povsem druga zgodba....res je slovar vsakega posameznika. Regresija me je popeljala v uvide, s katerimi dojemam nekatere ponavljajoče vzorce v sedanjem življenju. Izjemno je spet občutit sebe kot otroka, pa čeprav za kratek čas... podoživeta smrt in srečanje s svojimi starši... zelo globoko... seveda prevedeno s "približno"... vodnico in cel nebeški zbor...Tako sem dobila nekaj odgovorov na moja vprašanja in lažje razumem sedanje stanje.

Rabim povedat, da je moj občutek pogleda na sebe in druge sedaj drugačen... Nekaj se je spremenilo.To mi je povedal tudi moj sin, da sem drugačna.

Vesela sem, da sem si dovolila iskušat sebe skozi regresijo in hvala Robertu za lepo vodenje na mojem notranjem potovanju."

Martina, Kapele (PLSR+BLSR regresija)
 

"Občutke, ki sem jih doživljala v regresiji težko opišem z besedami, lahko rečem le to, da bi se tja z veseljem še kdaj vrnila. Gre za občutek, ki ga ne moreš primerjati z nobenim drugim občutkom prej.

Robert me je skozi popotovanje vodil super, lahko sem se res sprostila. So stvari, ki sem jih občutila in videla, stvari za katere sem prepričana, da so bile resnične, da niso bile le plod moje domišljije. Smisel je dobila marsikatera situacija v mojem življenju. Danes je 3. dan po opravljeni regresiji in občutek imam, kot da se mi nekatere slike odpirajo še danes. Predvsem sem v zadnjih dveh dneh pred oči dobivala že zdavnaj pozabljene podobe iz svojega otroštva, z njimi pa je prihajal občutek, ki sem ga doživljala v prostoru s starešinam. Zdi se mi, da končno premagujem stvari, ki sem jih vlekla za seboj od majhnega, razumem, da nimajo ničesar z mano osebno. So pa obvezen del moje poti.

Hvala Robert.''

Tanja, Vrhnika (PLSR+BLSR regresija)
 

"Na to preizkušnjo me je pripeljal moj notranji glas, ki mu vedno brezpogojno sledim. Velik del življenja posvečam izboljšanju odnosa do sebe in drugih tako, da se osvobajam vsega kar prinaša negativno energijo. Verjetno me je ravno to pripeljalo do tega, saj sem se želela spoznat še globlje. 

Nisem ostala razočarana. Nikoli, ma res nikoli nisem pri sebi posvečala velike pozornosti takim trenutkom oz.vedenjskim vzorcem, ki sem jih videla pri podoživljanju sedanjega življenja in tistega preteklega, ki se nanaša ravno na to kar mi je moja vodnica izbrala, da dobim točno to, kar rabim za nadalnje delo na sebi.

Hvala Robert za vse!"

Tina, Koper (PLSR+BLSR regresija)
 

"Prijavila sem se na regresijo PLSR in BLSR paketno in moram reči, da je Robert to izpeljal vrhunsko. Pred samo regresijo te s pogovorom pripravi na sam postopek in predvsem poskrbi, da se človek sprosti in vzpostavi zaupanje, kar je zelo pomembno za samo regresijo.

Doživela sem izjemno potovanje v svojo mladost in tudi v eno od preteklih življenj. Izjemno čustveno je bilo srečanje z dušami umrlih. Nekako sem že vnaprej vedela, s kom se bom srečala in to se je tudi zgodilo. Srečanje je bilo ganljivo in nepozabno.

Dobila sem potrditev, da so odgovori na vsa naša vprašanja skrita globoko v nas, samo poslušati se moramo.

Robert, hvala še enkrat za tvoj profesionalen odnos.

Toplo priporočam !"

Nana, Ljubljana (PLSR+BLSR regresija) (ime je na željo klientke spremenjeno)
 

"Že dolgo časa me je zanimalo kako zgleda potovanje v prejšnje življenje oziroma srečanje s svojim duhovnim vodnikom, kot sem prebral v knjigah Usoda ter Potovanje duš. Ena stvar je pripeljala do druge in tako sem na internetu zasledil g. Roberta Zupančič s katerim sva se dogovorila za termin. Najprej sva se s g. Robertom pogovorila, dobro mi je razložil kaj lahko pričakujem, kako bo izgledalo in kako vse poteka.

Skratka potovanje je bilo izredno zanimivo, drugačno kot sem si predstavljal, vendar boljše. Dobil sem odgovore na moja vprašanja tako, da to izkušnjo priporočam vsakomur.

Hvala še enkrat."

Tadej, Ljubljana (PLSR+BLSR regresija)
 

"Regresijo PLSR+BLSR PAKETNO po metodi dr.Michaela Newtona sva z g. Robertom izvedla uspešno. Na začetku sem imel kar nekaj treme, nato pa sem se po uvodnem pogovoru kar sprostil in se popolnoma prepustil njegovemu vodenju. Najprej sem se spomnil ranega otroštva, doživel občutek, ko sem bil še v materi, nato pa sem se preselil v prejšnje življenje, v katerem sem doživel tudi smrt . Srečal sem se z umrlimi dušami, ter tudi s svojim vodnikom. Lepo doživetje. Sedaj občutim nekakšen notranji mir, ki pa ga prej nisem imel."

Ivan, Krška vas (PLSR+BLSR regresija)
 

"Pozdravljen, Robert!

Še enkrat se ti želim zahvaliti za izredno izkušnjo, ki sem je bila deležna z regresijo!

Po končani regresiji sem bila kar zmedena in koščki dogajanja in pomen le-teh se še vedno sestavljajo... Kako z besedami opisati občutke in doživetja, ko jih še sama sebi težko? V regresiji v prejšnja življenja me je najbolj presenetila vrnitev v čas v maternico in vsi občutki, ki sem jih v njej doživljala - hkrati v tem času in hkrati pred toliko leti kot zarodek! Dojela sem, da vsa čustva in s tem težave, ki jih doživljam sedaj, izvirajo že iz tega obdobja. S tem, ko sem jih prepoznala in ozavestila, jih bom sedaj lažje sprejela, razumela in predelala.

Podroben ogled enega mojih prejšnjih življenj mi je dal vpogled v naloge, ki me še čakajo in se jih še nisem dovolj dobro "naučila ". Za nekatere sem vedela, nekatere pa so me kar malo presenetile. Zavedam se, da me čaka še veliko dela, če želim razrešiti težave sedanjega življenja...

V regresiji v času med življenji sem srečala svojega vodnika, skupino sorodnih duš in svet modrecev, občutila energije, sočutje in spoznala, da smo vsi tako zelo povezani, da ni mogoče ničesar skriti.... To je zelo osvobajajoč občutek! Izkušnja je tako zelo osebna in izpolnjujoča, da jo je pravzaprav z zemeljskimi besedami nemogoče opisati! Vtise še vedno dobivam in predelujem, kažejo se mi vedno nove povezave. Lahko samo priporočam vsakomur, ki (se) še vedno išče in se mu zdi, da mu v življenju nekaj manjka !

Robert, še enkrat iskrena hvala za tvoje prijazno in hkrati profesionalno vodstvo skozi regresijo! Veselim se prihodnjega učenja in najinega nadaljnega sodelovanja, ker se zavedam, da pot nazaj ni več mogoča...

Najlepša hvala in lep pozdrav!"

Magdalena, Ptuj (PLSR+BLSR regresija) (ime je na željo klienta spremenjeno)
 

"Pred kratkim sem se odločil za PLSR IN BLSR regresijo, predvsem,da bi odkril smisel svojega bivanja,svojega Jaza ter, zakaj se mi določene stvari v življenju dogajajo. Pred začetkom seanse mi je Robert prijazno pojasnil potek seanse ter me pomiril glede vseh strahov, ki so me mučili glede tega. Vzel si je čas in prijazno odgovoril na vsa vprašanja, ki so me zanimala.

Regresija je potekala brez problemov in moram priznati, da mi je odgovorila na mnoga vprašanja. Ob tem se človek zave, da si je življenje, ki ga trenutno živi, izbral sam z določenim namenom, ki ga nas večina ne vidi, ampak v resnici obstaja. Regresija na prijeten in nevsiljiv način odstira pogled in ko človek enkrat spregleda, potem je vse lažje.Nevihta se umika soncu, ki sije skozi oblake.

Robert, lepo se ti zahvaljujem in veliko sreče tudi vnaprej."

Miha, Kozina (PLSR+BLSR regresija) (ime je na željo klienta spremenjeno)
 

"Regresija PLSR+BLSR z Robertom je bila eno samo "čudovito potovanje " po moji podzavesti. S pokojnim partnerjem sva si jo že dolgo želela izvesti in spoznati od kod najina tako globoka energetska in dušna povezanost. 

Njegova smrt in moje težke življenjske preizkušnje so me odpeljale naravnost do Roberta. V meni so bile seveda bojazni, ali bom zaradi preteklih stresov sploh sposobna tolikšne sprostitve, a nama je uspelo. Robert me je lepo vodil skozi moje preteklo življenje in prejela sem nekaj pomembnih odgovorov. Nekaj jih je bilo prav presenetljivih.

Presrečna sem, da sem v seansi uspela vzpostaviti kontakt s pokojnim partnerjem,kar je bilo zame zelo zelo globoka čustvena in energetska izkušnja. Še cel teden po seansi sem bila ujeta v mističnost in lepoto samega dogodka. Hvaležna sem Robertu, da mi je pomagal pri tem in da mi posredno uspelo najti svoj mir, ki sem ga iskala. 
Preko svojega vodnika pa sem dobila tudi usmeritve kako naj nadaljujem svojo zemeljsko izkušnjo, dokler ne pride duša znova domov.

Toplo priporočam Regresijo vsem, ki jih zanima njihova dušna naloga."

Marjana, Maribor (PLSR+BLSR regresija)
 

"1. Zelo sem vesela, da sem šla v to in da nama je uspelo. Res si si vzel veliko časa in volje za ves postopek in zato sem globoko hvaležna.

2. Če zdaj pogledam nazaj mi je malo žal, da je sama regresija tako malo časa trajala in bi raje skrajšala najin pogovor na račun tega...Ampak saj vem, saj vem, je že prav tako. :-)

3. Skratka odprle so se dimenzije, za katere sem sicer že vedela in ob katerih mi je vedno prijetno. Če sem se pred samim postopkom že težko nahajala v sicer udobnem naslonjaču, je med regresijo neudobje izginilo oz. se ga nisem več zavedala. Tudi čas je izgubil svoje okvirje in opazila sem razliko med mentalom, se pravi tistim, kar ustvarjajo možgani in tistim, kar sem res jaz...tukaj se je spet težko opredeliti in pisati. Tako kot besede, ki so morale iz mene, ker so bila tam tvoja vprašanja...Lahko bi to stanje primerjala recimo z vožnjo z letalom in ko sem morala stvari ubesediti, sem se spustila na tla in vozila po makadamski cesti...tako nekako. :-) 

4.V dneh po regresiji imam občutek, da je bilo premalo, prehitro, da bi vse dojela. Vse povezave, navezave, osmišljanja...Zavedam se, da nekatere stvari niso čisto take kot sem jih povedala, nekaj jih je ustvaril lažni jaz, razum, mogoče spomin ali kakorkoli že kdo reče, nekaj stvari preprosto nisem hotela deliti...v glavnem opazila sem razliko od tega kar jaz pojmujem za svoje bistvo in to mi je pomembno!.To sem želela, si želim, ... in naletim na človeka, ki govori in uči o dušnem poslanstvu..Super! :-). Zelo se veselim nadaljnjega raziskovanja. 

5. Z regresijo se je zavedanje, da smo veliko več, kar živimo v vsakdanu, še povečalo. Zavedanje, da imam notranje vodstvo, ki me vozi čez hribe in doline, se je okrepilo. Zrasel je pogum, da še naprej živim življenje, ki ga imam tukaj in zdaj. In čas zame se sam pojavi, to je novo. ;-)."

Blanka, Ljubljana (PLSR+BLSR regresija)
 

"Odločitev o izvedbi regresije sem sprejela ob prebiranju knjig dr. Michaela Newtona. Priložnost se mi je ponudila, ko sem izvedela za g. Roberta. Takrat sem se odločila, da regresijo izvedem, vendar me je bilo tega koraka strah, saj nisem bila prepričana, ali se res želim soočiti s svojo smrtjo v prejšnjem življenju. Zelo pa sem si želela srečati svojo duhovno skupino.

Kljub mojemu zelo analitičnemu in racionalnemu umu sva z g. Robertom uspela regresijo speljati. Predvsem lahko vsem, ki se odločate o tem koraku sporočim, da je strah odveč. Vse skupaj sem doživljala na intuitivni ravni, kar pomeni, da odgovori prihajajo preko občutkov, zaznav in intuicije. Na to prej nisem bila pripravljena, zato sem bila vesela uvodnih pojasnil g. Roberta. Ta so mi pomagala, da sva regresijo uspešno izpeljala v vseh fazah. Predvsem  so me presenetile povezave med prejšnjim in sedanjim življenjem, ki se razkrijejo tekom regresije. Svojo izkušnjo lahko povzamem v naslednji ugotovitvi: Moje življenje je zrcalna slika prejšnjega življenja, z razlogom. Želim vsem, ki se odločate, da ga odkrijete tudi sami."

Lidija, Ljubljana (PLSR+BLSR regresija)
 

"Že nekaj let sem si želela spoznati regresijo in delo Michaela Newtona in prišel je dan, ko sem to udejanjila. Všeč mi je bilo kako se g.Robert posveti klientu in ga zares posluša. Še bolj pa dejstvo, da ne nudi lažne tolažbe in puhlih besed, ampak konkretne nasvete in primere.

V regresiji sem spoznala negativne vzorce, ki mi otežujejo življenje in to da sem kreator jaz sama. Izkušnja je bila neprecenljiva in neverjetna, po njej sem se počutila prenovljeno in kot da bi odložila težko breme. Moj duhovni vodnik in starešine so mi dali le pozitivne nasvete in smernice za naprej. Po tej izkušnji sem dobila le še večjo motivacijo za naprej in čutim voljo do življenja in vedno se izognem konfliktom z drugimi, zaradi miru, ki me spremlja. Odprlo se mi je novo poglavje v življenju in srečujem zmeraj nove ljudi, s katerimi se zdaj z lahkoto povežem."

Anita, Maribor (PLSR+BLSR regresija)
 

"Izkušnja regresije je bila zame prekrasno doživetje.

Z Robertom sem se srečala prvič in takoj sem začutila, da je človek, ki mu lahko brezpogojno zaupam. Natančno ve, kaj počne in to počne zelo dobro in nevsiljivo. Seveda sem prišla na regresijo z določenimi pričakovanji, ki pa se niso v celoti uresničila. Predvsem sem si želela komunicirati z vodnico in svojimi sorodnimi dušami, za katere čutim, da se srečujemo na zemlji že zelo dolgo. Svoje vodnice nisem videla, sem pa močno čutila njeno prisotnost. Prav tako me je rahlo razočaralo srečanje z mojo skupino duš, saj sem jasno "uzrla" samo štiri. Ko pa sem posnetek regresije še enkrat poslušala, sem se spomnila, da ko sem samo pomislila na nekatere meni drage osebe, so se mi prikazale kot utripajoče lučke. Edini jasni prizor, ki sem ga pa resnično videla je bil, ko sem v enem od prejšnjih življenj umrla. 

Potovanje je izredno subtilno, prehod na drugo stran je srečanje z brezpogojno ljubeznijo in radostjo. Enostavno resnično prideš domov. Smrt je radosten dogodek za dušo. Čeprav nisem doživela tistega kar sem si želela, sem vseeno dobila dovolj odgovorov. Resnično je že vse v nas, samo poglobiti se je treba in vse je tukaj in zdaj. 

Hvaležna sem Robertu za odločno, pa vendar nevsiljivo vodenje - v pravem trenutku te pospremi naprej. In izredno z veseljem sem poslušala posnetek regresije. Med samo regresijo se mi je zdelo, da je vse potekalo izredno hitro, ko pa sem poslušala posnetek, sem ugotovila, da je hipnoza trajala precej dolgo. 

Še enkrat hvala Robert - to je bilo prekrasno doživetje, ki bi ga moral doživeti prav vsakdo."

Damijana, Škofljica (PLSR+BLSR regresija)
 

"Pravijo, da učitelj pride, ko si v življenju nanj pripravljen… Da sem se odločila za regresijo je bilo tako nepričakovano. Bil je trenuten navdih, ko sem slučajno naletela na neko objavo in sledila je takojšna prijava. Zdaj vem, če bi si pustila oklevati, bi si verjetno spet premislila-kot večino stvari v življenju, ki jih po začetnem navdušenju pustim viseti nekje v zraku.

Pišem dan po terapiji in moram reči, da bolj ko premišljujem, bolj se mi stvari sestavljajo. Na drugačen način premišljujem o sebi. Ne znam opisati kaj so sploh bila moja pričakovanja, vendar sem zdaj veliko bolj pomirjena. V bistvu je težko razložiti drugemu človeku kaj točno se dogaja s tabo, kaj pravzaprav govoriš sam sebi?! Mogoče so bile sprva vse to le besede, ki se danes nekako spreminjajo v močnejše občutke. Lažje diham. Čutim smisel. Vem da sem na pravi poti, le prepustiti se moram…opogumiti…reagirati. Cilj mi ni več tako pomemben…samo potovanje je tisto kar me prijetno vznemirja.

Res hvala tebi, Robert, da si me popeljal v to zanimivo izkušnjo. Poslušala bi te lahko še ure in ure, saj je tvoj pomirjajoč glas res pravi »balzam za dušo«. HVALA."

Sara, Maribor (PLSR+BLSR regresija)
 

"Skoraj 10 let je od takrat, ko sem prvič prebrala Usodo duš in že takrat sem si rekla, da je regresija nekaj, kar moram doživeti. Iskala sem primernega regresoterapevta, saj sem človek, ki zelo težko zaupa. Dolgo nisem našla nikogar, vmes sem že malo obupala, nato pa "po nakjučju" naletela na Robertovo spletno stran. Takoj sem vedela, da je to točno to, kar iščem! Nisem se zmotila, regresija mi je potrdila vse moje slutnje in občutke. Dobila sem veliko informacij in napotkov, ki mi bodo v pomoč pri reševanju čustvenih težav. 

Robert, še enkrat hvala za čudovito izkušnjo!!!"

Maja, Ptuj (PLSR+BLSR regresija) (ime je na željo klientke spremenjeno)
 

"Kar nekaj časa sem razmišljala o regresiji. Vendar nikakor nisem zbrala poguma... Nekega dne sem se odločila in naročila na seanso. Priznam, da sem imela malo strahu in treme pred začetkom. Ker je Robert strokovnjak na svojem področju je vse potekalo brez težav. In sem zelo vesela, da sem se odločila, da se pod njegovim vodstvom "odpeljem" v drugo dimenzijo.

Nad regresijo sem bila pozitivno presenečena in se mi zdi, da sem dobila odgovor, da moram bolj zaupati sami sebi in upoštevati svoj šesti čut, ki ga prevečkrat ignoriram.

Robert hvala ti za nepozabno doživetje."

Tina, Domžale (PLSR+BLSR regresija)
 

"Najprej hvala za tvojo iskrenost in izkušnjo, ki si mi jo omogočil. Kdo sem, zakaj sem tukaj in kaj je smisel mojega življenja so vprašanja, na katere bi lahko iskala odgovore celo življenje in jih morda sploh ne našla.

Po smrti mojega moža sem iz dneva v dan ponavljala besen zakaj in se znašla v primežu čustev, ki so negativno vplivala na moje psihično in fizično počutje. Po pogovoru z dušo mojega pokojnega moža, z mojim duhovnim vodnikom in svetom starešin sem začutila najprej veliko žalost, potem pa olajšanje, ker zdaj vem kdo sem, zakaj so se stvari zgodile in v katero smer moram nadaljevati. 

Moram povedati, da sem prišla k tebi z velikim odporom, ampak sem vseeno prišla.

Slišala sem nekaj kritk, in h komu moram iti in tako naprej, pa me je kljub temu povleklo, da sem se prijavila k tebi in prišla z dvomom. To si seveda sam opazil.

Zdaj pa pošteno - ni dvoma, da sem odpor premagala ali pa si ga ti strl. Zelo sem ti hvaležna in mislim, da sem v tem trenutku potrebovala osebnostno in duhovno ravno takšnega regresoterapevta, kot si ti. Opisali so te kot hladnega in kot nekoga, ki samo čaka, da ti spuli denar in da čimprej greš. S tem se sedaj definitivno ne strinjam in komaj čakam, da to povem. Je pa res, da si strog in da odkrito poveš, to kar človek težko sliši o sebi in hvaležna sem za to, saj to vsi potrebujemo.

Ne vem, če je to ok, vendar se meni še kar občasno "vrti film", me je pa zapustil dva meseca trajajoči krč v trebuhu in primež v prsih in grlu, obraznih mišic nimam več zategnjenih in nasplošno se počutim svobodno in lahkotno, brez teže bremen čustev, ki sem jih nosila zadnji čas.

Vem, da potrebujem pomoč in usmerjanje, predvsem pa veliko dela na sebi, da bom lahko hodila po poti, na kateri bom lahko izpolnila svoje dušno poslanstvo. Veseli me, da lahko vso podporo dobim pri tebi in tvoji E-šoli osebnega razvoja. Hvala in lep pozdrav."

Mateja, Celje (PLSR+BLSR regresija)
 

"Že v zelo rani mladosti me je vedno zanimalo kaj se zgodi z dušo po smrti. Vedno sem verjela, da energija obstaja tudi na drugi strani, toda točno kaj se dogaja, pa mi je bila uganka. Za regresijo sem se odločila, ker sem že nekaj časa v sebi čutila, da moram iz sebe narediti nekaj več. In tako se je začelo. Moram pa priznati da je seansa kar malce naporna - prijetno naporna. Najprej sem podoživela eno od preteklih življenj, kjer sem ugotovila, da mi tudi tam ni bilo nič hudega, sem pa dobila določena spoznanja oz. uvide, da nekatere stvari iz prejšnjega življenja vplivajo na življenje, ki ga sedaj živim. Že prej mi g. Robert razložil, da duša ni tako navezana na fizično telo, kot smo mi sami v resničnem življenju. Preko seanse me je vodil, da sem lahko podoživela še lastno smrt. Občutek prehoda iz fizičnega telesa v duhovno stanje je neverjeten. Občutek lahkosti, svobode, veselja... na lastno fizično telo, katerega sem zapustila se še ozrla nisem. Uživala sem v svobodi, lahkotnosti gibanja, brezčasnosti, brezskrbnosti...

Nato sva šla dlje. Srečanje z mojo duhovno vodnico. Tu pa ŠOK. Nikoli si nisem mislila, da je lahko moja duhovna vodica oseba na izredno visokem nivoju. Ko sem jo zagledala, kako me je z veseljem in radostjo sprejela, se mi smejala, objela, je bila moja prva misel, ali si sploh zaslužim duhovno vodnico na tako visoki ravni. Njeno sporočilo je bilo, da so me poslali nazaj (v življenje, ki ga živim) z namenom, da naredim nekaj koristnega zase in da so mi pripravljeni pomagati.

Verjetno bom čez čas zopet ponovila seanso. Sedaj pa berem  "Usoda duš", "Potovanje duš" in ostale knjige, da bom še preko knjig prišla do določenih spoznanj.

Moram pa se zahvaliti g. Robertu, da si si je vzel zelo veliko časa zame na sami regresiji, kot tudi po telefonu pred in po seansi, saj sem imela zanj toliko vprašanj, da sem se že sama sebi zdela kot kakšen otrok, ki hoče za vsak ZAKAJ svoj ZATO.

Zato g. Robert še enkrat najlepša hvala za vaš čas.

Epilog moje seanse in vseh pogovorov z g. Robertom pa je, da sem se odločila, da bom skupaj z njim nadaljevala po poti osebnega razvoja, saj sem dobila sporočilo, da nisem prepuščena sami sebi, temveč lahko pričakujem pomoč od svoje duhovne vodnice in ostalih. Pa če to ni dober občutek..."

Brigita, Grosuplje (PLSR+BLSR regresija)
 

"Kadar gremo po informacije v duhovni svet iz radovednosti, je treba pričakovanja pustiti za sabo, saj vodniki natančno vedo, koliko in kaj resnično potrebujemo. Odkritja so ne glede na to fascinantna in visoke vrednosti, če jih seveda nato znamo analizirati, sintetizirati in ne nazadnje uporabiti – zase.  Če tega ne zmorete, poiščite pomoč, Robert bo vedel, kaj storiti.

Najbolj od vsega me je zaznamovalo spoznanje, kako malo naše resnične entitete seže ali žari, če hočete, skozi naše gosto, materialno telo. Neka navidez nepomembna, stranska in na trenutke čudaška lastnost je dejansko resnična srž moje osebnosti. Ne da se povedat, koliko lažje je bivanje tukaj, če se poznaš. Z obiskom svojega resničnega doma sem uvidela, da subtilne energije materialne pojavnosti naših teles kot so um, inteligenca, ego, razum, instinkt, emocije in grobe energije kot so čuti telesa in vse ostalo, z njim odmrejo, ko odmre telo. Se pravi ostane resnično vprašanje le eno, koliko prave vrednosti v naših reinkarnacijah sploh imajo. Dobro pa vsi vemo, da preplavljajo našo pravo entiteto vsak ljubi dan do obisti. Ene bolj, druge manj.

Vsakemu, ki razmišlja o vpogledu vase skozi regresijo, svetujem, da najprej razčisti s pričakovanji in jih zmanjša na minimum. Vodniki poskrbijo za nas, brez skrbi. Popolnoma se lahko sprostite in zaupate.

Izkušnja je bogatejša od kateregakoli znanja, ki nam ga nudi materialni svet. In če pomislim, kako malo časa imamo v enem življenju za učenje, me stisne pri srcu in s težavo opazujem minljivost okrog sebe.

Samo eno stvar nesemo s sabo, ko zapustimo telo. Znanje, ki dviguje zavest. Pojdite ponj.

Z vsemi lepimi željami za vsa živa bitja."

Maja, Ljubljana (PLSR+BLSR regresija)
 

"Na regresijo sem si želela že odkar sem prebrala knjige Usoda duš in popotovanje duš Michaela Newtona pred 15 leti. Niti v sanjah pa nisem upala, da bom lahko to izkusila v Sloveniji. Ko mi je prijatelj povedal za Roberta Zupančiča in ga izredno pohvalil, sem se takoj prijavila in moram reči, da sem doživela izjemno izkušnjo, skozi katero me je Robert popeljal neverjetno zavzeto, in si vzel čas zame. Po tej izkušnji si želim še vedno sodelovati z njim in si želim, da oddelava skupaj tudi druge regresije. Vem da bo prišlo do sprememb, ki so lahko boleče, a sedaj vem tudi zo, da so nujne.

Zato ...hvala Robert."

Darja, Celje (PLSR+BLSR regresija)
 

"Preden sem prišla na regresijo, sem vedela, da traja vse skupaj nekaj ur in me je skrbelo, kaj, če bom potem utrujena in zaspana. Ko pa sem se ob polnoči odpravila proti domu, ena ura vožnje ne vem kdaj je minila. Bila sem zelo budna, v glavi pa tisoč misli in hkrati ena sama: kako enostavno, seveda, to je to.

Odprli so se mi namreč odgovori, ki so bili pred nosom, ampak ker ljudje tako radi kompliciramo, seveda ne vidimo, kako je vse skupaj enostavno, posledično pa si grenimo življenja, otežujemo situacije, prikličemo bolezni, nesreče. In potem spoznaš, da to sploh ni potrebno in sploh ni poanta v neki iluziji, ki si jo zamišljamo ampak eni veliki ampak enostavni stvari.

Odgovore ki sem jih dobivala tekom seanse so mi bili zanimivi, ker sem videla barve, detajle, veliko občutkov…in ko povežeš eno od preteklih življenj, srečanje s svojo duhovno skupino, duhovnim vodjo, svetom starešin in pregledaš kako ti kaj trenutno kaže tu doli,… vidiš da so odgovori »logični«, da potegneš vzporednice in se dejansko dogodki, občutki, misli,.. skratka odgovori sestavljajo kot lego kocke.

Neprecenljiv je tudi občutek ali bolje rečeno zavedanje, ko vidiš, da je duša res duša, telo pa »avto« prevozno sredstvo, ki ga duša uporablja za »vožnjo« po zemlji. In če se jaz usedem v mercedesa, sem šofer (sem duša), avto pa je moje telo. Torej jaz nisem moj avto, še vedno sem šofer, ki se trudi upravljat avto. Če me avto uboga, se pripeljeva na cilj, če me ne pa se lahko zaletiva ali pa obtičiva na cesti. To sem v teoriji vedela že prej, sedaj pa sem prav …začutila, ponotranjila, ozavestila (ne vem, kako naj občutek opišem) ta občutek…

In ko sem se zjutraj zbudila, sem ugotovila, da sem navDUŠEna..seveda …občutek višje vibracije, ko duša poje…si navDUŠEn, da je od sedaj lahko drugače, ker drugače sprejemam, dojemam svet okolico in posledično se bodo tako začeli odvija tudi dogodki. Že ko sem hodila po ulici in opazovala ljudi, sem jih »gledala« z drugimi očmi. Videla sem osebo, telo, ki hodi po mestu, znotraj nje pa je ena duša, ki bog ve, kako se počuti…

No tako enostavno je to,…"

Leonida, Laško (PLSR+BLSR regresija)
 

"Pred nekaj dnevi sem se končno odločila za regresijo, na katero sem želela že desetletje. Bilo me je strah, da hipnoza sploh ne bo uspela, a me je Robert s posebnim pomirjujočim glasom in izredno odkritosrčnim nasmehom tako sprostil, da o uspehu sploh ni bilo dvoma.

Odšla sem na dolgo potovanje v svoje otroštvo in v čas pred svojim rojstvom. Dobila sem uvid v svoje preteklo življenje in način, kako sem umrla. Ugotovila sem, kaj sem počela in kako težave prejšnjega življenja rešujem v tem. Srečala sem svojega duhovnega vodnika, ki me je peljal pred svet duhovnih starešin, kjer sem se počutila izredno počaščeno, da so me sprejeli, a hkrati ponižno pred njihovo veličino. Pogovarjali smo se in podali so mi nekaj nasvetov, kako naj nadaljujem in kaj naj spremenim. Kasneje sem se spomnila, da nisem povprašala za svoje dušno ime. Ko sem se zbudila iz  hipnoze, se mi je vse skupaj zdelo tako nenavadno in nepojmljivo, da sem dejansko mislila, da sem si vse izmislila.

Po dnevih razmišljanja in meditacije pa sem spoznala, da sem vse skupaj zares doživela, saj so me presenetile nekatere stvari in dejstva, ki jih sploh nisem pričakovala. Hvala ti Robert, za krasno izkušnjo, ki me še dneve po regresiji preveva z globoko ljubeznijo do vsega in počutim se drugačno, povezano. Vsekakor imam že nova vprašanja za svojega duhovnega vodnika in starešine, tako da bom regresijo vsekakor kmalu ponovila!"

Barbara, Ljubljana (PLSR+BLSR regresija)
 

"Že on nekdaj me je zanimalo, kaj se dogaja na oni strani, zato sem brala razno razne knjige in se ukvarjala z theta healingom, nato je v moje roke prišla knjiga potovanje duš od Dr Michaela Newtona. Knjigo sem prebrala pred nekaj leti in sem bila zelo fascinirana. Ko sem izvedela da se tudi v SLO izvaja regresoterapija po Dr. Michaelu Newtonu sem se takoj naročila na PLSR in BLSR.

Sem dobila vse odgovore, ki so me mučili in predvsem, zakaj se mi dogajajo določene stvari v življenju.

Priporočam vsem ljudem naj grejo na regresoterapijo, če želijo nekaj narediti za sebe. Hvala g.Robertu za profesionalnost, in da me je vodil čez to izkušnjo!"

Valentina, Celje (PLSR+BLSR regresija)
 

"Premalo se zavedamo sveta okrog sebe, še bolj kot to, pa se premalo zavedamo nas samih oz. kdo smo, kaj hočemo ali zmoremo in kam želimo na koncu koncev priti. Morda bo kdo rekel, da "do zvezd", ampak zvezde so tu v nas in so že rojene... Le odkriti moramo svojo zvezdo v morju kaosa, hitenja.

Ni mi žal, da sem se udeležila regresije, saj sem dobila potrditev za določena vprašanja, ni me strah, kaj bo potem, ko bo moje fizično telo postalo lupina, saj vem, da bo moja duša brezmejno srečna, neomejena insvobodna v svoji volji kako napredovati in sobivati ob Viru. Verjamem, da je življenje učenje in zabava, zbroj zanimivih dogodkov in da vedno dobimo drugo priložnost. Ni se nam potrebno ničesar bati, razen morda zmedenosti, a če jo ulovimo in se fokusiramo na mir v duši, nam skoraj ne more spodleteti.

Hvala za možnost vpogleda vase, na etaže zgoraj, na hodnike levo in desno. Vse je kot rečeno že tu, ob nas, predvsem pa v nas!"

Ana Marija, Škofljica (PLSR+BLSR regresija)
 

"Prisrčna hvala za uspešno regresijo. Res, vse skupaj je bilo čudovito in zelo, zelo navdihujoče. Pokazali so se mi odgovori na marsikatero vprašanje na katero me je prej begalo. Še vedno sem malo nad tlemi. Robert, popeljal si me v svet, kjer sem se počutila doma in sprejeta. Prav gotovo pa je vsemu temu pripomogel tudi tvoj izčrpen uvod in prijazno spremljanje. Regresija "življenja med življenji" mi je dala uvid v določena področja,ki jih prej nisem dobro razumela. Hvala za vse še enkrat."

Irena, Portorož (PLSR+BLSR regresija)
 

"Regresijo PLSR sem hotela narediti že prej, a sem nekako čutila, da je zdaj pravi trenutek, glede na trenutne dogodke, ki so se dogajali v mojem življenju. Verjetno duša res čuti, kdaj te mora poklicat in klicu sem sledila. Vprašanje, ki me je mučilo je bilo, ali sem na pravi poti in tudi težave v partnerskem odnosu. Iskala sem odgovore, ki jih drugje nikakor nisem našla. Moram priznat, da me je na začetku res bilo strah, a vse se zgodi kot se mora in notranji vodniki ti pomagajo, da nekako zadeva steče in da odgovore, ki jih iščeš, ki so ti dani v tem trenutku, ki so najboljši za tvojo trenutno rast, res tudi dobiš. Sama še zdaj kasneje ugotavljam vzporednice iz prejšnjega življenja, ki so me mučile v sedanjem in sigurno je ostalo še kar nekaj neodkritega, kar bom ugotovila s časom, saj se vse dogaja ob svojem času. Čudovito je spoznati svojega notranjega vodnika in se počutiti spokojno in mirno v njegovi bližini. Meni osebno je regresija pomagala in me je napotila po pravi poti, ki še zdaleč ni dokončna. Regresija je le kanček, v odprtem morju večnosti, od nas je pa seveda odvisno, koliko želimo rasti in nove uvide uporabiti pri naši duhovni rasti v trenutni inkarnaciji."

Jasmina, Beltinci (PLSR regresija)
 

"Po naključju sem preko moje sestre izvedela za regresijo v prejšnja življenje po metodi dr. Michaela Newtona avtorja knjige Potovanje duš, katero sem prebrala pred nekaj leti in mi je bila zelo všeč.

Za regresijo sem se takoj odločila, predvsem, da dobim odgovore na dogajanje in nezadovoljstvo današnjega življenja. Ni bilo kot sem pričakovala, bilo je resnično lepo, bolj realno in dobila sem odgovore, po katere sem prišla. Čeprav je bilo najprej razočaranje, bila sem postavljena na realna tla, saj sem mislila, da delam vse prav, da z mano ni nič narobe in sem iskala vzroke za moje dogajanje in nezadovoljstva v drugih, pa temu ni  tako...

Od regresije je minilo tri tedne in šele sedaj razumem sporočilo mojega vodnika. Po priporočilu g.Roberta, sem se prijavila tudi v e-šolo proces Osebnostni korektivTM , kar mi zelo pomaga.

Regresijo priporočam vsem, ki bi radi storili nekaj zase in svoje bližnje!

Robert tebi pa ena velika zahvala za seanso in pomoč pri mojem šolanju."

Metka, Cerknica (PLSR+BLSR regresija)
 

"Zadelo me je kot strela z jasnega,potem pa nočne more,bolečina, jok...  Na priporočilo sem prebrala knjigo  Potovanje duš, sledila je Usoda duš, Življenje po življenju, Spomini na onstranstvo. Začutila sem, da moram nekaj naredit na sebi, da osvobodim mojo dušo, da se najdem. Sledil je internet in našla človeka ,ki bi mi lahko pri tem pomagal. Sledi klic, dogovor. Pripravljena sem bila na to duhovno spoznanje: regresija v prejšnje življenje in v življenje med življenji. Na to potovanje, da spoznaš svojo dušo me je popeljal ROBERT ZUPANČIČ, ki se ukvarja s tem po metodi Michaela Newtona. Hvala ti Robert, da si me v seansi popeljal v zame to še neznano dušno življenje. Z regresijo si mi pomagal do videnja v prejšnje življenje in ko se je to končalo, kako moja duša zapusti telo kot svetla meglica in kako se duša - meglica dviga navzgor - domov. Z besedami  ne moreš opisat tega doživetja, to moraš preprosto občutiti. Ta seansa mi je dala vpogled, da duša ob smrti zapusti telo, da duša živi naprej nekje v nam nevidnem prostoru.

Hvala ti Robert za to čudovito duhovno doživetje."

Mojra, Tržič (PLSR+BLSR regresija)
 

"Pot me je vodila do g. Roberta in vesela sem, da prav do njega. Želela bi vsem, ki razmišljate o regresiji povedati, da je to neizmerno lepa izkušnja in vam jo zelo priporočam. Nepopisno lep občutek, ko duša zapusti telo in pride v dušni svet, bi ga moral doživeti vsak. G. Robert pa z svojim prijetnim glasom daje občutek varnosti in bi ga lahko poslušala znova in znova. Zato še enkrat hvala in upam spet na čimprejšnje snidenje..."

Karmen, Rogaška Slatina (PLSR+BLSR regresija)
 

"Že nekaj let sem si želela doživeti izkušnjo z regresijo, a nikoli ni prišlo dlje od načrtovanja. Nato sem nekega dne kot strela z jasnega začutila, da je sedaj pravi čas. 

Raziskovala sem različne možnosti in se na koncu odločila, da bom regresijo opravila pri g. Robertu. Dogovorila sva se za termin in na določeni dan sem se polna pričakovanj odpravila k njemu. Ko sem ga zagledala sem vedela, da sem se prav odločila, njegova profesionalnost in odnos do tega dela sta me navdušila. Sprva sem se bala, da se ne bom sposobna dovolj umiriti, a sem na koncu presenetila še samo sebe, kako sem se sprostila in padala v stanje, kjer so se včasih slike, včasih občutki prikazovali pred mojimi očmi. Res je da za določene stvari nisem bila prepričana oz. nisem poznala odgovora, a mislim, da je bila to zmedenost, saj skoraj nisem verjela, da se to resnično dogaja.

Skratka, izkušnja je bila zelo prijetna, na določene stvari sedaj gledam popolnoma drugače in verjamem, da bom od tega v življenju imela še veliko koristi. To izkušnjo bi priporočala čisto vsakemu, ki se zanima za te zadeve, pa tudi sama mislim, da jo bom čez nekaj časa zopet ponovila, saj je vprašanj ostalo še veliko."

Jana, Koper (PLSR+BLSR regresija)
 

"Pred nekaj leti sem prebral knjigi dr. Michaela Newtona “Potovanje duš” in “Usoda duš”, nad katerima sem bil zelo navdušen. Večkrat sem razmišljal, da bi se tudi sam udeležil take seanse. Preko spleta sem navezal stik z Robertom Zupančičem. Prepričal me je njegov podroben opis samega postopka in namen. Za regresijo v prejšnja življenja in življenje med življenji sem se odločil brez večjih pričakovanj, da bom s tem razrešil probleme in težave, ki se mi pojavljajo. Odprlo pa se mi je kar nekaj tem za razmišljanje, ki jih lahko povezujem s sedanjim življenjem. Vem, da živim tukaj in zdaj. V tem življenju želim z danimi možnostmi narediti vse najboljše, kar se da. Prepreke in ovire na poti jemljem kot izziv, čeprav mi velikokrat zmanjkuje energije.

Vodenje regresije je Robert Zupančič opravil zelo dobro in strokovno. 

Priporočam vsem, ki si želite te izkušnje."

Renato, Šmarje Sap (PLSR+BLSR regresija)
 

"Dolgo me je zanimala ta “skrivnost” kaj je bilo v prejšnjem življenju, pa tudi med življenji.

Regresija je potekala takole: z gospodom Robertom sva se prvo pogovorila o vseh mojih vprašanjih in na katere odgovore lahko dobim in katere ne. G. Robert me je v hipnozo za prejšnja življenja pospremil zelo previdno. Priznam, da sem mu sprva težko zaupala, saj je bil popolnoma neznan človek, a kmalu sem ugotovila, da je človek, ki ve kaj dela in nama je prav dobro šlo. Lahko še pripomnim, da sem prav ves čas vedela kje sem in kaj delam.

V regresiji sva predelala kaj sem bila v prejšnjem življenju (bilo je zelo lepo), kaj sem bila po poklicu, kakšna sem bila v starosti, podoživela sem svojo smrt (to je bil zelo miren občutek). Prav zanimivo je bilo gledati svojo dušo, ko zapusti telo in kam gre potem. Nato sem se srečala s svojimi pokojniki tega življenja (tudi to je bilo neprecenljivo). Nazadnje pa sem se srečala še s svojo vodnico in dobila nekaj nasvetov.

Prav gotovo se bom udeležila tudi regresije med življenji. Gospod Robert ima široko znanje na večih področjih in ena, ki me najbolj zanima je šola E-šola osebne rasti.

Še enkrat hvala za to izkušnjo."

Jelka, Radovljica (PLSR regresija)
 

"Vtisi iz regresije so fenomenalni. Razrešila sem mnogo vprašanj, s katerimi sem se močno ubadala kar nekaj časa. Opravila sem regresijo v prejšnja življenja in regresijo v duhovni-dušni svet. To se ne da opisati z zemeljskimi čustvi, to se mora doživeti. Glede preteklega življenja pa toliko: znašla sem se v nekem času in nekje na Zemlji. Ker pa je danes čas interneta in nam omogoča vse polno informacij, sem šla preverjat na internet zgodovino tistega časa in kraja. In našla sem kar nekaj povezav z svojim preteklim življenjem in dobila kar nekaj informacij. In teh stvari si ne moreš izmisliti, ker izkušnje prejšnjih življenj niso prijetne.

Po regresiji se počutim zelo sproščeno-lahko in polna energije in izgubila sem kar nekaj navlake. Skratka lepo je življenje in veselim se novih izivov, ki me čakajo v tem življenju. In mislim, da bom še šla raziskovat svoja pretekla življenja, saj tako lahko razjasnim mnogo problemov, ki se mi pojavljajo v tem življenju. Robertu pa hvala za vodenje po času in za nasvete."

Cvetka, Murska Sobota (PLSR+BLSR regresija)
 

"Pred samo regresijo me je bilo strah, zato sem težko umirila svoje dihanje in bitje srca. Čez nekaj časa je napetost popustila in sem se lahko prepustila vodenju. Zelo zanimivo se mi je zdelo to, da so misli, kar same prihajale in nisem nanje nič vplivala. Najlepši trenutek seanse je bilo podoživljanje dogodkov iz otroštva, kar sem doživela kot prijetno toplino, izpolnjenost, domačnost, presenetile pa so me tudi solze sreče. Potovala sem tudi v eno izmed prejšnjih življenj, ki se je po preverjanju podatkov, ujemalo z zgodovinskimi dejstvi in me prepričalo, da sem obstajala."

Vesna, Brezovica (PLSR+BLSR regresija)
 

"Glede regresije lahko rečem, da sem bila prijetno presenečena. Prvič zato, ker sem pričakovala, da bom pred regresijo občutila strah ali neprijeten občutek tesnobe, pa je bilo tako, kot bi v to vstopala vsak dan. Drugič pa nisem pričakovala tako prijetnega uvoda in res lepo izpeljano hipnozo. Prepričana sem, da bi si to izkušnjo moral v svoj mozaik dodati vsak, ki se je vsaj malo začel zavedati, da je na tem svetu zato, da se duhovno razvija. Regresija mi ni obrnila življenja na glavo, mi je pa dala nov uvid v nadaljne iskanje samega sebe in moje poti. Tudi izkušnja smrti je bila presenetljiva in potovanje med življenji je bilo tako samoumevno, kot da to od nekje že dolgo vem. Robert še enkrat hvala, bilo je čudovito."

Marija, Bled (PLSR+BLSR regresija)
 

"Regresija, neznanka za tiste, ki niste prebrali nobene knjige, uganka za tiste, ki ste prebrali knjigo in izziv  za tiste, ki boste postopek ponovili. Regresija ti nudi vpogled v preteklost, sedanjost in prihodnost na način, ki si ga ne morete predstavljati, prebrati, morate ga doživeti. Vsak ga doživi na svoj način in s takšno močjo in jasnostjo, ki jo je v danem trenutku možen sprejeti oz. dojeti. Vsega tega ni možno doživeti brez dobrega povezovalca, ki te vodi skozi brezmejno pot svetlobe. Robert hvala za profesionalno izvedbo postopka in nenavadne izkušnje."

Tadej, Braslovče (PLSR+BLSR regresija)
 

"Regresija je minila zelo prijetno in predvsem hitro. Triurna hipnoza se je zdela kot 50-minutna. O samem postopku sem prebrala veliko napisanega. Vajena sem bila večletnega vodenega meditiranja, zato mi stanje v hipnozi ni bilo nič novega. Tudi samo doživljanje regresije je bilo zelo podobno vodeni meditaciji (tistim enournim, ne krajšim).

Uvidi so mi prinesli eno presenečenje, namreč potlačena čustva, katerih se več nič ne zavedam danes, od osebe v mojem otroštvu, katere nisem nikoli doživljala za zelo pomembno, pa sedaj vidim, da je bila. Druga stvar, ki mi je bila fascinantna, je pa samo doživljanje čustev. Čustvovanje in občutki osebe iz prejšnjega življenja so bili povsem realni, sveži, sedanji. Močni in pristni. Nekaj, kar ne moreš zlagano poustvariti. Največje spoznanje mi je bilo pa to, da sem videla, da sem jaz enaka nečemu drugemu, kot je moje telo. Jaz sem bila jaz tudi v nekem povsem drugem telesu. Torej sem jaz nekaj večjega, kot je moje telo. In to je bistvo, se mi zdi. Tudi prepoznavanje oseb iz tistega življenja in povezovanje z osebami v sedanjem je bilo povsem logično in brez dvomov. Preprosto prepoznala sem sedanjega moža v sinu iz prejšnjega življenja, in očeta iz sedanjega življenja v možu iz prejšnjega.

Priporočam regresijo vsakomur. Je zanimivo, lahko in če imate občutek, da je nekaj več od fizičnega obstoja, je to lep način, da si dokažete."

Urška, Ljubljana (PLSR+BLSR regresija)
 

"Moja prijava na PLSR+BLSR paketno regresijo je bila zelo spontana.Vedel sem, da moram nekaj storiti glede čiščenja občutka krivde in fobij. Med brskanjem po internetu se pred menoj pojavila stran o regresiji po metodi dr.Michaela Newtona. Kot bi me nekaj vleklo sem kliknil ter prebral vso vsebino, ter se brez razmišljanja prijavil.

Ko je prišel dan za seanso sem se počutil dokaj prestrašeno.Ker nisem imel predhodno časa prebrati priporočene literature, sem bil še toliko bolj v dilemi. Toda že pogovor s terapevtom Robertom mi je okrepil duha tako, da je seansa stekla lahkotno od moje trenutne inkarnacije nazaj preko maternice do zadnje inkarnacije.

Po navodilih Roberta sem spoznal svoje prejšne bivanje kot bosonogi fant in kasneje obdelovalec kamna. Pri visoki starosti je prišel moj čas odhoda. Pred očmi sem videl svoje takratno telo, jaz pa sem lebdel nad njim ter spremljal žalujoče sinove. Skrbelo me je za ženo, ki je nisem videl med prvimi. Ko sem jo našel, sem jo potolažil na nivoju duše. Robert me vprašal, ali lahko ugotovim leto.V trenutku sem dobil pred oči 1797.

Kot duša sem se z lahkoto odpravil naprej proti nebu, kjer sem svojega vodnika spoznal naprej kot rožnato gmoto nato pa se je pred menoj pojavil njegov obraz, ki je kazal rahlo indiferentnost do najinega srečanja. Medtem ko je navadno prihod v območje čiste ljubezni, misli in svobode veselo ob spremljavi sorodnih duš se pri meni to ni zgodilo. Spoznal sem svojega vodnika, ki mi je povedal svoje ime, vse ostalo pa je delovalo dokaj oteženo. Predvidevam,da vodnik sodeluje samo toliko, kot je potrebno za moje dobro in se ne spušča v nekaj, kar v tem trenutku ni nujno. Kljub temu sem kasneje videl sorodne duše, dobil oceno starešin glede napredovanja v tokratni inkarnaciji in spoznal da moja duša živi v dveh telesih.

Po skoraj šestih urah je Robert zaključil seanso za katero lahko rečem, da je bila uspešna in poučna."

Zoran, Zgornje Jezersko (PLSR+BLSR regresija)
 

"Pogovor z Robertom pred pričetkom seanse je bil zelo zanimiv in sem že skozi ta uvod bolje spoznal samega sebe. Regresija je bila zelo dobro vodena. Med njo je bilo čutiti prisotnost bitij z veliko ljubezni. Predvsem je bilo to očitno, ko sem prišel v stik s svojim vodnikom. Eno od prejšnjih življenj mi je pokazalo, poudarilo in ozavestilo težnjo moje duše. Tako sem zdaj bolj pozoren kako se odvija moje zdajšnje življenje ter imam usmeritev, ki me pelje v smeri težnje moje notranjosti. Po regresiji sem bil zelo osvežen."

Ljubo, Ljubljana (PLSR+BLSR regresija)
 

"Po dolgem premišljevanju sem se odločila za obisk pri Vas na seansi regresije v pretekla življenja in med njimi. Čeprav sem imela zelo veliko treme, ker nisem vedela kaj me čaka, sem prijetno presenečena nad rezultatom. Zaradi večih stvari in situacij, ki so me zadele v življenju, sem dobila kar nekaj pozitivnih odzivov na moje sedanje življenje. Najbolj neverjetno pa je to, kar se mi je dogodilo naslednji dan doma in še sedaj ne morem verjeti. 

Ko sem popoldne doma sedela pred tv ekranom, sem imela občutek, da me nekaj vleče v počitek in da naj zaprem oči. Brez občutka za čas sem to naredila, čeprav sem poslušala glas na tv. Naenkrat so se pred menoj pojavili pokojni mož in sin s svojim vodnikom in mi dajali moč, ki mi je manjkala za življenje, ki je še pred menoj. 

Zelo sem vesela, da sem se odločila za regresijo pri Vas, ker sem dobila odgovore, kako je vse že vnaprej določeno, kako in kaj nas čaka v življenju, čeprav zaidemo na napačno pot. Naši varuhi, ki so ostali "doma" nas stalno spremljajo in nam pomagajo poiskati pravo pot. Meni je zelo veliko pomenilo, da me je svet starešin pohvalil, čeprav se naredila veliko napak.

Robert, še enkrat hvala za čudovito izkušnjo, ki je ne bom pozabila in mi bo pomagala pri nadaljnem življenju in delu v e-šoli duhovnosti."

Albina, Šentvid pri Stični (PLSR+BLSR regresija)
 

"Moje potovanje v onostranstvo je name napravilo močan pečat. Še tisti dan, ko sem odšla na regresijo, si kar nisem mogla zamisliti, kako bom z vsemi pričakovanji, vprašanji in občutki prišla svojemu bistvu do dna, pa sem! Tako lahkotno in enostavno, kot še nikoli nobeni stvari do sedaj!

Polagoma so se pred menoj začeli odvijati prizori in misli, za katere kar nisem mogla verjeti, da je res! Sprva sem si mislila, da si domišljam! Pa si nisem! Bolj, ko je šla seansa proti koncu, bolj sem doumela bistvo "sebe". Ideje in rešitve so kar vrele iz mene!

Še enkrat se iskreno zahvaljujem Robertu za lepo in korektno izpeljano vodenje in razgovor! Bilo je nepozabno! Zdaj pa že komaj čakam, da prisluhnem posnetku... mogoče se mi razkrije še kakšna pomembnost, ki sem jo nemara med seanso spregledala."

Teja, Celje (PLSR+BLSR regresija)
 

"Tudi meni je popolnoma po naključju prišla v roke knjiga “Usoda duš” dr. Michaela Newtona. Seveda sem jo prebral takoj in ugotovil, da že nekaj časa iščem nekaj pa ne vem kaj je to. Sedaj sem to nekaj našel in se hitro prijavil na regresijo življenja med življenji pri g. Robertu.

Seansa je potekala gladko, po uvodnem pripravljalnem pogovoru sva začela. Mirno in sproščujoče brez vsakega strahu. Po ogledu enega od prejšnjih življenj, sem doživel enkratno izkušnjo smrti, ki me je popolnoma osvobodila straha pred njo. Najprej sem se pogovarjal s svojim vodnikom, na nekatera vprašanje je odgovoril, na nekatera ni. Odgovore sem dobival kot slike ali napise. Nato sem se srečal s starešinami, s katerimi smo obdelali prejšnje in zdajšnje življenje. Ogledal sem si tudi knjižnico in ugotovil zakaj sem izbral trenutno telo. Najbolj se mi je v spomin vtisnilo srečanje s svojo skupino, ki me je obdala z nepopisno radostjo. Zelo težko sem se poslovil od njih. Na večino vprašanj, ki mi jih je postavljal Robert sem odgovarjal takoj, kot da poznam odgovore že dalj časa. 

Za mene je bila to najlepša in najpomembnejša izkušnja v moje življenju. Odgovore na določena vprašanja še vedno dobivam. Še enkrat hvala Robertu za to izkušnjo, ki spremeni pogled na življenje."

Aleš, Celje (PLSR+BLSR regresija)
 

"Kar nekaj časa po regresiji sem "sestavljala" svoje občutke, vtise.

Sprva se mi je zdelo, da sem si vse odgovore na vprašanja terapevta sproti izmišljala. Od tega me je sicer odvračalo nekaj zelo doživetih občutkov, kot je na primer čutenje peska pod nogami, vonj morja, alg in pečenega mesa, in pa močne bolečine tik pred smrtjo v tistem prejšnjem življenju, kamor sem bila popeljana.

Glede imena svojega vodnika (v BLSR regresiji) pa si še sedaj nisem povsem "na jasnem", če si ga nisem res izmislila z ozirom na njegov resen videz. Videla sem ga namreč zelo razločno in obraza ne bom pozabila. Le ime ... no ja, konec koncev sploh ni pomembno.

Pomembno je, da se mi je po regresiji življenje precej spremenilo. Kar nekaj svojih odločitev sem spremenila in vse kaže, da sem se zdaj bolje odločila. Zakaj, pravzaprav ne vem. Nič posebnega ali izjemnega nisem doživela - pa vendar... Zagotovo bom, ko bom čutila, da sem pripravljena, "ponovila vajo". Pripravljena predvsem na BLSR regresijo, saj tu sem zaznala malo, zelo malo. Morda mi kdaj kasneje le uspe občutiti, zaznati več."

Judita, Koper (PLSR+BLSR regresija)
 

"Ne glede na to ali verjamete v potovanje duš, reinkarnacijo, prejšnja življenja ali vodnike ali pač v karkoli čez okvir sveta okrog nas... Dejansko ni pomembno od kod prihajajo informacije v obliki slik, prizorov, zvokov, besed, čustev... Pomembno je ali ta izkušnja prispeva k ustvarjanju kvalitetnega osebnega življenja s občutkom zadovoljstva, katero traja. Pomembno je da človek zazna, da te informacije mu nekaj pomenijo, da dobiva informacijo, ki prispeva. Za mene je bila regresija pri Robertu Z. zelo dobrodošlo potovanje. Fascinantno se mi je zdelo to, da človek je še zmeraj prisoten, se zaveda samega sebe in istočasno pa dobiva informacije od "drugje"."

Monika, Nova Gorica (PLSR+BLSR regresija)
 

"Kaj je smisel življenja? Kaj je naše poslanstvo? Kakšna je razlika med njima? Kaj potrebujemo, da se prebudimo in spoznamo resnico? Kako prepoznati pravo pot?... Vsa ta vprašanja me spremljajo že vrsto let. Se zbudim in začutim bolečino v prsih ter vprašam kaj bo danes? ...še en dan, ki me bo preganjal in se spraševal kdaj bo konec... Sami problemi in problemi... Pogledam v nebo in sprašujem kdaj bo vsega konec... Vrsto let so me spremljali ti občutki, nakar sem se znašel na delavnicah Postavitev družine, obiskal karmično diagnostiko in skušal dopreti do nekih spoznanj oz. odrešitve. Šel sem v pravo smer, ker je bilo vse del moje poti vendar nekaj je še manjkalo. Želja po nečem več mi prinese v roke knjigo od Newtona o regresiji. Poguglam na internet in z velikim veseljem spoznam,da imam regresoterapevta pred nosom. Naročim se in z g. Robertom oddelava seanso. Nekaj dni sem se spraševal kaj je realnost in kaj iluzija. Vse moje tegobe in problemi so bili odveč. Puzla življenja je končno imela nek smisel, pot, ki sem jo do sedaj prehodil je dobila pomen, vpogled v moje prejšnje življenje in srečanje z vodnico je razblinilo vse moje skrbi... Seveda, delo na meni se šele sedaj začne, vendar ta spokojnost, ta mir, ta radost, ki občutiš, je nekaj kar sem doživel pri sami seansi. Robertu hvala za razjasnitev življenskih smernic, potencialov, ki jih nosimo v sebi, pridobljenih odgovorov, ki so naša življenjska stalnica in seveda tovrstne izkušnje.

Robert hvala ti in vse dobro!"

Emir, Ljubljana (PLSR+BLSR regresija)
 

"Že dolgo časa sem v sebi vedela, da moram iti nazaj v preteklost, da bi razumela svojo sedanjost. Kraj v katerem živim in hiša v kateri živim, sta mi od nekdaj dajala občutek, da sem tukaj že dolgo doma.In tako sem za svoj rojstni dan prejela bon za  PLRS. Z Robertom sva se na začetku zelo dolgo pogovarjala, nato pa pričela z regresijo. Vsi, ki ne veste veliko o regresijij, vam Robert zelo dobro razloži. Jaz sem približno vedela kaj naj pričakujem, in tako je tudi bilo. Videla sem kdo sem bila, kje sem živela (na istem dvorišču kot danes), kaj sem počela, kako sem izgledala,videla sem svojo družino in podoživela svojo smrt, slednje se je odvilo zelo hitro in sem že takoj bila nekje nad oblaki in gledala domačijo iz ptičje perspektive. Nato sem se srečala z svojo vodnico, malce sem se težje povezala z njo, saj nisem ravno dosti slišala od nje, le dobivala sem močne občutke. Zdelo se mi je da bi morala še kar nekaj časa ostati z njo, da bi vse to lahko predelala, kar sem občutila. Najbolj zanimivo pa mi je bilo to, da nekdo s katerim sem v tem življenju zelo povezana in nisem vedela zakaj, sem v PLRS zvedela, da je bil moj otrok v prejšnjem življenju. Bilo je zanimivo, le  hitro je minilo, bi še kar ostala tam in opazovala svoje prejšnje življenje! Hvala Robertu za prijeten polet v mojo  zgodovino!"

Saša, Ptuj (PLSR regresija)
 

"Za regresijo sem izvedela slučajno, lahko rečem splet dogodkov, ki so me pripeljali do g. Roberta. Pred zelo kratkim časom sem namreč izgubila mojega moža. Kmalu za tem mi je prijateljica svetovala naj preberem knjigi Potovanje duš in usoda duš tako, da bi lažje vse skupaj razumela in prebolela. Kupila sem knjigo, jo prebrala in v vmesnem času že izvedela za Roberta, dokaj hitro sem se odločila za regresijo, saj je bila moja velika želja še enkrat videti moža in se z njim pogovoriti.

Pred samo regresijo me niti ni bilo strah, mogoče bolj v smislu, kaj pa če ne bo nič. Vendar sem se tudi s tem pomirila in si rekla, če ne bo, pač ne bo, tudi pogovor z Robertom me je pomiril. No, lahko rečem, da je regresija kar uspela. Odločila sem se za obe regresiji hkrati (PLSR+BLSR). Moram priznati, da je bilo zelo zanimivo. Določeni deli regresije so bili izredno jasni - v obliki slik, videnj, predvsem prejšnje življenje. Večji del regresije pa sem predvsem doživela preko čustev, občutkov in manj preko vizualizacije, kar je kar težko objasniti in razložiti. Vseeno sem zadovoljna, da sem se odločila za to. Mogoče bom kdaj kasneje zadevo ponovila in bo takrat vse skupaj še boljše."

Urša, Ljubljana (PLSR+BLSR regresija)
 

"Pred dvema letoma sem prebrala knjigi Usoda duš in Popotovanje duš. Knjigi sta mi spremenili življenje; pogled na tuzemeljsko življenje je postal jasnejši, stvari v življenju so se mi začele postavljati na pravo mesto in prvič sem se lahko začela prepuščati in verjeti, da se bodo vse stvari v mojem življenju zgodile pravi trenutek. Zato je bila izvedba PLRS regresije povsem  logična odločitev.

Čeprav sem bila na regresijo popolnoma čustveno pripravljena, pa sem imela kljub vsemu veliko težavo, saj mi je za nekaj trenutkov razum blokiral sposobnost, da bi se prepustila vodenju. Na srečo je Robert izjemno tenkočutno zaznal mojo stisko in mi pomagal najti povezavo z mojim notranjim jazom. Regresija je bila izjemno intimno doživetje, prav tako srečanje z duhovno vodnico. Pravi uvid pa sem doživela šele ob ponovnem poslušanju posnetka regresije, ki mi je kar nekajkrat spravil na rob joka. Zdaj razumem vzrok nekaterih vzorcev svojega vedenja, prav tako mi je pogovor z duhovno vodnico potrdil smisel mojega bivanja v tem življenju.

Vem, da bo naslednji korak BLSR regresija."

Karmen, Dob (PLSR regresija)
 

"Iz preteklih izkušenj samohipnoze in mojega splošnega zanimanja o svetu izven zemeljskega življenja, sem se podala na to seanso sproščeno, brez strahu in s pričakovanjem, da mi bo ta seansa dala odgovore na moja skrita vprašanja in težave v življenju.
Samo potovanje v otroštvo, v rojstvo ter v preteklo življenje mi je obudilo občutke ki bivajo v meni, a jih nisem več znala občutiti zdaj v tem času. Prišla je na površje razigranost, rasposejanost in preprostost kar je povzročilo, da sem si po seansi na glas pela po ulici ko sem iskala moj avto. Pogled v prejšnje življenje, ki se navezuje na sedanje, mi počasi odpira oči v mislih. Poklopile so se mi določene zadeve v smisel in se začenjam sprejemat v moj prvotni bit ter puščam sledi tujega vsiljenega mnenja za seboj.
Ko sem poslušala posnetek sem bila presenečena kaj je prihajalo iz mojih ust. Dvome, da je tukaj delovala domišljija, mi je z globjim pogledom na seanso in zgodbo ki sem jo doživela, nadomestila potrditev, da je to res moj resnični notranji svet.
Pred seanso sem si pripravila polno vprašanj, a ko sem bila z vodnikom in pred starešinami, ta ista vprašanja več niso bila pomembna, bila so banalna in prazna. Z njimi sem imela globji pogovor, govorili smo o pomembnih zadevah, ki so bistvena za moje življenje. Iz duhovnega sveta sem prinesla pozitivne misli in pomirjenost, ker hodim po pravi poti z majšimi spotikami katere so pomembne za mojo rast in ne ovira, ki me je obremenjevala v tem odraslem obdobju življenja.
Robertu se zahvaljujem za vodenje, ker se sama ne bi znašla v tako ogromnem duševnem svetu. Moji kratki in odrezani odgovori so bili odraz užitka ter doživetja občutkov, ki jih ne znam opisati. Naporno je odgovarjati, ko "padeš noter", pa te nekdo vztrajno sprašuje in ko nimaš želje da bi odgovarjal, saj je duhovni svet tako čudovit.
Regresijo priporočam vsem, katerim ni namen samo dihati, piti in jesti, saj odprt duh odpre mnoga vrata."

Simona, Miklavž na Dravskem polju (PLSR+BLSR regresija)
 

"Že od nekdaj sem čutila,da nismo samo tisto kar vidimo, temveč je v nas nekaj več. Da ne živimo samo enega življenja, oziroma, da se v naše življenje na nezavedni ravni vpletajo dobre in slabe izušnje preteklih življenj, ki lahko pozitivno ali negativno vplivajo na kakovost življenja, ki ga živimo sedaj.

Na podlagi tega in seveda prebranih knjig dr. Newtona, sem se odločila za regresijo PLSR pri Robertu. Na njegovi spletni strani sem se prepričala o kakovosti in "skočila" v vodo.

Čeprav nisem bila prepričana,da sem kandidat za hipnozo, je z odličnim vodenjem le-ta uspela. Vstopila sem v življenje, s katerim lahko potegnem vzporednice z življenjem, ki ga živim danes. Razkrita mi je bila "skrivnost", ki sem jo morda že od nekdaj slutila. Z neverjetnimi čustvi in občutki sem lahko v polnosti doživela dogodke, videla kraj dogajanja in podoživela popolno stanje miru ob smrti. Srečala sem se s svojim vodnikom in že davnaj umrlo osebo. 

Sedaj, po komaj tednu dni po PLSR regresiji, ko sem razmišljala in sestavljala koščke sestavljanke, se mi je vse krasno sestavilo in končno razumem svoje strahove in povezave z določenimi osebami. Vse se je "poklopilo" v celoto in me na nek način osvobodilo.

Res bi se rada zahvalila Robertu za vodenje, strpnost in razlago.

Če kdo razmišlja o PLSR regresiji, lahko mirno rečem,da je Robert super in se lahko brez strahu predate v njegove roke. Jaz se vsekakor bom še enkrat, tokrat na BLSR regresiji."

Mojca, Hrastnik (PLSR regresija)
 

"Že pred nekaj leti sem prebrala knjigi Potovanje duš in Usoda duš. Takrat sem si tudi obljubila, da bom šla nekoč na regresijo, vendar sem si željo uresničila šele zdaj, ko sem na spletu zasledila članek o regresoterapevtu Robertu Zupančiču. Ponovno sem se podala v branje knjig in se z velikim pričakovanjem prijavila na PLSR. Predvsem sem želela razjasniti vzrok zdravstvenih težav, problemov z odnosi in izvedeti za poslanstvo v tem življenju.

Po uvodnem pogovoru me je Robert vodil v eno od prejšnjih življenj. Takrat se mi je to življenje zdelo precej nepomembno  in spomnim se, da sem se spraševala, zakaj nisem vstopila skozi neka druga vrata in si izbrala kakšno bolj pestro, dramatično, pomembno življenje. Skratka, kontrola nad dogajanjem. Vendar pa sem ob Robertovih vprašanjih in vodenju lahko ob koncu tega življenja potegnila pomembne smernice za sedanje življenje in našla odgovore po katere sem prišla. Videla sem svojo takratno smrt in v veliko olajšanje mi je bil uvid, da smo nekaj več kot samo telo in da smrt ni nič dokončnega. Lahkotno sem lebdela nad svojim telesom in že me je vleklo nekam navzgor, skozi strop, nad  zeleno - modro Zemljo in nato v nek miren, prazen, odprt, brezzvočni prostor, ki sem se ga samo medlo zavedala. Zgubljeno sem se ozirala okrog sebe, a nič in nikogar ni bilo tam.

Mislim, da sem v tistem trenutku nekoliko padla ven, kajti svojega duhovnega vodnika nekako nisem mogla popolnoma začutiti. Mogoče mi je to preprečila prevelika želja ali pa strah. Skratka, vem, da se vse zgodi z razlogom in da: "hoteti" pomeni "ne imeti".

Kljub temu me je ta regresija popeljala v nove dimenzije, ki nekje obstajajo. Analiza je trajala še dlje kot sama regresija in komaj sem verjela, da je od začetka minilo skoraj pet ur.

Moje mnenje je, da je bila seansa izvedena izredno strokovno, kompetentno in, da mi je bilo od začetka do konca jasno, da je Robert človek, ki ve kaj dela in da sem v bistvu svoje duhovno vodstvo prejela.

Naj zaključim s priporočilom obiska regresije  vsem, ki se želijo zazreti vase, v svoje najgloblje bistvo, ki ni telo ampak duša, ki se uteleša na mnogih potovanjih z namenom osebne rasti. Regresija pa nam da priložnost, da to osebno doživimo še v času življenja. Ob tem spoznanju izginejo vsi dvomi in ovire in zato  se bom prijavila tudi na BLSR regresijo."

Marjeta, Tržič (PLSR regresija)
 

"Kakšni dve leti nazaj sem prebrala knjige dr. Michaela Newtona, ki so name pustile globok in trajen vtis. Nekoliko za tem sem šla tudi na mojo prvo regresijo, ki je bila sicer čudovita izkušnja, saj mi je prinesla vpogled v nekatera pretekla življenja, vendar se je vse končalo pri vsakokratni smrti.

Želela sem si izvedeti več. To, kar je opisano v knjigah dr. Newtona in kar lahko izvemo le, ko gremo v življenje med življenji: npr. ime vodnika, kakšne barve je moja duša oz. na kakšni stopnji razvoja sem, koliko odstotkov energije sem vzela v to življenje itd.

Ko sem izvedela za g. Roberta, sem se takoj prijavila na PLSR in BLSR terapijo. Izkušnja je bila lepa. Vpogled v življenje, ki sem ga živela neposredno pred sedanjim, mi je pojasnil nekatere stvari, ki jih počnem sedaj in za kar nisem poznala razloga. Zanimiv primer je moj odnos do alkohola. Čeprav nisem imela nikakršne negativne izkušnje z alkoholom, le-tega že več kot 10 let absolutno ne pijem. Znanci so me spraševali zakaj, vendar nisem znala odgovoriti. Odgovor se očitno skriva v mojem preteklem življenju, kjer sem se zaradi nesrečnega zakona vdala alkoholu in pomirjevalom. To je sicer bolj postranska stvar, ki sem jo s pomočjo regresoterapije doumela, vendar pa je zelo dober primer za to, da se za našimi ravnanji, nagnjenji, strahovi in preferencami mnogokrat skriva nekaj več kot le geni, vzgoja in vpliv okolja…no, vsaj ne geni, vzgoja in vpliv okolja sedanjega življenja.

Če mogoče koga skrbi, da bi imel zaradi morebitnega težkega, bolečega ali žalostnega preteklega življenja, ki bi ga videl na regresoterapiji, pozneje nočne more ali kakšne druge travme, naj rečem, da temu ni tako. Jaz sem do sedaj na različnih regresijah videla sedem preteklih življenj, šest od tega zelo žalostnih, in čeprav se je zgodilo, da sem se med regresijo zjokala, nisem vseh teh dogodkov dejansko podoživljala in nisem čutila bolečine. Tovrsten strah naj torej ne bo razlog, da se kdo ne bi odločil za regresoterapijo.

Naslednja nepozabna izkušnja regresoterapije pri g. Robertu je bil prihod v svet duš, kjer te po navadi sprejmejo duše že umrlih dragih oseb. Mene je prišel pozdravit moj kuža, ki je bil dolga leta moj najboljši prijatelj in ki me je zapustil lansko leto. Srečanje je bilo zelo ganljivo in mi orosi oči še sedaj, ko se spomnim ali, ko poslušam posnetek terapije.

V nadaljevanju sem izvedela, na kateri stopnji razvoja sem, kar mi je vlilo poguma in samozavesti. Trenutne, včasih malenkostne težave vsakdana se hitro zdijo nepomembne in premagljive, če se spomnim le na to, da sem morala uspešno obvladati težave na stotine življenj, če sem prišla že tako daleč. Pravo presenečenje zame pa je bil podatek, da trenutno simultano živim dve življenji. 

Regresoterapijo pri g. Robertu toplo priporočam vsem, ki želijo izvedeti nekaj več o sebi in življenju/smrti na sploh. Priporočam tudi branje knjig dr. Newtona, ki bi po mojem mnenju morale biti na seznamu »obveznega branja« vsakega izmed nas!

Za konec pa upam, da bo tudi g. Robert nekoč izdal podobno knjigo s študijami naših primerov! : )"

Bojana, Ljubljana (PLSR+BLSR regresija)
 

"Na regresijo sem želela iti že dlje časa, po prebranih knjigah dr. Michaela Newtona sem nekako čutila v sebi da je to nekaj, kar bi mi lahko pomagalo in mi dalo nek vpogled, zakaj se mi dogajajo določene stvari, oziroma, kje je izvor določenih vzorcev ki se mi ponavljajo v življenju. Pred samo regresijo nisem čutila nikakršnega strahu, v bistvu sem komaj čakala in se je veselila, mogoče sem edino čutila rahel dvom da se mi ne bo uspelo dovolj sprostiti in da hipnoza pri meni ne bo delovala. Izkazalo se je, da so bili moji dvomi nepotrebni saj je regresija uspela. Moram povedati da je to globoko osebna izkušnja, ki jo vsak posameznik doživlja popolnoma drugače. Sama sem pred regresijo prebrala ogromno vtisov, mnenj, zgodb drugih ljudi, ki so že bili na regresiji, vendar se je izkazalo da je bila moja izkušnja nekaj popolnoma drugačnega. Takoj po regresiji priznam, da sem čutila zmedo, mislim da je bilo mojemu racionalnemu delu težko dojeti, kaj se je zgodilo in popolnoma doumeti to globoko duhovno izkušnjo. Tako, da lahko rečem, da je bila regresija v prejšnja življenja in v življenja med življenji definitivno dragocena izkušnja, katere vrednost s časom samo raste. Hvala tudi terapevtu Robertu Zupančiču za to izkušnjo in za vsa dodatna pojasnila."

Anita, Nova Gorica (PLSR+BLSR regresija) (ime je na željo klientke spremenjeno)
 

"Za regresijo sem se odločila,da bi dobila določene odgovore na vprašanja. Čeprav je težko pisati o vtisih-preprosto jih moraš doživeti, je to nepozabna izkušnja. Moji vtisi iz seanse so globoki in doživeti. Čeprav so bila moja pričakovanja nekoliko drugačna, je seansa kljub vsemu dosegla svoj namen. Ko sem si doma še enkrat zavrtela posnetek, sem dobila potrdilo, da je to TO!

Zato se zahvaljujem še enkrat tebi, Robert, za to nepozabno izkušnjo, ki pa zagotovo ni zadnja. Priporočam vsem, ki želite raziskovati o sebi v tej smeri!"

Metka, Šentjur (PLSR regresija)
 

"Na regresijo sem se prijavila iz radovednosti in želji po novi izkušnji. Čutila sem tudi, da bi lahko dobila odgovore na moja vprašanja, o življenju ,energijah...  Želela sem izvedeti, kako in če so dogodki iz mojih prejšnih življen povezani. Ugotovila sem, da so zelo in dobila odgovore na nekatera vprašanja.

Zelo velik name so naredili močni občutki, ki so bili še bolj intenzivni, kot bi se stvari dogajale tukaj in zdaj. Ampak občutek je bil dober in res mi ni žal, da sem se prijavila."

Maja, Radovljica (PLSR+BLSR regresija) (ime je na željo klientke spremenjeno)
 

"Ko sta otroka odrasla in se osamosvojila, sem zelo načrtno iskala vedenja o različnih dimenzijah življenja človeka na zemlji. Svoja medicinska znanja sem najprej dopolnjevala z znanji in izkušnjami različnih alternativnih znanosti, predvsem, da bi bolje razumela prirojeno odpornost telesa proti različnim vplivom iz okolja in bi brez farmakoloških zvarkov ohranjala oz. ob prvem opozorilu povrnila zdravje sebi in članom moje družine.

Pred približno 15 leti sem v sklopu strokovnega izobraževanja dobila od hčerke kot darilo knjigo avtorice Juno Jordan – Numerology – The romance in Your name ( Numerologija – usoda, zapisana v vašem imenu). Avtorica knjige, ki je bila do svoje smrti tudi direktorica katedre za numerologijo na UCSD v San Diegu, priporoča vsakemu študentu, da podoživi oseben inkarnacijski cikel tudi s pomočjo regresije.

Do decembra leta 2013 sem iskala dobro izobraženega regresoterapevta v Sloveniji in ker že celotno življenje verjamem, da kar resnično potrebujem, tudi dobim, sem na internetu našla vabilo g. Roberta Zupančiča in se brez razmišljanja dogovorila za seanso.

Brez predhodnih znanj in vedenj iz numerološke analize bi se vsekakor najprej odločila za Analizo načrtovane osebnosti s sistemom Quantec, ki jo prav tako izvaja g. Zupančič. Tako pa sem se odločila le za obe metodi regresije. Ta izkušnja mi je dala odgovore na mnoga vprašanja, o katerih nisem niti razmišljala, saj odgovorov v materialnih znanostih enostavno ni. Nekatera se odražajo v mojih podzavestnih in tudi zavestnih odzivih. Zakaj me uslužbenci in verniki katoliške cerkve (papež, duhovniki, kleriki) ne prepričajo o svojem poslanstvu  na zemlji in zakaj brez slabe vesti živijo po pravilih dvojne morale in etike, opravičila pa celo iščejo v svetem pismu. Kot 30 letna ženska sem v predhodnem življenju osebno doživela v skupini drugih žensk in otrok hudobije in mučenje tistih, ki so nasilno širili katoliško vero v  tuje dežele in niso izbirali ne metod in ne žrtev.

Druga spoznanja so zelo osebna in so mi ponudila razlago, kakšna je moja naloga in priložnosti v trenutni partnerski zvezi. Kako sem si »zaslužila«, da imam dva tako ljubeča otroka – sina in hčerko, ter obe snahi in vnuka. Razumem našo medsebojno dušno povezanost in podporo. Bolje razumem, zakaj je moja vera v družino, kot najbolj intimno skupnost ljudi, tako močna in vsa svoja znanja, čas in sposobnosti optimalno izkoriščam, da prispevam k njeni stabilnosti ter poskušam te vrednote prenesti tudi na ostale člane družine.

Zanimivo mi je spoznanje, zakaj mi občasno v mojem zelo napornem in razgibanem življenju zmanjka čustvene moči in moram načrtno uporabiti katero od metod sproščanja, da obvladam negativne učinke stresa.

Sicer sem želela postaviti nekaj vprašanj svoji umrli sestri, vendar sem posredno dobila odgovor od duše umrle prijateljice. Bila sem presenečena, ker je v trenutku, ko sem sprejemala nalogo od nje, na traku tišina. Sedaj razumem, zakaj ljudje, ki za umrlo osebo žalujejo, v svojih sebičnih, egoističnih občutkih iščejo prvo žrtev, da nanjo izlijejo svoj bes in razočaranje, ker jim umrla osebo ne bo več podpirala njihovo lenobo in se bodo sami morali bolj potruditi za enako udobje.

Sicer pa sem imela občutek, da sem tukaj in tam, v najmanj dveh dimenzijah. Ko sem podoživljala trpljenje v času pokristjanjevanja, so mi tudi v resnici tekle solze. Ko sem ob prihodi v dušni svet zagledala nasmejan in ljubezni poln obraz svoje očeta (umrlega), sem doživela neopisljive občutke sreče.

 Po seansi je bila moja glava kot prazen balon, kar mi je potrdilo, da je bil moj zavestni um izklopljen. Iz lastnih izkušenj lahko priporočam, da bi moral vsak človek, posebno še v teh zahtevnih časih, podoživeti regresijo  in imeti informacije iz analize načrtovane osebnosti. Le tako bo on krmaril življenjsko barko je ne bodo valovi nemočno vrtinčili, ter seveda človeka v njej."

Vida, Velenje (PLSR+BLSR regresija)
 

"Za regresijo sem izvedela slučajno, lahko rečem splet dogodkov, ki so me pripeljali do g. Roberta. Pred zelo kratkim časom sem namreč izgubila mojega moža. Kmalu za tem mi je prijateljica svetovala naj preberem knjigi Potovanje duš in usoda duš tako, da bi lažje vse skupaj razumela in prebolela. Kupila sem knjigo, jo prebrala in v vmesnem času že izvedela za Roberta, dokaj hitro sem se odločila za regresijo, saj je bila moja velika želja še enkrat videti moža in se z njim pogovoriti.

Pred samo regresijo me niti ni bilo strah, mogoče bolj v smislu, kaj pa če ne bo nič. Vendar sem se tudi s tem pomirila in si rekla, če ne bo pač ne bo, tudi pogovor z Robertom me je pomiril. No, lahko rečem, da je regresija kar uspela. Odločila sem se za obe regresiji hkrati (PLSR+BLSR). Moram priznati, da je bilo zelo zanimivo. Določeni deli regresije so bili izredno jasni - v obliki slik, videnj, predvsem prejšnje življenje. Večji del regresije pa sem predvsem doživela preko čustev, občutkov in manj preko vizualizacije, kar je kar težko objasniti in razložiti. Vseeno sem zadovoljna, da sem se odločila za to. Mogoče bom kdaj kasneje zadevo ponovila in bo takrat vse skupaj še boljše."

Urša, Ljubljana (PLSR+BLSR regresija)
 

"Pred dvema letoma sem prebrala knjigi Usoda duš in Popotovanje duš. Knjigi sta mi spremenili življenje; pogled na tozemeljsko življenje je postal jasnejši, stvari v življenju so se mi začele postavljati na pravo mesto in prvič sem se lahko začela prepuščati in verjeti, da se bodo vse stvari v mojem življenju zgodile pravi trenutek. Zato je bila izvedba PLRS regresije povsem  logična odločitev.

Čeprav sem bila na regresijo popolnoma čustveno pripravljena, pa sem imela kljub vsemu veliko težavo, saj mi je za nekaj trenutkov razum blokiral sposobnost, da bi se prepustila vodenju. Na srečo je Robert izjemno tenkočutno zaznal mojo stisko in mi pomagal najti povezavo z mojim notranjim jazom. Regresija je bila izjemno intimno doživetje, prav tako srečanje z duhovno vodnico. Pravi uvid pa sem doživela šele ob ponovnem poslušanju posnetka regresije, ki mi je kar nekajkrat spravil na rob joka. Zdaj razumem vzrok nekaterih vzorcev  svojega vedenja, prav tako mi je pogovor z duhovno vodnico potrdil smisel mojega bivanja v tem življenju.

Vem, da bo naslednji korak BLSR regresija."

Karmen, Dob (PLSR regresija)
 

"Iz preteklih izkušenj samohipnoze in mojega splošnega zanimanja o svetu izven zemeljskega življenja, sem se podala na to seanso sproščeno, brez strahu in s pričakovanjem, da mi bo ta seansa dala odgovore na moja skrita vprašanja in težave v življenju.

Samo potovanje v otroštvo, v rojstvo ter v preteklo življenje mi je obudilo občutke ki bivajo v meni, a jih nisem več znala občutiti zdaj v tem času. Prišla je na površje razigranost, rasposejanost in preprostost, kar je povzročilo, da sem si po seansi na glas pela po ulici ko sem iskala moj avto. Pogled v prejšnje življenje, ki se povezuje na sedanje, mi počasi odpira oči v mislih. Poklopile so se mi določene zadeve v smisel in se začenjam sprejemat v moj prvotni bit ter puščam sledi tujega vsiljenega mnenja za seboj.
Ko sem poslušala posnetek sem bila presenečena kaj je prihajalo iz mojih ust. Dvome, da je tukaj delovala domišljija, mi z globjim pogledom na seanso in zgodbo ki sem jo doživela, je nadomestila potrditev da je to res moj resnični notranji svet.

Pred seanso sem si pripravila polno vprašanj, a ko sem bila z vodnikom in pred starešinami, ta ista vprašanja več niso bila pomembna, bila so banalna in prazna. Z njimi sem imela globji pogovor, govorili smo o pomembnih zadevah, ki so bistvena za moje življenje. Iz duhovnega sveta sem prinesla pozitivne misli in pomirjenost, ker hodim po pravi poti z majšimi spotikami, katere so pomembne za mojo rast in ne ovira, ki me je obremenjevala v tem odraslem obdobju življenja.

Robertu se zahvaljujem za vodenje, ker se  sama  ne bi znajdla v tako ogromnem duševnem svetu. Moji kratki in odrezani odgovori so bili odraz užitka ter doživetja občutkov, ki jih ne znam opisati. Naporno je odgovarjati, ko "padeš noter" pa te nekdo vztrajno sprašuje in ko nimaš želje da bi odgovarjal, saj je duhovni svet tako čudovit.

Regresijo priporočam vsem, katerim ni namen samo dihati, piti in jesti, saj odprt duh odpre mnoga vrata."

Simona, Miklavž na Dravskem polju (PLSR+BLSR regresija)
 

"Zahvaljujem se vam za seanso katera mi je dala jasen odgovor in spoznanje namena mojega trenutnega življenja.Preden sem izvedla in našla vaše strani za prijavo na seanse sem na nekaterih internetnih straneh našla kot ene splošne povzetke o knjigah michaela Newtona, katere so mi vzbudile veliko zanimanje.Zaradi določenih problemov ki jih imam v življenju sem iskala povsod, da bi našla odgovor, če sem na pravi poti in kaj moram spremeniti itd. preko horoskopov, raznih vedeževalcev. In zaradi prebranih nekih povzetkov od knjig Michaela me je vse bolj in bolj vleklo, da še malo bolj pobrskam po internetu, katero me je pripeljalo do regresije v prejšnje življenje in pogovora z vodnikom. Zdaj vem točno in še enkrat točno kakšen je namen mojega trenutnega življenja. Priporocam vsem seanso dr. Roberta Zupančiča in vsaj eno knjigo Michaela Newtona, katera ti še dodatno spremeni pogled na svoje in življenje drugih! Nikoli več ne gledaš na svet, življenje in ljudi tako kot pred seanso in pred prebranimi knjigami. In vse je tako logično!:) Juhu! Živlenje je igra, igrajmo jo! :)"

Marjetka, Villach, Avstrija (PLSR regresija)
 

"Po življenju, ki sem ga preživel na zemlji je bil najlepši občutek zapustiti zemljo in se skozi vesolje podati v duhovni svet.To je bil tako dober občutek , da se sploh nisem hotel ozirati nazaj in pomisliti na zemljo. V duhovnem svetu sem spoznal povezavo s preteklim življenjem in s težavami oziroma z življenskimi preizkušnjami, ki se mi sedaj dogajajo v življenju.

Zanimivo je bilo srečanje s člani sveta in pregled mojega preteklega življenja in izkušenj ki sem jih nabral in sedanje ocenitve kako mi gre v življenju in kako se soočiti s težavami in povezava preteklega in sedanjega življenja."

Peter, Ljubljana (PLSR+BLSR regresija)
 

"Ko me je na-ključ-je pred nekaj dnevi pripeljalo do net strani Roberta Zupančiča, sem bila navdušena. Knjige Dr. Newtona, izpred 15-ih let, ko mi je njegova prva knjiga »Potovanje duš« prišla v roke, so postale moje biblije. In želela sem se udeležiti njegove terapije, ki jih opisuje v njih... Ko sem ugotovila, da Robert opravlja takšne terapije, sem jokala od sreče. 15 let sem čakala na takšno priložnost! Takoj sem se prijavila na obe, nisem hotela odlašati...

Kljub temu, da imam izkušnje z meditacijami, pa sem bila vseeno deležna strahu... Kaj pa, če ne bo uspelo? Kaj, če me bo zavedel um in ne bom prepričana, ali je to res glas moje duše... in ali govori resnico?

Vendar, me je izkušnja presenetila... Robert me je na tako prefinjen način vodil v sprostitev... Ko sem bila že prepričana, da je to bilo to... me je vodil še globlje... in še naprej. Njegov pristop me je navdušil!

Sama izkušnja preteklega življenja in življenja med življenji, srečanje z vodnico... in kako sem dojemala sebe kot dušo... Z vprašanji, s katerimi sem prišla na terapijo enostavno niso bila več pomembna. Duša se je avtomatsko zavedala višjega pomena tega... in preprosto ni bilo pomembno. Če sem dvomila v vmešavanje uma, sem takrat izgubila ta dvom... Kako bi lahko moj glas odgovarjal na vprašanja, še preden jih je Robert izgovoril do konca...? Duša je vedela.

Čudovita izkušnja, ki jo predlagam vsakemu, ki se poglablja v duhovno resnico... V SEBE. Največ, kar lahko storimo za sebe, je ravno to... Ozaveščanje in iskanje lastne resnice. Sledijo nagrade, ki jih um ne more spredvideti... In ravno to je namen našega življenja! Da dosežemo tisto, kar smo si izbrali na tej poti...  in še več!

Robert, hvala za čudovit pristop in čudovito izkušnjo... !"

Selenna, Ljubljana (PLSR+BLSR regresija)
 

"Ko sem izgubila osebo, ki mi je predstavljala dragulj mojega življenja, mi ni bilo več vredno živeti. V takšni preizkušnji človek poseže po literaturi, ki nikakor ni počitniško branje, vendar te pritegne, pa čeprav govori o smrti. Mozaik se je počasi sestavljal in me pripeljal do Roberta. Po regresijah v preteklo življenje in v življenje med življenji, sem resnično spoznala, kako postaviti dogodke in ljudi na pravo mesto. Potovanje v preteklo življenje je bilo izvedeno nežno in obzirno, kljub zelo travmatičnemu dogodku, ki se je takrat odvijal. Od ljubljene osebe sem se končno lahko dostojno poslovila in sprejela svoje življenje.

Želim ti, da s tem poslanstvom še naprej rešuješ ta človeška nebogljena bitja.

Lepo se imej in se še vidiva."

Mira, Hrastnik (PLSR+BLSR regresija)
 

"Za regresijo sem se odločila malo iz čiste radovednosti, v glavnem pa je želja zorela že dolgo, pravzaprav vse od najstniških let, ko sem v roke dobila knjigo Življenje po življenju, dr. Raymonda Moodyja. Takrat se je zame odprl nov svet in ko sem »po naključju« prebrala še knjigo Spomini na onostranstvo, Dr. Michaela Newtona, sem vedela, da me bo življenje slej ko prej pripeljalo na regresijo. In ker vem, da vsaka stvar pride ob svojem času, sem nekako slutila, da me bo pot vodila do pravega regresoterapevta.

Robert Zupančič te strokovno, neprisiljeno in sproščeno vodi v neverjetni svet duhovnosti. Čeprav sem na regresoterapijo prišla s točno določenim namenom, mi je Robert prijazno razložil, da duhovni svet ne deluje na tak način. Sem pa dobila mnogo več kot to, odgovore na mnoga vprašanja in naenkrat se mi vse  v življenju zdi logično. Samih občutkov se ne da opisati, to je treba doživeti. Priporočam vsakomur, ki se vsaj malo zaveda, da se življenje s smrtjo ne konča, ampak se čudovito potovanje šele začne!"

Maja, Semič (PLSR+BLSR regresija)
 

"Hipnoterapija je odlično orodje za spoznavanje sebe skozi našo dušo. Regresija in življenje med življenji nam poteši našo radovednost o tem, kaj smo počeli v preteklih življenjih in o tem, kakšna duša smo v svetu duš. Poleg tega nam lahko odkrije vzroke za naše fobije oziroma strahove v tem življenju, enako za negativne nastale vzorce obnašanja, ki nam otežujejo opravljanje našega poslanstva. Nekatere fobije oziroma strahovi in vzorci, lahko izvirajo iz prejšnjih življenj, drugi pa iz otroških let tega življenja.

Vodnica me je popeljala v tri pretekla življenja, ki so pomembna glede na povezanosti z mojim trenutnim poslanstvom.

Prvo življenje je bilo zelo nenavadno, a skoraj pričakovano. Kot duša sem bil inkarniran na zvezdi Sirius, kjer smo kot višje dimenzionalna bitja akumulirala energijo brezpogojne ljubezni. Glavni namen tega zunajzemeljskega življenja je bila akumulacija čiste brezpogojne ljubezni, ki duši služi za reinkarnacije na težkih planetih, kot je npr. zemlja. To življenje mi je bilo prikazano zaradi tega, saj je njeno sporočilo bilo, da moramo kot človeška bitja kar se da izražati brezpogojno ljubezen. To je edino kar šteje ko umremo. Brezpogojna ljubezen je zagotovilo za boljšo prihodnost vseh nas.

Vodnica me je kasneje popeljala v srednji vek, kjer sem odkril moj vzrok straha govorjenja pred javnostjo oziroma pred množico ljudi. V srednjem veku sem bil namreč črnec, ki sem bil zatiran v mestu, ki je bilo poseljena s skoraj samo belo raso. Kot borec za pravice, sem v mestu razglašal moje mnenje o nepravičnosti, ki se dogaja. Vendar me ljudje nižje vibracije niso razumeli, tako da so me kasneje obsodili na smrt.

V tretje me je Vodnica na hitro popeljala v davno Lemurijo, torej v razvito civilizacijo pred slavno Altantido. Tam smo živeli v sožitju in ljubezni. Bil sem nekakšen zdravilec in svetovalec drugim, kar me je zelo osrečevalo. To življenje mi je bilo prikazano s tega vidika, saj se je tako kot srednji vek, nanašalo na moje poslanstvo, torej pomoč drugim ljudem. Poleg tega je bila Lemurija utopija, torej zelo dobro organiziran družbeni sistem, ki ga lahko če hočemo, uresničimo na zemlji.

Hipnoterapija oziroma regresija in življenje med življenji je res prijetna in lahka izkušnja, ki nam olajša trenutno življenje. Svetujem vam, da se je udeležite."

Alan, Nova Gorica (PLSR+BLSR regresija)
 

"Pred dvema letoma sem se prvič srečala s knjigami dr. Newtona in takoj so me navdušila pričevanja njegovih klientov. Je možno to doživeti tudi na lastni koži? Tako sem letos prišla do Roberta in odločila sem se, da izkusim regresijo PLSR+BLSR paketno. Pred regresijo si nisem zastavila nobenih konkretnih vprašanj. Zanimala me je bolj izkušnja. Želela sem se prepustiti, da se mi odkrije tisto, kar mi je namenjeno.

Prvič regresija ni povsem uspela. Doživela sem uvid v eno izmed preteklih življenj in svojo smrt, naprej pa nisem prišla. Na ponovljeni regresiji pa je šlo vse gladko. In izkušnja je bila božanska.

Težko je ubesediti nekaj, kar ne moreš opisati z besedami, saj občutja te izkušnje ni mogoče primerjati z zaznavami, ki smo jih vajeni prejemati preko naših fizičnih čutil. Ko se ti odpre uvid v eno izmed preteklih življenj, tega ne vidiš kot npr. v sanjah. Ne, jasnost vedenja prihaja postopno. Robert te ves čas usmerja z vprašanji. In postopno – kot v valovih – ti postaja jasno. Veš, kje si. Veš, kako izgledaš. Veš, kako se počutiš. Veš, kakšna je okolica. In počasi se pred tabo bistri tudi slika. Enkratno! Podobno je z zaznavami tudi v življenju med življenji. Najprej veš, nato vidiš. In v dimenziji med življenji sem zaznavala vodnika, sorodne duše in svet starešin kot energije, kot barve, ki niso imele nobenih človeških oblik. So pa močno izražale mir in ljubezen. Nobene sodbe. Zgolj ljubezen.

Najmočnejše in najbolj nezamisljivo pa je bilo zame doživetje lastne smrti. Ko tvoje telo umre, te začne neka sila vleči gor, da letiš in lebdiš v smeri svetlobe, ki se ji približuješ. Ko sem smrt doživela drugič, pa je bilo sploh neopisljivo. Začela sem se širiti, rasti. Od znotraj. Čedalje hitreje. Imela sem že občutek, da ne morem več, a to širjenje se je kar nadaljevalo in nadaljevalo. Fenomenalen občutek! Kot da se v tebi razblinijo vse omejitve in prepustiš se svobodi, ki prevzame vsako ped tvoje biti. In nato se ti približa vodnik. Prišel je kot energetska tvorba, ki sem jo zaznavala v barvah. In nato me je objel. Čeprav sem imela občutek, da sem zelooo velika – z vidika prejšnje utesnjenosti v telo –, me je vodnik z lahkoto objel. Čutila sem njegov blagodejni dotik. In začel me je polniti z energijo. V meni in iz mene so rastli čisti mir, ljubezen in radost. Tega ne moreš primerno izraziti z besedami, ker so vse le bled odsev dejanskih občutij oz. zaznav. Bolj ko sem se energetsko polnila oziroma obnavljala, bolj se je meja med menoj in vodnikom brisala. Intenzivnost občutij je bila tako močna, da sem mislila, da se ne more več večati, a se je. Bilo je tako dobro! Želela sem si, da bi kar ostala v tem izjemno intenzivnem stanju miru-radosti-ljubezni. Čarobno! Božansko!

A pot se je nadaljevala naprej po korakih Newtonove metode. Vsak postanek je bil izjemen. In bitja, ki sem jih srečevala, so bila čudovitih barv. In bilo je svetlo. Prijetno. In ko se vrneš nazaj, je tvoja prva misel: »Kako je tu temno.« Čeprav je zunaj krasno sončno popoldne.

Doživetje, ki ga srčno privoščim vsem. Hvala ti, Robert."

Vesna, Šmarje-Sap (PLSR+BLSR regresija)
 

"Najprej sem prebrala knjigi od Michaela Duff Newtona in takrat sem vedela, da bom tudi jaz šla nekoč na regresijo, vendar sem tisti čas čutila, da še trenutno nisem pripravljena. Po enem letu, ko sem začutila, da sem ta korak pripravljena storiti sem se odločila za regresoterapevta Roberta Zupančiča. V seasni sem doživela eno mojih prejšnih življenj, ki je bilo zelo temačno in tragično. Kljub temu sem se zbudila pomirjena in dobre volje. Temačna skrivnost, ki sem jo skrivala v svoji duši, je s seanso prišla na plan in sedaj doživljam življenje popolnoma drugače. Hvala Robertu za to nepozabno izkušnjo."

Mateja, Maribor (PLSR regresija)
 

"Hvaležna sem, da je Robert v slovenski prostor uvedel regresijo v prejšnja življenja in v življenje med življenji po metodi dr. Michaela Newtona. Hvala Robertu za prijetno in poglobljeno voden postopek regresije. Večna zahvala duhovnemu svetu, ker se mi je razkril in mi, med drugim, posredoval sporočilo, da v življenju sicer že slišim svoj "notranji glas", vendar pa je sedaj nastopil skrajni čas, da ga tudi poslušam in delujem skladno z njim. Hvala."

Neva, Murska Sobota (PLSR+BLSR regresija)
 

"Že nekaj let sem se pogosto spraševala, zakaj se meni dogajajo stvari, ki so se mi dogajale, komu sem se "zamerila", zakaj pa jaz ne morem biti tako zadovoljna in srečna, kot so vsi okoli mene... Pa prvi bolezenski znaki, ko me je telo opozorilo, da naj lepše ravnam z njim... Kaj pa z dušo?

Prvič sem prečitala Potovanje duš pred 14 leti ob izgubi dragega starša, vsebina se mi je globoko vtisnila v spomin in vedela sem, da bom nekoč tudi jaz to preizkusila. Hkrati pa želim poravnati karmični dolg prejšnjih življenj za lepšo prihodnost svojih otrok in vnukov.

Odločila sem se za obe regresiji hkrati - PLSR IN BLSR in doživela res nepozabno in čudovito izkušnjo. Čeprav je bilo moje zadnje življenje žalostno in polno osebnega trpljenja, mi je odleglo, saj  sem dobila odgovor na vprašanje, zakaj je danes tako.

Srečanje z mojim vodnikom, ki me je prizanesljivo sprejel in spremljal pred duhovne voditelje in učitelje, kjer sem izvedela, da niso zadovoljni z menoj, ker ne "dam vsega od sebe" v tem življenju. Več pričakujejo od mene...

Robert je čudovit voditelj na tem potovanju in sem mu za to izkušnjo zelo hvaležna in vesela, da sem ga spoznala. Potrudila se bom, da bodo tudi moji duhovni vodniki in učitelji zadovoljni z mojim izpolnjevanjem zadanih nalog."

Janja, Ptuj (PLSR+BLSR regresija)
 

"Z nestrpnostjo sem pričakovala posnetek seanse. Ko sem ga po nekaj dneh prejela, sem ga z veliko radovednostjo preletela. Z njegovo pomočjo bom lažje strnila občutke. 

Regresija je psihično in fizično naporna, kar pa med samo seanso ne občutiš. Pet ur trajajoče srečanje je minilo zelo hitro in prijetno. Nisem čutila ne žeje, lakote ali napora. Utrujenost sem občutila šele doma. Pojavil se je glavobol in ko sem se hotela malo odpočiti, me je premagal spanec za uro ali dve.

Naslednje dni po seansi sem se počutila odlično. Vreme je bilo slabo, vendar sem instinktivno ujela tisto uro in pol sončnega vremena, da sem odšla na sprehod na svojo priljubljeno lokacijo. Žita so valovila v vetru in srce mi je zaigralo. Že od nekdaj me navdušuje valovanje visokih trav in žit v vetru. Zato pa si postavila svoje preteklo življenje v prerijo, se je v meni oglašal glas razuma. Naučeni smo uporabljati le svoj logični potencial, intuicijo in notranjo modrost pa tlačimo v pozabo. Ne, valujoče trave so mi všeč zato, ker so v sozvočju z mojo dušo in mojim poslanstvom. Prav tako se bolje počutim med preprostimi ljudmi kot v visoki družbi, ker je to v skladu z mojo dušo in mojim poslanstvom. Imela sem priložnost vstopiti v družbo ljudi na visokih položajih, vendar se v tem okolju nisem počutila dobro. Sedaj vem, zakaj sem (na začudenje vseh) odšla iz tega okolja.

Za uspešno regresijo je potrebna koncentracija, da nas ne vrže »ven«. Vsem, ki se odločajo za regresijo v prejšnje življenje in v življenje med življenji hkrati, priporočam, da temu posvetijo cel dan. Za tiste, ki se bojijo hipnoze, naj povem, da hipnoza ne uspe, če posameznik v to ne pristane. V hipnotično stanje lahko vstopimo le po lastni privolitvi, hipnotizerji pa niso nobeni čarovniki kot jih poznamo iz filmov. Hipnotično stanje ni nevarno. Če želiš, lahko v trenutku preskočiš v realnost. V veliko večji nevarnosti ali pod večjim vplivom posameznikov smo v alkoholiziranem stanju ali kadar smo pod vplivom opiatov.

Regresija je pripomogla k temu, da z večjim  optimizmom gledam v prihodnost in verjamem, da je vse tako, kot mora biti. Pogled vase me je napolnil z ljubeznijo in zato z radostjo stopam po svoji poti."

Martina, Ljubljana (PLSR+BLSR regresija)
 

"Vedno sem se spraševala in hkrati čutila, da obstaja nekaj "več". Ko sem v roke prvič dobila knjigo dr. Michaela Newtona, sem našla svoj odgovor, hkrati pa sem sama želela priti do določenih spoznanj v sedanjem življenju. Po regresiji pri Robertu sem ponovno v stiku s sabo, odnosi z določenimi ljudmi v življenju so se izboljšali, saj sedaj razumem, kaj sem se morala naučiti iz danih lekcij. Ne obremenjujem se več z nepotrebnimi stvarmi, znam določit smisel v življenju in razumem vse dogodke iz preteklosti. Dojela sem svoj namen in se ne vrtim več v začaranem krogu. Vsa svarila znancev pred nevarnostjo regresije lahko sedaj veselo ovržem in iz prve roke pojasnim, da ni nobene nevarnosti, kvečemu pozitiven vpliv. Odlično doživetje, hvala Robert za dobro vodenje in pomoč!"

Barbara, Celje (PLSR+BLSR regresija)
 

"Na PLSR regresijo sem se prijavila, ker me je pred nekaj meseci prešinilo, da bi bilo to dobro narediti, saj bi po seansi morda sama sebe lažje in bolje razumela, malo pa tudi iz radovednosti. Po nekajtedenskem oklevanju bi ali ne bi, sem se končno prijavila in po končani seansi mi za to ni bilo žal. Glede na to, da še nikoli nisem bila v hipnozi, sem se pred seasno rahlo bala, če bo Roberetu uspelo, da me bo hipnotiziral. Strah je bil odveč, vse je potekalo brez problemov. Doživela sem nekaj pomenljivih uvidov iz enega od mojih prejšnjih življenj, ki mi bodo koristili v trenutnem življenju. Občutki smrti, ki sem jih podoživela, so bili prav topli, prijetni in osvobajajoči. Ravno tako vstop moje duše v življenje med življenji. Ko bom predelala spoznanja, ki mi jih je prinesla PLSR regresija, se bom gotovo prijavila tudi za BLSR regresijo.

Regresijo z Robertom priporačam vsakemu, ki ga kakorkoli zanimajo duhovne razsežnosti življenja. Robertu pa hvala za uspešno vodenje."

Darja, Ljubljana (PLSR regresija)
 

"Željo po regresiji sem imela že dve leti, preden sem se v to dejansko podala. Ker me niso zanimala le pretekla življenja, ampak predvsem svet in življenje MED življenji, sem se odločila za hkratno regresijo PLSR in BLSR. Moja največja skrb je bila, ali se bom lahko sprostila toliko, da se bom dejansko lahko spomnila stvari, ki naj bi jih hranila v sebi...  Ob enkratnem Robertovem  vodenju mi je to seveda uspelo. Priznam, da sem potrebovala kar nekaj dni, da  sem  - po poslušanju posnetka - prejela širši pogled na vse skupaj. Sedaj lahko iskreno rečem, da sem doživela eno čudovito potovanje, izvedela marsikaj, srečala sem se s svojim dedkom, kar je bilo nekaj, česar sem si zelo želela... Ob podoživetju svoje smrti sem uvidela, da smrt ni prav nič grozna-čeprav sem umrla nasilne smrti.  V svetu tam zgoraj sem  ob obisku svoje primarne dušne skupine izvedela nekatere stvari, ki so me precej presenetile... Posebno doživetje je bil tudi pogovor s svetom starešin..... Lahko rečem, da je bilo celotno potovanje izredno lepo, čustveno, pozitivno. Res pa je, da nekaterih občutkov nisem znala ubesediti, saj je šlo za občutke, ki so drugačni, kot jih poznamo v tem našem fizičnem življenju. Vsekakor zelo pozitivna izkušnja, ki jo priporočam vsem, ki so nanjo pripravljeni."

Staša, Ljubljana (PLSR+BLSR regresija)
 

"Robert, hvala za pomoč pri iskanju same sebe s pomočjo regresije, ki je bila posebno doživetje. Sem oseba, ki zelo težko izklopi razum. Tekom same regresije sem dogodke podoživljala z čutenjem, vedenjem in kot svetlobo. Slik in oblik oseb nisem videla. Skozi samo regresijo pa sem spoznala, da vse premalo upoštevam svojo intuicijo in svoj dar vedenja, saj so se mi usmeritve iz regresije kot posamezni prizori pokazali že v preteklosti, le da jim nisem namenila dovolj pozornosti kot smernicam za prihodnost."

Sonja, Vransko (PLSR regresija)
 

"Za regresijo sem se odločila, ker sem želela dobiti odgovore na nekatera vprašanja o mojem življenju. Po nekem "naključju" sem izvedela za internetno stran Roberta Zupančiča, in sem preko interneta najprej poslušala njegov brezplačen webinar na temo regresije, nato pa sem se prijavila na PLSR regresijo. Z regresijo (nasploh) sem se srečala prvič. Čeprav jemljem določena zdravila in sem nekoliko "zablokirana" na energetskem nivoju, je regresija vseeno uspela. Robert me je z vprašanji in napotki "popeljal" v enega izmed mojih preteklih življenj, kjer sem občutila, kaj se mi je takrat dogajalo. Ko sem v tistem življenju "umrla", nisem občutila nobenega strahu... Ob koncu regresije mi je moja duhovna vodnica povedala svoje ime in nekaj o tem, kakšna je moja duša. S pomočjo te regresije so se v meni samo še potrdili določeni občutki, ki jih imam v tem življenju. Komaj čakam, da se srečam še z BLSR regresijo in novih spoznanj o moji duši. Robert je regresijo izvedel zelo strokovno, istočasno pa sem se počutila zelo domače. Hvala in vse pohvale!"

Alenka, Ankaran (PLSR regresija) (ime je na željo klientke spremenjeno)
 

"Robert pozdravljen!

Rada bi se ti zahvalila za čudovito izkušnjo!

Danes lahko rečem, da sem dobila veliko odgovorov na svoja vprašanja, da mi je marsikaj, kar se dogaja z mano v tem življenju bolj razumljivo. Ravno danes sem srečala osebo, katero sem prepoznala iz svojega prejšnjega življenja. Občutek je bil tako nenaden in močan, da sem v sekundi vedela kdo je :).

Tudi moje na prvi pogled neprijetno srečanje z dušo vodnico, mi je prineslo nepopisni mir. Počutim se, kot da so mi sneli prevezo z oči.

Podoživetje smrti, pa je bilo preprosto rečeno čudovito in verjamem, da je popolnoma spremenilo moj pogled na smrt.

Še enkrat ti hvala in želim ti lep dan."

Breda, Polzela (PLSR regresija)
 

"Moram priznati, da je bil proces regresije res nekaj posebnega. Resnično spoznanje, da je življenje, ki ga živimo majhen odlomek  v neskončnosti in da je svet v katerem bivamo samo ena od dimenzij, ki jo sicer merimo s časom, dolžino, širino in višino, je bilo zame potrditev tistega, kar sem velikokrat čutila. V resnici je vse kar smo ta trenutek, vse kar nas obdaja ta trenutek, skoraj nepomembno. Začutila sem tudi nepomembnost besed, ki jih izrekamo. Naš besedni zaklad je tako skromen, tako materialen. Tudi spoznanje, da je akt umiranja prečudovito dogajanje, ki ti odvzame vse trpljenje, vso bolečino in prinese veliko olajšanje, je nekaj kar se ne da ubesediti. Smrt sem doživela kot nekaj česar se nam ni potrebno bati. Morali bi se je veseliti ob koncu življenja, ki je bilo do tedaj izpolnjeno in udejanjeno z namenom. Skoraj neupravičeno in egoistično je naše gledanje na smrt naših dragih. Odšli so na mesta, kjer jim je veliko lepše. Vsekakor je proces regresije pripomoček, ki ti opre nove dimenzije in druge perspektive pogleda na življenje in ga priporočam vsakomur."

Martina, Krško (PLSR regresija)
 

"Pozdravljeni,

se vam moram zahvaliti za opravljeno regresijo v prejšnje življenje. Popoldne sem bila prav izmučena, tako da sem popolnoma "k sebi" prišla šele danes. Vsekakor je bilo to posebno doživetje, res ni bilo potrebe za kakršno koli skrb glede same regresije ali tega kar naj bi doživela v prejšnjem življenju. Morda sem pričakovala, da bom srečala kakšno osebo/dušo, ki se pojavlja v sedanjem življenju, ampak očitno niso bile del mojega prejšnjega življenja. Vsekakor imam sedaj dokaz, da je fizično telo le ogrodje nečesa, kjer prebiva naša duša in se ne stara kot fizično telo (to lahko vsak tudi sam občuti). Meni je smrt, glede na situacijo v kateri sem bila, predstavljala odrešitev in sem pri tem doživela veliko olajšanje. Vsekakor me sedaj ni več strah tega in priznam da me je prej (kot večino ostalih) ob misli na smrt kar malo stisnilo pri srcu."

Mojca, Dobrova (PLSR regresija)
 

"Najprej se moram zahvaliti g. Robertu za tole nepozabno potovanje in za prijetno vodenje skozenj. Sprva sem bila malo skeptična, da se ne bom mogla dovolj sprostiti in imela sem, priznam kar malo treme, a ko sva z g. Robertom pričela s seanso, sem se popolnoma prepustila njegovemu vodenju. V prejšnjem življenju sem bila osamljena in zelo žalostna gospa, saj sem očitno izgubila svojo veliko ljubezen in te izgube nikakor nisem mogla preboleti. Ves čas potovanja po preteklem življenju sem čutila v prsih močno bolečino ob izgubi te ljubljene osebe. Umrla sem naravne smrti pri cca 80 letih.

Izkušnja s smrtjo je bila neverjetna. V trenutku sem zapustila svoje telo in do njega nisem čutila nobene navezanosti več. V tem trenutku sem se počutila srečno, svobodno, bolečina ki me je spremljala skozi preteklo življenje je v trenutku izginila, skratka počutila sem se blaženo. In nato sem se dvigala v nebo v nek brezmejni prostor, kjer je vladala ena sama ljubezen, neobremenjenost, enakopravnost. Morda ne znam z besedami opisati ta občutek, ampak zame je bil fenomenalen. Že pred seanso se nekako nisem bala smrti, sedaj po njej pa se je prav veselim, saj vem, da odhajam domov. Seveda me je najbolj razveselilo srečanje z mojim dedkom in svojo vodnico. Oba sta mi podala dobre smernice za rast moje duše in upam, da mi jih uspe v čimvečji meri slediti, saj tako vem, da bom v prihodnje življenje prišla še bolj izpopolnjena in boljša duša.

Skratka vesela sem, da so me moji vodniki pripeljali do g. Roberta in da sem z njegovo pomočjo lahko doživela vsa ta doživetja."

Brigita, Ljubljana (PLSR regresija)
 

"Pozdravljen Robert,

Regresija v prejšnja življenja je bila zame predvsem nova izkušnja, ki mi je dala nov pogled na življenje in dala veliko misliti. Veselim se srečanju na regresijo življenje med življenji in upam da se bodo odkritja novega sveta nadaljevala. Ko se znajdeš v hudih stiskah je bolj malo oprijemljivih stvari ki bi ti dale drugačno oz. tolažilno doživljanje dogodka ali življenja. V takem primeru je regresija po metodi dr. Michaela Newtona enkratno svetovanje, ki odkriva nove vidike obstoja, razlage nerazložljivega in poti do rešitve nerešljivih problemov."

Marija, Ljubljana (PLSR regresija)
 

"Regresija je bila zelo lepo doživetje in mi je prinesla notranji mir. Bila je čudovita izkušnja in se bom čez čas prijavila še na regresijo v življenja med življenji, saj si želim spoznati duhovni svet in ugotoviti kdo so duše, ki so povezane z mano. S strani terapevta Roberta je bila vodena zelo strokovno in korektno.

Robert me je skozi regresijo vodil do življenja v letu 1824. Doživela sem smrt in srečanje z mojim duhovnim vodnikom in umrlimi sorodniki, katerim sem postavila nekaj pomembnih vprašanj in nanje prejela tudi odgovore. Bilo je res fantastično. Regresijo priporočam vsem, ki bi radi storili nekaj zase.

Robertu pa se iskreno zahvaljujem in se vidimo na naslednji regresiji."

Darja, Ljubljana (PLSR regresija)
 

"Že nekaj časa me navdihujejo duhovne knjige, ki so mi dale veliko za misliti o mojem obstoju, poslanstvu "Tukaj in Zdaj". Odločila sem se za regresijo, ki sva jo z Robertom izpeljala prejšnji teden. Kar sem videla mi je potrdilo želje, ki jih imam v tem življenju in dalo zagon, da jih uresničim. Seveda je sam proces precej čustven, vsaj pri meni je bilo tako. Izkazalo se je, da sem zelo zgodaj izgubila starše in ostala sama z bratom in sestro, kar potrjuje moj nenehni boj z neodvisnostjo od drugih, blokada čustev do bližnjih v veri ne navezuj se na nikogar češ zmorem sama, četudi se zaradi tega oddaljim od ostalih. Dobila sem odgovor, da mi poklic, ki sem ga izbrala in se zanj šolala ne bi mogel biti bolj pisan na kožo, kar je odlično, sedaj vem po kateri poti hoditi. Vsem privoščim pogled v dan, kjer vidite lastno smrt in zapustite prejšnje življenje, občutek je izjemen in poučen, zame je bil navdih in ne tragedija..."

Alma, Ljubljana (PLSR regresija)
 

"Na regresijo sem se prijavil iz radovednosti, zraven pa sem imel še cel kup vprašanj. Tisto, kar me je najbolj presenetilo, so globoki občutki, ki sem jih podoživel ob smrti. Med drugim mi je še sedaj v spominu, kako kar nisem mogel razumeti, da so me zadavili. Mislim, da sem tudi dobil odgovor na vprašanje, zakaj se izogibam prevzemanju odgovornosti - kar mi zelo koristi v poslovnem svetu."

Primož, Krtina (PLSR regresija)
 

"Regresija je zame pomenila velik intuitivni korak. Obe knjigi "Potovanje duš" in "Usoda duš" sem prebrala že kakšno leto in pol nazaj. Regresija je ostala takrat le želja, ki se mi je pred kratkim izpolnila. Ne morem z besedami opisati stanja in vseh občutkov regresije, lahko pa povem, da je izjemno čustveno in zanimivo doživetje. Z regresijo sem dobila odgovore in potrditve, ki sem jih slutila že nekaj časa. Zato pravim, da je zame pomenila velik intuitivni korak. Srečanje in prepoznavnost duše, ki aktivno sodelujejo v mojem trenutnem življenju in splet dogodkov prejšnjega so bili izjemno ganljivi. Resnično velja, da ima vsak "zakaj" svoj "zato". Smrt bi opisala kot lahkotno doživetje, ki zame ni bilo tako močno, kot bi verjetno lahko bilo, saj sem zelo intenzivno in čustveno doživela bolečino svojih bližnjih ob izgubi bližnjega (mene). Regresija je zelo kompleksna in je izkušnja, ki bi jo moral doživeti vsak. Vsaka regresija je zgodba zase, vsaka nosi svoje bolečine, veselje, smeh in solze. Vsaka zase nosi svoj nauk in pomoč. Srčno jo priporočam vsakemu, ki se zaveda globin duhovnega sveta, ob tem pa naj pohvalim tudi Roberta, ki svoje delo opravlja zelo profesionalno. Čaka me tudi še BLSR regresija, ki se je zelo veselim in komaj čakam nova doživetja, nauke in izkušnje.

Robert, še enkrat hvala!

Lep in prijazen pozdrav in upam, da se kmalu vidiva!"

Snežana, Ljubljana (PLSR regresija)
 

"Regresijo v prejšna življenja bi opisala kot nepozabno izkušnjo, ki ti pusti velik pečat v življenju in ti da misliti da le nekaj več obstaja v našem vsakdanjem življenju in hitrem tempu kot so materialne dobrine in nenehen trud po le tem. Prav tako mi je dalo ponovno vedeti, da moram vedno znova poslušati svoje srce in delati v splošno dobro."

Simona, Ljubljana (PLSR regresija)
 

"Pred približno sedmimi leti sem prebrala knjigi Usoda duš in Potovanje duš Michaela Newtona. Vse od takrat je bila v meni velika želja oditi na to čarobno potovanje, ki pa ni samo potovanje ampak neponovljiva izkušnja. Čarobna pot me je popeljala v eno izmed preteklih življenj, kjer sem dobila veliko več odgovorov, kot sem sprva pričakovala. Popotovanje v preteklo življenje, podoživetje smrti, srečanje z dušami je nekaj nepozabnega. Zame največjega in neprecenljivega pomena pa je bilo na koncu srečanje in pogovor z vodnikom. Njegov miren, prijazen a kljub temu avtoritativen nastop je na meni pustil velik pečat - POZITIVEN SEVEDA, saj mi je dal kar nekaj odgovorov predvsem pa smernic za lepši danes.

Še enkrat najlepša HVALA Robertu, za strokovno vodstvo in čudovito izkušnjo."

Tjaša, Ljubljana (PLSR regresija)
 

"Vzgojena sem bila kot ateistka. Življenje me je izkušalo in preizkušalo in sem začela počasi spreminjati svoje nazore. Velikokrat sem se tudi spraševala "zakaj jaz", oz. "zakaj ravno meni". Po težki bolezni in po zahtevni operaciji so se težave kar nadaljevale, vrstile ... Začela sem prebirati knjige s področja psihologije, parapsihologije. Udeleževala sem se raznih seminarjev, tečajev. Počasi sem se začela zavedati intuicije. Ta me je pripeljala do knjig dr. Newtona. Prebrala sem vse njegove knjige, ki sem jih našla. Počasi sem se začela zavedati stvari, ki so se mi do takrat zdele nepojmljive. Po knjigi "Spomini na onstranstvo" sem se brez premisleka prijavila na hipnotično regresijo. Ne premorem tega opisati z besedami. Lahko povem, da sem veliko prepotovala, videla veliko stvari, toda potovanje v duhovni svet se ne da primerjati z ničemer. Je edinstveno. Zdaj začenjam razumevati "zakaj jaz", oz. "zakaj ravno meni". Moj svet postaja lepši in prijetnejši. Robert, hvala ti za to!"

Vesna, Preserje (PLSR+BLSR regresija)
 

"Že skoraj 10 let nazaj sem prebrala knjigi dr. Newtona, ki sta me obe zelo fascinirali. Že takrat sem razmišljala, da bi tudi sama odšla na regresijo, vendar verjetno še ni bil pravi trenutek. Ko sem pred nekaj dnevi dobila preblisk, da moram it na regresijo, sem se posvetovala s stricem googlom in takoj, ko sem prišla na stran regresija.net, sem vedela, da je Robert oseba k kateri moram it na regresijo. In že po prvih minutah, ko sem ga spoznala sem vedela da je bila odločitev pravilna. Pogovor med nama je stekel, kot da sva prijatelja že od malih nog in kar nisva mogla nehati govoriti. Na terapiji sem bila čisto sproščena in verjetno je to tudi razlog, da je regresija tako dobro uspela.

Regresija je bila zame tako zelo globoko doživetje, da je ne morem primerjat z nobeno drugo življenjsko izkušnjo. Pogled v moje preteklo življenje se vsekakor navezuje na dogodke v mojem sedanjem življenju. Celo regresijo sem doživljala zelo barvito, imela sem čiste slike o vsem kar se je dogajalo, nemalokrat sem že kar vnaprej Robertu odgovarjala, še preden sem sploh slišala vprašanje. Najbolj zanimiva izkušnja je bila, ko sem doživela smrt in občutek kako zelo nepomembno je duši fizično telo. Srečala sem se z dedkom in babico. Spoznala sem svojo vodnico, katere sem bila neskončno vesela. Objemali sva se in smejali. Povedala mi je svoje ime, moj namen tega življenja, bila je tako izredno simpatična, prijazna in zabavna. Povedat moram, da je bila regresija neverjetna izkušnja in že komaj čakam, da grem na regresijo življenje med življenji.

Hvala Robert za odlično vodenje regresije in kmalu se spet vidiva!"

Saša, Novo mesto (PLSR regresija)
 

"Živjo!

Moram reči, da se mi je moj 'spoštovani' zemeljski um blazno upiral med samo seanso in še po njej, ker bi si vse rada nekako logično razložila in pojasnila stvari, ki se jih z besedami enostavno ne da opisati, zato sem še enkrat preletela posnetek seanse in prvo, kar se mi je ponudilo, je bilo tvoje vprašanje 'Kakšne so razlike med dušo in telesom, katerega si je izbrala?' in moj odgovor 'Logika in neke blokade..'  Sem se morala sama sebi nasmejat, ker sem se 'zadela v živo' :-)

Glede na to, da sem pred samo PLSR+BLSR seanso preizkusila nekatere druge smeri ugotavljanja škodljivih vzorcev in sem bila deležna precej negativnih 'diagnoz' - podzavestna agresija, raznorazni strahovi, je bil vstop med življenja pravi balzam, ker so se vsi odgovori pokazali na pozitiven način z ozirom na rešitev 'zemeljskega' problema -kaj potrebujem in ne, kaj me muči...

Je pa res, da se tega enostavno ne da dovolj dobro opisati z besedami, ker je stanje med seanso v veliki meri oprto na zelo močna občutenja, ki jih na fizični ravni malokrat doživimo s tako silo ali pa so izpostavljena v bolj negativnih oblikah, kot na ravni duše. Definitivno je 'potovanje domov' vredno preizkusa na lastni koži, ker se v vsej zemeljski zmedi premalo zavedamo samih sebe in svojih individualnih poti ter se preveč prepuščamo 'črednemu nagonu' in primerjavi z drugimi.

Zagotovo pa gre največ pohval Robertu, ki s svojim pristopom, odličnim vodenjem seanse in enostavno hipnotičnim glasom omogoča nam, izgubljenim dušam, brezpogojno razumevanje in sprejemanje sveta ter spoznanje svojega nesmrtnega bistva."

Vesna, Mojstrana (PLSR+BLSR regresija)
 

"Medtem, ko pišem te besede, je minilo od mojega potovanja natanko sedem dni. Dolgo sem razmišljala, kaj naj napišem in kako naj v par kratkih vrstic strnem svoje vtise. Pa ne gre. Če želiš izvedeti, moraš preprosto izkusiti. Tega ne govorim zato, ker bi bila moja izkušnja tako spektakularna in holivudska, ne. Lahko bi podrobno opisala, kako sem bila ganjena ob pogledu na mamo in nase v maternici, da sem se spomnila svoje samozadostne in samotarske prejšnje inkarnacije, se ponovno srečala z vodnikom, videla svoje vzporedno utelešenje in prijateljsko pokramljala s starešinami. Pa ne bom. Izkušnja je tako intimna in enkratna, da jo težko ubesedim. V tednu dni sem jo partnerju, družini in prijateljem poskušala opisati že kakšnih desetkrat, a sem se vedno znova čudila svojim besedam, ker enostavno niso izrazile tistega bistva mojega potovanja. In mislim, da je tako tudi prav. Lahko pa delim z vami nesporno dejstvo, ki sem ga spoznala že med seanso in menim, da velja za vse. Dejansko že vse vemo in je tik pred našim nosom, samo spomnit se je treba - pa naj bo to po fizični smrti našega trenutnega telesa ali pa na udobnem naslonjaču pri Robertu."

Lucia, Maribor (PLSR+BLSR regresija)
 

"Pred leti sem prebral knjigi dr. Michaela Newtona “Potovanje in Usoda duš”. Že takrat me je vleklo, da bi opravit regresijo, saj sem hotel dobiti odgovore na vprašanja, ki me mučijo v življenju. Ampak izgleda da ni bil še pravi čas. Ko pa sem pred kratkim dobil knjigo “Spomini na onostranstvo” in jo z veseljem prebral, sem na koncu začutil da je sedaj pravi čas.Pot me je zanesla do Roberta in sem tako pod njegovim  vodstvom opravil obe regresiji hkrati v prejšnja življenja in v življenje med življenji.

Na regresijo sem prišel brez pričakovanj in popolnoma sproščen, kar sem kasneje ugotovil, da je zelo pomembno za potek same regresije. Skozi regresijo sem uvidel v  eno od prejšnjih življenj, ki najbolj zaznamuje sedanje življenje. Tako sem dobil nekaj odgovorov na vprašanja, zakaj se mi nekatere stvari neprestano dogajajo v tem življenju. Zelo zanimivo in čustveno je bilo srečanje z dušo babice, s katero sva si bila zelo blizu za časa njenega življenja. Tudi srečanje z dušo vodnico je bilo nekaj izjemnega, pa tudi vse ostale izkušnje v življenju med življenji so bile res neverjetne in težko opišem z zemeljskimi besedami.
Vse skupaj je bila enkratna in nepozabna izkušnja. Lahko rečem da je regresija potrditev vsega kar naša duša že dobro ve, moramo ji samo prisluhnit in ji dati čas. Vsem, ki se odločajo za regresijo toplo priporočam, da jo čim prej opravijo saj bodo tako naredili velik korak naprej v duhovnem razvoju.
Hvala Robert za strokovni in profesionalni pristop."

Andrej, Koper (PLSR+BLSR regresija)
 

"Regresija je bilo eno čudovito potovanje v lastni podzavestni svet, v katerem sem odkrila, in vsak dan znova odkrivam, da sem »jaz« samo ena od mnogih možnosti. Še enkrat sem potrdila sama sebi, da smo res prišli v telo z namenom rasti in da so naše preizkušnje in trpljenje velikokrat stvar dogovora v duhovnem svetu. Vsakomur se včasih dogajajo težke in boleče preizkušnje. Takrat ima dve možnosti: da se potopi v lastno bolečino, ali da dojame da vsaka stvar v življenju ima svoje ozadje. Tukaj smo zato, da rešujemo življenjske teste. Eni so lažji, drugi so izredno zahtevni. Žal, nimamo opcije da se testa izognemo, ampak prihajamo na testiranje vedno znova, dokler rezultati niso končno pozitivni. Ko uspešno rešimo vse naloge, potem si prislužimo privilegij da se vrnemo domov.

Priporočam regresijo pri Robertu vsakemu, ki je vsaj malo dojemljiv za duhovnost, ali ima notranja vprašanja, na katera ne najde logičnih odgovorov. Robertov osebni in obenem profesionalni pristop je za vsako pohvalo. Hvala Robert!"

Marija, Ljubljana (BLSR regresija)
 

"Regresiji PLSR in BLSR sva z Robertom izvedla v trenutku, ko se mi je zdelo, da se vrtim v začaranem krogu in da nujno potrebujem tudi "pomoč", da sprejmem prave odločitve in nadaljujem svojo zemeljsko pot. Terapija je bila zelo čustvena, daleč nad mojimi pričakovanji. Občutke je pravzaprav težko opisati z besedami, ker je to zelo osebna izkušnja, vsak svojo zgodbo duhovnega življenja doživlja na svojstven način. Dobila sem odgovore na svoja vprašanja, nekateri so bili pričakovani, nekateri presenetljivi. Zelo enkratno doživetje."

Mateja, Kamnik (PLSR+BLSR regresija)
 

"Na seanso sem prišla povsem sproščena, brez nekih velikih pričakovanj. Robert mi je prijazno predstavil potek seanse in že na prvo žogo sem čutila, da mu lahko zaupam.

Seansa je bila neverjetno potovanje skozi moje prejšnje življenje, v določenih trenutkih sem videla podobe, slike, odlomke dogajanj, večinoma pa sem jih kar začutila. Dobila sem ogromno odgovorov, oziroma odkrila sem vzroke težav v mojem sedanjem življenju, zakaj določenih stvari ne maram, se jih bojim in od kod moji določeni vedenjski vzorci. Še danes, skoraj več kot teden dni po seansi povezujem določene dogodke iz sedanjega in prejšnjega življenja. Verjamem, da se jih bo pojavilo še več. Pomembno je, da sem naredila korak in se odločila za regresijo, da lahko sedaj dokončno opravim z določenimi predsodki in težavami, ki so me pestile. Hvaležna sem v prvi vrsti sami sebi, da sem si podarila to možnost. Seveda pa hvala Robertu za vso razlago, vodenje in nasvete.

Regresijo priporočam vsem, ki vas pestijo določene težave in ne veste kje tiči vzrok zanje. Vsekakor pa je to pustolovščina, ki jo priporočam vsem, ki vas vsaj malo zanima, kje je vaša duša že bivala in kaj vam je iz prejšnjega ali prejšnjih življenja zapustila. To določa našo karmo in marsikdo 'odplačuje' dolg, za katerega niti ne ve.

To bi bil moj okviren vtis najine seanse. Se strinjam, da me podpišeš 'Mateja, Dobrna' - nimam kaj skrivat, še celo z veseljem povem, da sem se seanse udeležila..."

Mateja, Dobrna (PLSR regresija)
 

"Robert, hvala za pomoč pri iskanju same sebe s pomočjo regresije, ki je bila posebno doživetje. Sem oseba, ki zelo težko izklopi razum. Tekom same regresije sem dogodke podoživljala z čutenjem, vedenjem in kot svetlobo. Slik in oblik oseb nisem videla. Skozi samo regresijo pa sem spoznala, da vse premalo upoštevam svojo intuicijo in svoj dar vedenja, saj so se mi usmeritve iz regresije kot posamezni prizori pokazali že v preteklosti, le da jim nisem namenila dovolj pozornosti kot smernicam za prihodnost.

Lep pozdrav
,"

Sonja, Vransko (PLSR regresija)
 

"Za regresijo sem se odločila, ker sem želela dobiti odgovore na nekatera vprašanja o mojem življenju. Po nekem "naključju" sem izvedela za internetno stran Roberta Zupančiča, in sem preko interneta najprej poslušala njegov brezplačen webinar na temo regresije, nato pa sem se prijavila na PLSR regresijo. Z regresijo (nasploh) sem se srečala prvič. Čeprav jemljem določena zdravila in sem nekoliko "zablokirana" na energetskem nivoju, je regresija vseeno uspela. Robert me je z vprašanji in napotki "popeljal" v enega izmed mojih preteklih življenj, kjer sem občutila, kaj se mi je takrat dogajalo. Ko sem v tistem življenju "umrla", nisem občutila nobenega strahu... Ob koncu regresije mi je moja duhovna vodnica povedala svoje ime in nekaj o tem, kakšna je moja duša. S pomočjo te regresije so se v meni samo še potrdili določeni občutki, ki jih imam v tem življenju. Komaj čakam, da se srečam še z BLSR regresijo in novih spoznanj o moji duši. Robert je regresijo izvedel zelo strokovno, istočasno pa sem se počutila zelo domače. Hvala in vse pohvale!"

Nataša, Ankaran (PLSR regresija) (ime je na željo klientke spremenjeno)
 

"Robert pozdravljen!
 
Rada bi se ti zahvalila za čudovito izkušnjo!

Danes lahko rečem, da sem dobila veliko odgovorov na svoja vprašanja, da mi je marsikaj, kar se dogaja z mano v tem življenju, bolj razumljivo. Ravno danes sem srečala osebo, katero sem prepoznala iz svojega prejšnjega življenja. občutek je bil tako nenaden in močan, da sem v sekundi vedela kdo je :).
Tudi moje na prvi pogled neprijetno srečanje z dušo vodnico, mi je prineslo nepopisni mir. Počutim se, kot da so mi sneli prevezo z oči.
Podoživetje smrti, pa je bilo preprosto rečeno čudovito in verjamem, da je popolnoma spremenilo moj pogled na smrt.

Še enkrat ti hvala in želim ti lep dan,"

Breda, Polzela (PLSR regresija)
 

"Moram priznati, da je bil proces regresije res nekaj posebnega. Resnično spoznanje, da je življenje, ki ga živimo majhen odlomek  v neskončnosti in da je svet  v katerem bivamo samo ena od dimenzij, ki jo sicer merimo s časom, dolžino, širino in višino, je bilo zame potrditev tistega, kar sem velikokrat čutila. V resnici  je vse kar smo ta trenutek, vse kar nas obdaja ta trenutek, skoraj nepomembno. Začutila sem tudi nepomembnost besed, ki jih izrekamo. Naš besedni zaklad je tako skromen, tako materialen.

Tudi spoznanje, da je akt umiranja prečudovito dogajanje, ki ti odvzame vse trpljenje, vso bolečino in prinese veliko olajšanje, je nekaj kar se ne da ubesediti. Smrt sem doživela kot nekaj česar se nam ni potrebno bati. Morali bi se je veseliti ob koncu življenja, ki je bilo do tedaj izpolnjeno in udejanjeno z namenom. Skoraj neupravičeno in egoistično je naše gledanje na smrt naših dragih. Odšli so na mesta, kjer jim je veliko lepše. Vsekakor je proces regresije pripomoček, ki ti opre nove dimenzije in druge perspektive pogleda na življenje in ga priporočam vsakomur."

Martina, Krško (PLSR regresija)
 

"Pozdravljeni,
 
se vam moram zahvaliti za opravljeno regresijo v prejšnje življenje. Popoldne sem bila prav izmučena, tako da sem popolnoma "k sebi" prišla šele danes. Vsekakor je bilo to posebno doživetje, res ni bilo potrebe za kakršno koli skrb glede same regresije ali tega kar naj bi doživela v prejšnjem življenju. Morda sem pričakovala, da bom srečala kakšno osebo/dušo, ki se pojavlja v sedanjem življenju, ampak očitno niso bile del mojega prejšnjega življenja. Vsekakor imam sedaj dokaz, da je fizično telo le ogrodje nečesa, kjer prebiva naša duša in se ne stara kot fizično telo (to lahko vsak tudi sam občuti). Meni je smrt, glede na situacijo v kateri sem bila, predstavljala odrešitev in sem pri tem doživela veliko olajšanje. Vsekakor me sedaj ni več strah tega in priznam da me je prej (kot večino ostalih) ob misli na smrt kar malo stisnilo pri srcu."

Mojca, Dobrova (PLSR regresija)
 

"Najprej se moram zahvaliti g. Robertu za tole nepozabno potovanje in za prijetno vodenje skozenj. Sprva sem bila malo skeptična, da se ne bom mogla dovolj sprostiti in imela sem, priznam kar malo treme, a ko sva z g. Robertom pričela s seanso, sem se popolnoma prepustila njegovemu vodenju.

V prejšnjem življenju sem bila osamljena in zelo žalostna gospa, saj sem očitno izgubila svojo veliko ljubezen in te izgube nikakor nisem mogla preboleti. Ves čas potovanja po preteklem življenju sem čutila v prsih močno bolečino ob izgubi te ljubljene osebe. Umrla sem naravne smrti pri cca 80 letih. Izkušnja s smrtjo je bila neverjetna. V trenutku sem zapustila svoje telo in do njega nisem čutila nobene navezanosti več. V tem trenutku sem se počutila srečno, svobodno, bolečina ki me je spremljala skozi preteklo življenje je v trenutku izginila, skratka počutila sem se blaženo. In nato sem se dvigala v nebo v nek brezmejni prostor, kjer je vladala ena sama ljubezen, neobremenjenost, enakopravnost. Morda ne znam z besedami opisati ta občutek, ampak zame je bil fenomenalen.

Že pred seanso se nekako nisem bala smrti, sedaj po njej pa se je prav veselim, saj vem, da odhajam domov.  Seveda me je najbolj razveselilo srečanje z mojim dedkom in svojo vodnico. Oba sta mi podala dobre smernice za rast moje duše in upam, da mi jih uspe v čimvečji meri slediti, saj tako vem, da bom v prihodnje življenje prišla še bolj izpopolnjena in boljša duša. Skratka vesela sem, da so me moji vodniki pripeljali do g. Roberta in da sem z njegovo pomočjo lahko doživela vsa ta doživetja."

Brigita, Ljubljana (PLSR regresija)
 

"Pozdravljen Robert,

Regresija v prejšnja življenja je bila zame predvsem nova izkušnja, ki mi je dala nov pogled na življenje in dala veliko misliti. Veselim se srečanja na regresiji življenje med življenji in upam da se bodo odkritja novega sveta nadaljevala. Ko se znajdeš v hudih stiskah je bolj malo oprijemljivih stvari, ki bi ti dale drugačno oz. tolažilno doživljanje dogodka ali življenja. V takem primeru je regresija po metodi dr. Michaela Newtona enkratno svetovanje, ki odkriva nove vidike obstoja, razlage nerazložljivega in poti do rešitve nerešljivih problemov.

Hvala in nasvidenje,"

Marija, Ljubljana (PLSR regresija)
 

"Živjo Robert!
 
Najprej se ti moram zahvaliti za tole nepozabno potovanje in za prijetno vodenje skozenj. Danes sem sicer zelo slabo spala, saj sem premlevala kaj sem dejansko doživela. Veliko je stvari, ki jih še ne razumem in bi si zelo želela o njih s tabo pogovoriti, zato bi bila zelo vesela, če bi jih lahko ob kakšni kavi predebatirala. Nekako sem vesela, da so me moji vodniki pripeljali do tebe, saj imam občutek, da si zelo pozitivna oseba in da se lahko veliko naučim od tebe in s tvojo pomočjo prebrodim težave in ovire, ki jih pač moram skozi to življenje, da bom lahko kot duša še bolj izpopolnjena. Če obstaja kakšna možnost glede debate mi prosim javi.
 
Hvala še enkrat za vse. V veselje mi je bilo te spoznati."

Brigita, Ljubljana (PLSR regresija)
 
"Regresija je bila zelo lepo doživetje in mi je prinesla notranji mir. Bila je čudovita izkušnja in se bom čez čas prijavila še na regresijo v življenja med življenji, saj si želim spoznati duhovni svet in ugotoviti kdo so duše, ki so povezane z mano. S strani terapevta Roberta je bila vodena zelo strokovno in korektno.

Robert me je skozi regresijo vodil do življenja v letu 1824. Doživela sem smrt in srečanje z mojim duhovnim vodnikom in umrlimi sorodniki, katerim sem postavila nekaj pomembnih vprašanj in nanje prejela tudi odgovore. Bilo je res fantastično. Regresijo priporočam vsem, ki bi radi storili nekaj zase.

Robertu pa se iskreno zahvaljujem in se vidimo na naslednji regresiji."


Darja, Ljubljana (PLSR regresija)
 

"Že nekaj časa me navdihujejo duhovne knjige, ki so mi dale veliko za misliti o mojem obstoju, poslanstvu "Tukaj in Zdaj". Odločila sem se za regresijo, ki sva jo z Robertom izpeljala prejšnji teden. Kar sem videla mi je potrdilo želje, ki jih imam v tem življenju in dalo zagon, da jih uresničim. Seveda je sam proces precej čustven, vsaj pri meni je bilo tako. Izkazalo se je, da sem zelo zgodaj izgubila starše in ostala sama z bratom in sestro, kar potrjuje moj nenehni boj z neodvisnostjo od drugih, blokada čustev do bližnjih v veri ne navezuj se na nikogar, češ, zmorem sama, četudi se zaradi tega oddaljim od ostalih. Dobila sem odgovor, da mi poklic, ki sem ga izbrala in se zanj šolala ne bi mogel biti bolj pisan na kožo, kar je odlično, sedaj vem po kateri poti hoditi. Vsem privoščim pogled v dan, kjer vidite lastno smrt in zapustite prejšnje življenje, občutek je izjemen in poučen, zame je bil navdih in ne tragedija...

Še enkrat hvala za seanso."

Alma, Ljubljana (PLSR regresija)
 

"Na regresijo sem se prijavil iz radovednosti, zraven pa sem imel še cel kup vprašanj. Tisto, kar me je najbolj presenetilo, so globoki občutki, ki sem jih podoživel ob smrti. Med drugim mi je še sedaj v spominu, kako kar nisem mogel razumeti, da so me zadavili. Mislim, da sem tudi dobil odgovor na vprašanje, zakaj se izogibam prevzemanju odgovornosti - kar mi zelo koristi v poslovnem svetu."

Primož, Krtina (PLSR regresija)
 

"Regresija je zame pomenila velik intuitivni korak. Obe knjigi "Potovanje duš" in "Usoda duš" sem prebrala že kakšno leto in pol nazaj. Regresija je ostala takrat le želja, ki se mi je pred kratkim izpolnila. Ne morem z besedami opisati stanja in vseh občutkov regresije, lahko pa povem, da je izjemno čustveno in zanimivo doživetje. Z regresijo sem dobila odgovore in potrditve, ki sem jih slutila že nekaj časa. Zato pravim, da je zame pomenila velik intuitivni korak. Srečanje in prepoznavnost duše, ki aktivno sodelujejo v mojem trenutnem življenju in splet dogodkov prejšnjega so bili izjemno ganljivi. Resnično velja, da ima vsak "zakaj" svoj "zato". Smrt bi opisala kot lahkotno doživetje, ki zame ni bilo tako močno, kot bi verjetno lahko bilo, saj sem zelo intenzivno in čustveno doživela bolečino svojih bližnjih ob izgubi bližnjega (mene). Regresija je zelo kompleksna in je izkušnja, ki bi jo moral doživeti vsak. Vsaka regresija je zgodba zase, vsaka nosi svoje bolečine, veselje, smeh in solze. Vsaka zase nosi svoj nauk in pomoč. Srčno jo priporočam vsakemu, ki se zaveda globin duhovnega sveta, ob tem pa naj pohvalim tudi Roberta, ki svoje delo opravlja zelo profesionalno. Čaka me tudi še BLSR regresija, ki se je zelo veselim in komaj čakam nova doživetja, nauke in izkušnje.
 
Robert, še enkrat hvala!
 
Lep in prijazen pozdrav in upam, da se kmalu vidiva!
"

Snežana, Ljubljana (PLSR regresija)
 

"Kar nekaj časa se trudim sestaviti cvet svojega življenja, listič za lističem. Ni nas malo, ki se sprašujemo zakaj živimo tukaj in zdaj, zakaj je naše življenje tako kot je, zakaj imamo opravka s točno določenimi ljudmi, imamo občutek kot da ponavljamo zgodbo ipd. Načinov, kako prit do odgovorov je več. Regresija v pretekla življenja je samo pika na i.

V regresiji sem podoživela eno samo, vendar zame ključno življenje, ki mi je po tehtnem razmisleku ponudilo številne odgovore oziroma vse, kar v danem trenutku potrebujem. Ni bilo pričakovanj, niti filma, samo slike ključnih prizorov s spremljajočimi občutki in sporočilom za nadaljnje življenje. Vedno umrla mlada, sama, po krivici in zaradi pohlepa drugih. Vem, da ne smem ponoviti vaje. »Vse ti je dano in poznano, samo poslušaj se. Sama si kreator svojega življenja!« se je glasilo sporočilo vodnika. Tisto, kar mi bo za vedno ostalo v spominu, pa ni srečanje z vodnikom, temveč z lastnim jazom, ki me je pričakal in sprejel v topel, varen objem. Lepo je tam zgoraj."

Tadeja, Ljubljana (PLSR regresija)
 

"Robert hvala za ta sprehod po prejšnjem življenju. Bil je izredno zanimiv. Še posebej zdaj ko sem ponovno poslušala posnetek. Razlika v glasu je bila očitna...

V času hipnoze nisem točno vedela kaj se dogaja...a sem tu ali tam... ;-) V regresiji sem dobila potrditev, da sva do zadnjega večjega križišča v mojem zdajšnjem življenju z mojim osebnim vodnikom dobro sodelovala, čeprav ga včasih nisem poslušala na prvo besedo. Na tem križišču sem ga pa prav pustila na cedilu! Če sem čisto odkrita, je moj osebni vodnik kar zahteven, ob določenih prilikah v zdajšnjem življenju se mi je zdel že kar preveč zahteven in nepravičen. Zdaj ko sem ga videla v tej regresiji, sem se pomirila, saj vidim, da mi je všeč, da je pameten in da me pelje v pravo smer, v tisto kjer bo zame najboljše.

Zanimivo mi je bilo tudi to, da je vse tisto kar sem imela rada v življenju, ki sem si ga ogledala, ostalo z mano. Še bolj pa je bilo zanimivo spoznanje, da se nisem prav dosti poboljšala od prejšnjih življenj! Še vedno se nisem naučila najboljše skrbeti zase... Že pred regresijo mi je bilo jasno, da običajno sama sebe spravljam s svoje poti :-) Vedela sem, da sem neposlušna,in da mi nekaj manjka, kjub vsem znanju, ki sem ga imela o hrani, zdravju ipd., ker stvari enostavno niso šle v "pravo" smer. S tem pogledom v preteklo življenje in analizo načrtovane osebnosti sem dobila razčlenjen vpogled vase in mi je zdaj lažje. Mislim,da se bom zdaj lažje držala svoje poti.

Tako da lekcijo na tem križišču sem se naučila :-), zdaj pa grem naprej. Obljubim, da bom v prihodnosti bolj sodelovala z mojim duhovnim vodnikom! Hm, vsekakor ga bom bolj ubogala!...;-)"

Mojca, Tolmin (PLSR regresija)
 
»Iščem, raziskujem, se učim, duhovno rastem in to česar se kot odrasla ne zavedam, je, da je odnos, ki je neharmoničen, pravzaprav odnos med menoj tu v fizični obliki in mojim Širšim, Čistim, Notranjim bitjem…. ne trpim zaradi tega, ker  so z mano v otroštvu ravnali grdo, nad čimer nisem imela nadzora, trpim zaradi svoje trenutne neusklajenosti med fizičnim in Ne-fizičnim, Izvornim delom sebe.

…..In tako izčrpavajoče je  nadaljevati življenje po popačeni domnevi, da »se drugi morajo spremeniti, preden se bom lahko počutila dobro.«

K Robertu me je vodila moja pot in…..uauuuu, bi rekli tisti, ki….jaz pa, »ali je to res?«

»Predelati, podoživeti, opustiti, izločiti občutke traum, ki sem jih doživljala v svojem zelo zgodnjem otroštvu in vse skupaj spravila v mentalni »naftalin«…..« S pomočjo Robertovega vodenja mi je to šlo odlično in pripravila sva temelj za gradnjo moje »hiše« (regresije).

Zatorej, če in, ali imate vprašanja »zakaj jaz?, zakaj meni?, ali je to normalno kar se mi dogaja v življenju,« ali zgolj iz radovednosti,…..vredni ste, da izveste ZAKAJ ste del fizičnega JAZ-a.


In Robert hvala Ti, čudovit Si….jaz pa sem na poti, da se uglasim s svojim Notranjim Bitjem, da dobim potrditev, da nihče drug ni sposoben ali odgovoren to pomembno Povezavo vzpostaviti namesto mene. Na moji poti »rasti« me čaka še mnogo izkušenj, na to »stopnico izkušnje« si mi pomagal  s svojim vodenje in prijavljena sem na naslednjo (BLSR). Vse dobro….vsem, želim."

Barbara, Turnišče (PLSR regresija) (ime je na željo klientke spremenjeno)
 
»Na relativno kratki poti samo spoznavanja sem nekega dne prišel do besede regresija, ki je bila zame takrat še čista neznanka. Spletna raziskovalna žilica me je privedla do g. Roberta Zupančiča. Po podrobnem vpogledu v razlago in prednosti regresije, sem se - kot g. Zupančič modro svetuje - odločil za prebiranje knjige Potovanje duš, Dr. Michaela Newtona. Začele so se mi odpirati nove razsežnosti dojemanja o posmrtnem življenju. Odločitev, da se prijavim na regresijo v prejšnja življenja, se je porodila instantno in povsem intuitivno. Možnost spoznavanja neznanega je v meni zbudilo neučakanost, ki jo je g. Zupančič - z uvodnim telefonskim pogovorom, ki je sledil po vplačilu regresije – pomiril z izjemno lahkotnostjo. Začutil sem, da govorim s človekom, ki ve, kaj počne. Vedel sem, da govorim s človekom, ki je vreden brezpogojnega zaupanja.

Prišel je tudi dan regresije in najinega srečanja, ki sem ga pričakoval seveda z navdušenjem. Po uvodnem delu, ki temelji na poljudni razlagi celovitega poteka in dogajanja regresije, me je g. Robert Zupančič umirjeno popeljal v neverjetno in nepozabno doživetje. Vrnitev v dve svoji življenji in idilično srečanje s svojim duhovnim vodnikom ter izkušnja smrti, ki je nadvse prijetna in dejansko nekaj prečudovitega, je v meni izničilo še tiste zadnje koščke strahu, za vedno. Da sem se odločil tudi za regresijo za življenja med življenji je bilo povsem logično sosledje. Slednjo bova izvedla, ko bom pripravljen. Priprave že potekajo, tako da se kmalu spet vidiva, g. Robert Zupančič. Moj globoki poklon.
"

Asmir, Kamnik (PLSR regresija)
 
"Najprej bi se rad zahvalil Robertu za trud in profesionalnost. Naj povem, da regresije nisem opravljal prvič in z gotovostjo trdim, da je bila tokrat resnično intenzivna. Robertu gre zasluga, da je pred samo seanso pravilno ugotovil na katera vprašanja želim dobiti odgovore. Skozi moje preteklo življenje me je vodil tako, da sem vse te odgovore dobil. Od tega dne naprej je smisel mojega življenja prav gotovo drugačen. Sedaj ne dvomim več v to, da sem nesmrten in da so moji cilji tu na Zemlji bistveno večji in drugačni kot sem si kdajkoli prej predstavljal. Življenje je šola in izkušnje, ki jih tukaj na Zemlji nabiramo so zaklad naše duše, četudi so včasih težke in boleče.

Veselim se, da sem se prijavil tudi na BLSR in ne dvomim v to, da bom hvala Robertovi strokovnosti tudi tedaj iztržil maksimalno."


Iztok, Kozina (PLSR regresija)
 
"BLSR regresija je posebno doživetje, je nekaj med realnostjo in sanjami, saj vidiš reči, ki so skoraj nepredstavljive. Iz nje sem ugotovila, da trenutno moja duša živi v dveh telesih, kar je precej zanimivo, toda tega in marsičesa so naše duše zmožne.

Regresija je doživetje, ki bi ga priporočala vsem, ki bi radi izvedeli še kaj več o sebi."


Katarina, Koper (BLSR regresija)
 
"Pred letom dni sem prebrala knjigi Potovanje duš in Usoda duš. Knjiga me je tako navdušila nad potovanji v pretekla življenja, da sem se tudi sama odločila, da se pod strokovnim nadzorom prepustim potovanju v eno od prejšnjih življenj. Za to potovanje sem se odločila pred kratkim, ko nekako nisem več vedela kaj je smisel mojega življena.Tako sem se po priporočilu prijatelja obrnila na Roberta, ki me je popeljal v to čudovito izkušnjo. Vodniki so me popeljali v življenje, ki se najbolj navezuje na sedanjega, tako sem dobila nekaj odgovorov, zakaj se mi dogajajo določene stvari v življenju.

Najbolj od vsega me je "pretresilo" ko me je Robert vprašal, če iz življenja, ki sem ga gledala, prepoznam koga v tem življenju, saj nekoga nikakor nisem pričakovala, pa se je za moža iz prejšnjega življenja izkazal prav on. Najlepši občutek, ki bi ga moral občutiti vsakdo, pa je sama smrt. Ni lepšega občutka, ko duša izstopi  iz telesa in jo neka sila, kot magnet, vleče navzgor. Prijeten občutek, ki se ga z besedami kar ne da opisati; kod da bi lebdel in letel nad oblaki. In na koncu srečanje z vodnikom ali vodnico. Jaz imam vodnico, katera mi je zaupala tudi svoje ime. Povedala mi je kakšna je moja naloga v tem življenju in ugotovila, da imam ravno na tem področju največ težav. Vodnica me je potolažila in mi rekla, da bo še vse vredu, naj še malo počakam, ne več dolgo... Iz česar sem sklepala, da bom kmalu pričela izpolnjevati svoje poslanstvo, katerega mi do sedaj še ni uspelo. Bila je čudovita izkušnja in tudi sama mislim, da se bom čez čas prijavila še na regresijo v življenja med življenji, saj si želim spoznati duhovni svet in ugotoviti kdo so duše iz moje skupine."


Vesna, Ljubljana (PLSR regresija)
 
"Že pred časom sem z zanimanjem prebrala obe Newtonovi knjigi, Potovanje duš in Usoda duš. Ker me je življenje v zadnjih letih precej "premetavalo" in potekalo v nasprotju z mojimi nekdanjimi predstavami, sem si zelo želela, da bi šla na regresijo in nisem veliko pomišljala ko sem na internetu zasledila, da jo prav po metodi dr. Newtona opravlja g. Robert Zupančič. Vsekakor mi je regresija prinesla določena spoznanja, ki sem jih iskala in sedaj sem bolj mirna. Predvsem to, zakaj se mi vse skupaj dogaja in da sem točno tam kjer moram biti. In da imam v sebi preveč zakoreninjena prepričanja, ki so mi bila vcepljena kot otroku ter da bo zame najbolje, da sprejmem življenje tako kot poteka ter še naprej iščem njegove pozitivne plati. Predvsem pa sem vesela, da mi je regresija potrdila to, da se smrti nikakor ne smemo bati...  Če bom v prihodnosti le imela možnost, se bom prijavila tudi na BLSR regresijo."

Mateja, Trebnje (PLSR regresija)
 
"Na regresijo po metodi Michaela Newtona sem se prijavila iz radovednosti. Najprej sem se odločila, da mi g. Robert naredi analizo načrtovane osebnosti, ki mi je pri regresiji tudi pomagala, saj sem ugotovila, da se pravilno in po načrtih razvijam kot duša. Regresija mi je dala odgovor zakaj imam odpor do določenih ustanov in zakaj sem danes takšna kakršna sem. Zadovoljna sem in komaj čakam, da grem še na BLSR regresijo, ki me še bolj zanima, saj duhovni svet je neverjeten."

Katarina, Koper (PLSR regresija)
 
"Regresija v pretekla življenja je bila zame globoko doživetje. Robert me je neprisiljeno, toda usmerjeno vodil skozi seanso, zahvala gre njemu, da je tako dobro uspela. Svoje preteklo življenje sem doživela vizualno, kot bi bila postavljena v dogajanje v filmu, doživljala sem tudi realne občutke in čustva, ki so bila na nekaterih mestih zelo intenzivna, kot tudi občutek vedenja in poznavanja situacij, oseb, odnosov, povezav.

Dogodki in situacije iz mojega preteklega življenja so neposredno povezani s stvarmi, ki jih doživljam v svojem sedanjem življenju. Doživela sem uvide, ki mi razjasnjujejo moje trenutne dileme, moj duhovni vodnik mi je še dodatno pojasnil, kakšne so moje naloge, kako naj ravnam, da bom udejanila svoje poslanstvo, kaj je ključ za dosego ciljev. Nisem doživela kakšnih spektakularnih dogodkov, tudi moje poslanstvo ni nekaj mogočnega, fatalnega, ampak v bistvu so tudi drobne stvari, občutki, dejanja, odločitve, težave, pomembni za razvoj duš. Tako, kot je sreča v majhnih stvareh, tako so naloge in poslanstvo tudi v drobnih stvareh, ki pa navsezadnje sploh niso majhne in drobne, ampak velike in pomembne.


Velik vtis je name naredilo doživljanje smrti. Lahno, brez sile, sem kot lahek oblak pare izstopila iz svojega telesa, nato sem kot duša na oblaku svetlobe odpotovala navzgor, domov, radostna. Spoznanje, da smrti kot take ni, je le prehod v drug svet, je zelo globoko doživetje. Duhovni svet se mi je zdel zelo drugačen od zemeljskega. Telepatska komunikacija med dušami je neverjetna z zemeljskega vidika, doživela sem jo kot valove vibracij med dvema dušama, ki v sebi nosijo sporočila, misli, vedenje, občutke in čustva, vse hkrati, zato je popolnejša od zemeljske komunikacije in nesporazumi niso mogoči. Druge duše sem doživela kot koncentrirane energije, nekatere z zemeljsko podobo, svojega vodnika pa kot zelo gosto energijo temno škrlatne barve. Moj vodnik mi je razkril svoje ime, bil je neskončno prijazen, razumevajoč, bodreč.

Sedaj vem več o sebi, o svojem notranjem bistvu. Jasneje vem poti in cilje mojega življenja. Verjamem, da mi bo regresija v življenje med življenji še globlje razodela, kakšna duša sem, katere naloge moram še opraviti, kakšen je duhovni svet in kakšno je moje mesto v njem."


Magdalena, Bled (PLSR regresija)
 
"V nenehnem iskanju resnic sčasoma ugotovimo, da je resnica v nam samih in ne izven nas. In ko iščemo pot iz obupa, rešitev problema ali ozdravljenje srečamo na naši življenski poti nove ljudi, knjige oz. informacije v različnih oblikah. Ti dogodki so za nas in razvoj naše duše kot smerokazi - so lahko zelo pomembni, le zaznati jih moramo in prisluhniti notranjem glasu ali občutku.

Bolezen je bila pobuda, knjige (kot so Potovanje duš; Usoda duš) so bile smerokaz k regresijski analizi; 'ata Google' je našel Roberta Zupančiča in potovanje se je začelo. Čeprav omenjeni knjigi podajejo množico informacij in sem se temeljito pripravila (beri - napisala konkretna vprašanja, meditirala, pripravljala kot na vojne vaje) sem bila rahlo skeptična, preveč razumska, zadosti pa firbčna in odločna, da se prepustim Robertovemu vodenju.

Moje doživetje je bilo podobno kot pri drugih, ki pišejo mnenja. Meni se je očitno mal bolj mudilo na razgovor z mojim duhovnim vodnikom, saj sem izbrala eno srečno vendar kratko preteklo življenje. In takoj za tem sem želela na srečanje z drugimi dušami in vodnikom. Nisem srečala nobenega od umrlih ampak se mi je prikazala duša (v človeški obliki) še žive in meni izjemno drage osebe. Telepatsko sva izmenjali misli in sem prejela odgovore na vprašanja na tej 'višji ravni'. Pozneje se je izkazalo, da me ta oseba tudi v resnici želi to vprašati oz. prosi za pomoč.


Najbolj od vsega me preseneča zavedanje imena svoje duše in mojega vodnika. Ko ime svoje duše izrečem na glas (seveda ko sem sama) me oblije kurja pot in hkrati ljubezen. Tega v knjigah nisem zasledila in bi me zanimalo če tudi drugi enako doživljajo.

Hvala Robertu za varno vodenje in tudi hvala njegovemu vodniku (vodnici) da so nas popeljali v drugačno percepcijo."


Vesna, Ljubljana (PLSR regresija)
 
"Za regresijo sem se odločila predvsem, da dobim odgovore na vprašanja iz zdajšnjega življenja. Ker vzrokov za določene ovire nisem našla v sedanjosti, sem pomislila, da se najbrž skrivajo v katerem od prejšnjih življenj. Ni bilo kot sem pričakovala, bilo je bolj realno, bolj nabito s čustvi. Ne vem, če sploh lahko to opišem z besedami. Eno prejšnjih življenj moje duše, v katerega me je popeljal Robert, je bilo daleč od pričakovanega. Ravno tako podoživitev smrti. Srečanja in dialog z mojo vodnico niti ne morem razložiti. Določene stvari pravzaprav šele zdaj prihajajo za mano in mi postajajo jasne. Občutki so še vedno močni in prisotni. Ko se danes pogledam v ogledalo, čutim, da nisem sama.

V regresiji sem dobila odgovore po katere sem prišla, V bistvu še več. Sam postopek regresije mi je bil nepopisen dogodek. Nisem si predstavljala, da je dejansko možno doživljati preteklo življenje in biti istočasno prisoten na stolu pri Robertu. Robertu sem za to izkušnjo zelo hvaležna. Mislim, da ni zadnja. Regresijo priporočam vsakemu, ki morda sumi, da ne pozna vseh odgovorov in ga ni strah pokukati malce dlje."


Klavdija, Grosuplje (PLSR regresija)
 
"O regresiji sem razmišljal že 10 let nazaj, ko sem prebral knjigi Usoda Duš in Potovanje duš avtorja Michaela Newtona, vendar nisem uspel nikako priti v stik z strokovnjakom-regresoterapevtov iz Slovenije, ki bi znal kakovostno in kvalitetno speljati regresijo, dokler nisem slišal za g. Roberta. Sama regresija je potekala zelo lepo in izvedel sem zelo veliko informacij o sebi, ki mi na nek način razložijo kako in kaj v tem življenju. Ob tej priložnosti se Robertu zelo lepo zahvaljujem za strokovnost in prijaznost. Zelo zanimiva izkušnja!"

Nenad, Ljubljana (PLSR regresija)
 
"Zadnje čase me je že moja vodnica usmerjala do spoznanj in situacij, ki so mi omogočala duhovno rast in ugotoviti smisel mojega sedanjega življenja. Tako me je pripeljala tudi na regresijo.
Regresija je bila zelo lepo doživetje in mi je dala zelo globoke odgovore na sedanje življenje in mi posledično prinesla tudi notranji mir. Še sedaj, po parih dneh, dobivam določene spoznanja in uvide in lahko samo rečem, da je bila zelo pozitivna iskušnja.

S strani terapevta je bila vodena zelo strokovno in korektno."


Vlado, Krško (PLSR regresija)
 
"Vesela sem,da me je intuicija pripeljala do regresoterapije z Robertom, saj sama globoko zaupam,da se nič oz. ničesar ne zgodi brez določenega namena. Že samo to, da sem med mnogimi izbrala ravno njega, nekaj pomeni, saj sem ga dojela kot zelo toplo osebo. Kljub moji nezaupljivi naravi in manjši tremi pred samo seanso me je uspel popeljat v globine moje podzavesti, s katero se kot samouk že dolgo ukvarjam. Uvidela sem odkod izvirajo določene težave v mojem sedanjem življenju, moje značajske napake in njihove posledice. Tako se bom z njimi lažje spoprijela. Robert me je skozi regresijo vodil do življenja, ki je najbolj povezano z mojim sedanjim življenjem, doživela sem smrt in srečanje z mojo duhovno vodnico, kateri sem imela možnost postaviti ključna vprašanja. Moram priznati, da so to nepozabni občutki, to so potrdile tudi moje solze, ki so mi nehote polzele po obrazu.

Regresijo priporočam vsem, ki bi radi storili nekaj za boljše dojemanje sebe, svojih bližnjih in okolice, v kateri živimo. Je enkraten način za odkrivanje našega karmičnega ciklusa, pred katerim nihče ne more pobegniti, se pa lahko na ta način z njim lažje spoprimemo. Za to izkušnjo se ti, Robert, iskreno zahvaljujem."


Daniela, Dravograd (PLSR regresija)
 
"Na regresijo med življenji sem komaj čakala. V bistvu je bila to še edina stvar, ki me je zanimala, kdo sem, kaj počnem tam zgoraj itd. Dobila sem še veliko več od tega, saj sedaj definitivno bolje razumem sebe in tudi določene osebe. Marsikaj me je presenetilo, po prvem šoku mi gre pa sedaj na smeh, kako si kompliciramo življenje tukaj spodaj, ko smo si pa enkrat vse sami izbrali."

Slavi, Kranj (BLSR regresija)
 
"Že kar nekaj let je od tega, ko sem prvič prebrala knjigi Potovanje duš In Usoda duš. Izvajanja regresije po dr. Newtonu sem si zaželela tisti trenutek. Po naključju sem preko prijateljice izvedela, da se tudi pri nas izvaja regresija po dr. Newtonu pri gospodu Robertu Zupančiču. Želja se mi je uresničila. Že sam prvi stik z g.Robertom mi je vlil popolno zaupanje v izvedbo regresije, zato nisem bila kaj dosti obremenjena. Enostavno si je potrebno želeti, se prepustiti in zaupati. Uvodni razgovor pred seanso, poslušanje glasbe in opis postopka izvajanja regresije je potekal v popolni sproščenosti, zato me je kar vleklo v neko mehko stanje in sem komaj čakala, da začneva. Samo seanso sem doživljala zelo globoko, čustveno, doživeto in dinamično. S pomočjo g. Roberta sem prispela do najbolj veličastne izkušnje prehoda v duhovni svet, kjer z besedami ne moreš opisati lepote, spokojnosti, božanskosti...Vem samo, da sem neskončno uživala. Srečala sem se z mojo ljubo babico. Objemali sva se in bilo je tako lepo. Končno sem spoznala tudi svojega vodnika. Sedaj vem, kako izgleda in povedal mi je svoje ime. Božanski prizor na koncu seanse pa je bil vrhunec stvaritve pred mojimi očmi, ki ga ne bom nikoli pozabila. Seveda se bom prijavila tudi na regresijo v življenje med življenji.

Z globoko hvaležnostjo in ljubeznijo se zahvaljujem g. Robertu, ki je resnično vrhunski strokovnjak."  


Andy, Ljubljana (PLSR regresija)
 
"Najprej hvala za včerajšnjo pozornost, izčrpnost in potrpežljivost.

Ure so minile neverjetno hitro. Seveda se mi zdaj mota marsikaj po glavi. Mojo preteklost sem si predstavljala drugače, predvsem bolj živahno kot se je sicer izkazalo.

Zdi se, kot da bi se hotela pretekla zgodba ponoviti? Mislim, da sem vseeno bollj dinamična in družabna, kot moja predhodnica, pa vendar ne razumem, zakaj bi me moralo ponovno vleči v osamljenost??
Ali je moja naloga izogniti se temu in postati samozadostna in zadovoljna oseba z samim seboj? Ali bi si morala postaviti višje cilje za dobrobit svojega ega ? Ali bi se morala bolj razdajati za druge?

Najino srečanje mi je bilo v veselje in čast ter posebna izkušnja, ki mi bo pomagala pri nadaljnjem zbliževanju z duhovnostjo in drugimi "mejnimi" znanostmi. Glede na izobrazbo in poklic, ki ga opravljam sem dokaj prizemljena oseba, vendar je moje zanimanje vedno segalo k odkrivanju drugih človeških razsežnosti.

Ne dvomim v tvoje nadaljno uspešno delo, zato ti želim še veliko hvaležnih klientov.

S pozdravi,"


Urška, Portorož (PLSR regresija)
 
"Najprej moram povedat, da je bila regresija izjemno in čudovito doživetje, ki mi je dalo odgovore na mnoga vprašanja. Dobila sem odgovor na vprašanje kaj je moja naloga v tem življenju, katero delo me osrečuje. Imela sem približno sliko kaj bi mogla počet, ampak nekako sem dvomila, da je to moja naloga. Z regresijo sem dobila potrditev, da naj tej želji sledim in da sem na dobri poti. Dobila sem tudi odgovor, zakaj taka čustvena navezanost na družino in občutek dolžnosti do njih. Zelo čustveno in izjemno doživetje je bilo tudi srečanje s sorodnikom, ki mi je svetoval kako izboljšat odnos z očetom, ter srečanje z duhovnim vodnikom, ki mi je svetoval kako postat še boljša oseba, kaj so moje naloge in čemu naj sledim. Tu moram dodat da mi je analiza načrtovane osebnosti pomagala, da sem lažje razumela kaj mi hoče svetovat duhovni vodnik. Hvala Robertu za izjemno vodenje. Regresija je zelo hitro minila. Ko si v regresiji, doživljaš in sprejemaš ogromno informacij in občutkov, zato ne moreš vsega izrazit z besedami. Ponovno lahko doživiš občutke regresije, ko poslušaš CD."

Brigita, Ljubljana (PLSR regresija)
 
"Pred mnogimi leti sem slišal za reinkarnacijo in od takrat me je mikalo, da bi se spomnil svojih preteklih življenj. Ko sem presenečen odkril, da Robert Zupančič izvaja regresijo po metodi dr. Newtona, sem se takoj odločil za obisk.

Moj namen ni bil radovedno raziskovanje moje preteklosti, ampak iskanje tistih preteklih točk, ki pomembno vplivajo na moje sedanje življenje. Za regresijo sem se odločil z željo, da naredim korak naprej na moji duhovni poti. Kar sem doživel, je preseglo vsa moja pričakovanja.

Našel sem lastnosti, ki so me že v preteklosti ovirale in jih še vedno nisem do konca predelal. S pogledom iz časovne distance zasvetijo v čisto drugačni luči, kar jim hipoma vzame moč.  Novo spoznanje, ki spremeni veliko. Spoznal sem občutek 'umiranja', oziroma zapuščanja fizičnega telesa. Neponovljiva izkušnja, vstopa v območje čiste misli, ljubezni, svobode.

Velik del moje seanse je bil pogovor z duhovnim vodnikom. To je pogovor z modrecem brezpogojne ljubezni, ki te pozna bolje, kot se v tem trenutku sam poznaš. Osvetlil je moje probleme, mi dal napotke za naprej, mi pokazal moj smisel življenja, oziroma me spomnil na cilje, ki sem si jih zadal pred tem življenjem. Pravzaprav neopisljivo. Neprecenljivo. Vem kako mu je ime in v kakšni barvi žari.

Eno je, ko bereš o regresiji, duhovnih vodnikih, višjih bitjih, a povsem drugo, ko to sam izkusiš. Zavedanja in spoznanja so neprimerno večja. Ko se dejansko zaveš, da je to življenje le delček veliko večje zgodbe, ga vidiš v popolnoma drugačni luči. Spremenijo se ti cilji in sam smisel. Če bi moral seanso opisati z eno besedo, bi rekel preboj."


Andreja, Maribor (PLSR regresija) (ime je na željo klienta spremenjeno)
 
"Želja, da bi opravila regresijo v prejšnja življenja je dozorevala dlje časa, ki pa jo je še posebej podkrepilo srečanje s knjigo Potovanje duš. Dokončno odločitev sem sprejela, ko sem na internetu odkrila, da Robert Zupančič opravlja regresijo po metodi dr. M. Newtona. Dvomi, ki so se porajali so bili predvsem v smeri, ali bom sposobna trdne koncentracije, zaznavanja poslanih sporočil in kaj bo to pomenilo za moje nadaljnje življenje. Robert se zelo trudi, da uvodoma stranki podrobno pojasni pomen in potek postopka ter razblini morebitne dvome.

Presenečena sem bila, kako so se odgovori pritihotapili v moje misli, včasih zelo natančno in barvito, drugič megleno in ohlapno. Najbrž je moralo ostati kaj prikrito ali pa moja vodnica ni  vedno prav zgovorna oseba. Uvid v moje preteklo živeljnje se vsekakor navezuje na dogodke v mojem sedanjem življenju, še posebaj pa na osebne lstnosti, za katere sem že sama ugotovila, da predstavljajo problematičen del moje osebnosti. 

Poseben vtis je name naredilo podoživljanje svoje zadnje smrti, ki se je pokazala v zelo razvidno. Želim si, da bi mi ta izkušnja tudi v prihodnje pomagala pri prepoznavanju notranjih klicev."


Urška, Portorož (PLSR regresija)
 
"Saj ne moreš verjeti, da je že zletelo 6 mesecev od moje regresije. Nisem ti še povedala, da čeprav se mi pač moja regresija ni zdela ravno kaj posebnega, se mi je zgodilo nekaj sprememb. Na regresiji sem ti opisala, da je bil vodnikov obraz žalosten, doma pa mi je prišlo na pamet, da ni bil žalosten ampak razočaran, da ga sprašujem stvari, za katere itak vem za kaj se gre (čeprav mi ni jasno).

Kmalu po regresiji sem opazila, da mi ni več slabo. To je bil pravi pekel mojega življenja že od malega. Tako da brez tablet nisem mogla na nobeno prevozno sredstvo. Sedaj pa to ni več problem, celo knjigo lahko berem na avtobusu, kar je bilo nekoč nemogoče.

Tudi strah pred višino ni več tako prisoten. To pa sem ugotovila v kopališču, na toboganih in skakalnici. Brez strahu sem skakala iz 5m, kar je nekoč bilo grozljivo.

Za spremembe sem tako zelo vesela.

Z lepimi pozdravi,"


Andreja, Maribor (PLSR regresija)
 
"Že kakšne dva meseca pred prihodom na regresijo se je začelo nakazovati, da bom doživel nekaj pomembnega. Življenje sem začel spoznavati še z duhovne plati. Internetne strani so naključno same prihajale k meni, in tako sem se nedavno znašel tudi na Robertovi strani. Mislim pa, da vsi ki ste že šli skozi regresijo ali ste brali o tem, veste, da ima vse svoj namen... Čutil sem, da lahko na ta način dobim odgovore, ki so me psihično bremenili že kar precej časa. Imel sem namreč nekaj nerešenih stvari s pokojnim očetom. Pred regresijo sem prebral knjige, ki jih Robert priporoča na svoji spletni strani. Res pomagajo razumeti. In prišel je dan regresije. Pred začetkom seanse me je Robert lepo pripravil, potem pa se je začelo. Doživel sem tako močan čustveni izbruh, da sem imel občutek kot da bi mi streslo celo telo. Poizkušal sem potlačiti čustva, vendar me je Robert usmeril, da sem se zopet  prepustil toku dogajanja, ki je imelo tako močan naboj, da me je nekajkrat kar "vrglo ven". Robert pa me je v hipu umiril in me postavil nazaj v dogajanje, kateremu sem se zopet prepustil in doživel preteklo življenje, smrt in na koncu srečanje s svojim pokojnim očetom in vodnikom. Oba sta mi dala veliko odgovorov, predvsem moj vodnik.

Robert, hvala za nepopisno doživetje. Ko bom pripravljen na regresijo življenja med življenji se zopet vidiva. Hvala tudi za pomoč po regresiji, da si mi znal pomagati s svojo strokovnostjo in mi lajšaš težave, katere sam nisem znal premagovati. Vsa ti čast, res si car.

Iskreno priporočam vsem, ki želite osebnostno in duhovno napredovati."


David, Gorenja Vas (PLSR regresija)
 
"Na regresijo sem se prijavila, da bi bolje spoznala namen svojega življenja. Regresija je bila zame zelo bogato doživetje in izjemna izkušnja. Z Robertovo pomočjo sem se z lahkoto sprostila in dosegla spomine na eno izmed prejšnjih življenj. Spomini so bili zelo realistični in v meni so prebudili veliko čustev. Prejela sem odgovore na svoja vprašanja. Izkušnja pa je pripomogla tudi pri dojemanju same sebe kot celostno bitje."

Alenka, Ajdovščina (PLSR regresija)
 
"Na regresijo sem se prijavila, ker sem čutila, da želim vedeti več o svojem sedanjem življenju in samem poslanstvu. Ugotovila sem, kdo so ljudje, ki me ovirajo in kdo so ljudje, ki mi pomagajo. Sedaj lažje razrešujem lastne notranje konflikte in bolj veselo gledam na prihodnost. Regresijo bom ponovila, vendar naslednjič v življenja med življenji."

Aleksandra, Ljubljana (PLSR regresija)
 
"Mogu reći da sam bio pomalo sumnjičav što se tiče regresije jer sam već prije bio na jednoj koja se pokazala kao da nije "autentična", ali me na ovu metodu nešto jako vuklo. Tijekom regresije se pojavljivala sumnja u autentičnost cijele priče, ali sam nekoliko puta dobio toliko jasne znakove, da je mi je nakon nekog vremena bilo jasno da je sve istina. Čak sam sebi pokušavao reći da je ova priča koju sam doživio malo nestvarna, ali onda opet vrlo kratko nakon takvih sumnji dolazi potvrda i sumnje nestaju. Što se tiče samog procesa regresije zaključak je, da je vrlo ugodan, jednostavan i dobro vođen od strane Gospodina Zupančiča. Bilo je jako lijepih iskustava npr. iskustvo umiranja u kojem sam jako uživao, pa komunikacija sa vodičem itd. Nisam dobio direktno odgovore po koje sam došao, ali se naknadno ispostavilo da su upravo ti odgovori nakon nekoliko dana na neki način ispunili ta pitanja i stavili točku na i. Sve u svemu vrlo lijepo, pozitivno i korisno. Svaka preporuka!"

Branko, Zagreb, Hrvaška (PLSR regresija)
 
"Lep pozdrav vsem skupaj, ki boste brali to mojo zahvalo, ki je namenjena g. Robertu Zupančiču, ali kar po domače Robertu, s katerim sva takoj, ko sem prišel k njemu, navezala prijeten in domač stik, kot da se že dolgo poznava. V Robertu sem takoj prepoznal prijetnega človeka, ki hoče ljudem pomagati, da pridemo do odgovorov na naša vprašanja, katera nas spremljajo skozi življenje. To nam regresija omogoča, zaradi česar sem se tudi naročil pri Robertu, in sva jo uspešno z njegovo pomočjo izvedla v skoraj tri urnem, delno hipnotičnem stanju, v katerem sem  se v vsakem trenutku zavedal kaj se dogaja z mano. Še celo močno sem se moral truditi na določene trenutke, da me ni "vrglo iz poti" po kateri sem šel v delni hipnozi skozi moje preteklo življenje, samo me je potem Robert takoj popravil in usmeril, da sem šel po pravi poti do svojih odgovorov, ki sem jih delno že veliko poznal, nekaj pa se mi jih je še bolj podrobno odprlo in razjasnilo: zakaj me na primer določene stvari spremljajo že od otroštva, in bi se jih rad znebil, da bi lažje živel naprej. V hipnozi sva šla najprej v eno preteklo življenje, kjer sva odkrila točno takšno stanje kot ga živim sedaj, in v katerem sem si razjasnil svoje strahove pred višino, v naslednjem poglavju sem srečal mojo najljubšo osebo iz mojega otroštva, to je moja stara mama, ki je pokojna že deset let. Dala mi je napotke za naprej - iste, kot mi jih je dajala, ko je še živela, napotke, ki so zelo pomembni za obstoj človeštva. Z enim stavkom: "Imejte se radi, ne se prepirati". S tem je mislila na širšo skupino ljudi, ne samo na ožji del družine. V nadaljevanju sem se še za konec srečal z duhovnim vodnikom, ki je bil v osebi mojega najboljšega, najbolj poštenega, prav tako že 15 let pokojnega strica, ki mi je razložil zakaj imam v življenju tako težko pot. S tem sva počasi zaključila moje potovanje, ki je bilo zelo močno nabiti z čustvi, posebej pri srečanju zadnjih dveh, meni najbolj dragih oseb. Regresijo priporočam vsakomur, ki bi si rad odgovoril na določena vprašanja, na katera si ne moreš sam odgovoriti, in te mučijo v življenju."

Boris, Brežice (PLSR regresija)
 
"Za regresijo v prejšnja življenje sem se odločila zaradi težav na vseh področjih, ki pa so bila med seboj povezana. Večkrat sem pri odločitvah občutila tesnobo in krivdo in se zaradi tega nisem mogla premakniti naprej v življenju. Ko sem vstopila v enega izmed prejšnjih življenj sem takoj občutila strah in nato podoživljala dogodke, ki so bili izvor tega strahu. Občutke krivde sem si namreč povzročala sama, ker sem bila prisiljena delati stvari, ki jih nisem hotela in sem bila zaradi njih deležna velikega obtoževanja s strani drugih. Povezave z mojimi sedanjimi težavami so mi med regresijo potrdila tudi enako intenzivna čustva in enak odziv na situacije, ki so bila zelo podobna današnjim. Sedaj lažje sprejemam svoje življenje, ker vem kaj mora moja duša v tem življenju razrešiti. Bila je čudovita izkušnja, saj sem od svoje vodnice prejela veliko odgovorov, ki so mi potrdili, da sem še vedno na svoji začrtani poti. Hvala Robertu za odlično vodenje in za razjasnitev povezav med dogodki, da so mi pomagali, da sem se soočila s svojimi strahovi."

Janja, Sevnica (PLSR regresija)
 
"Poslušala sem CD in sem še enkrat vse podoživela. Regresija je zelo priporočljiva, saj dobim uvide v "nerešljive" situacije. Vse, kar se mi je zdelo težko v življenju, dobi svoj smisel in za vse, kar se mi je zgodilo in se še dogaja, postajam hvaležna. Zahvaljujem se vsem, ki mi predstavljajo sovražnike, saj mi odpirajo vrata do srca. Regresija je zelo priporočljiva, saj vidimo celotno zgodbo našega delovanja, ne pa samo ozki del, ki nas tako omejuje v trpljenju. Širša slika nas osvobaja, in v nas se prebuja širše razumevanje in s tem tudi vsesplošna ljubezen. Hvaležnost in ljubezen se prebujata v vsakem odnosu v našem življenju, in s tem pozdravimo sebe, svoje bližnje in okolico. Po regresiji dobimo vedenje in lastne izkušnje, ki te prepričajo v drugi način delovanja, kot smo doživeli do sedaj. Šele potem lahko začnemo "novo", ta pravo življenje, ki nam ga je duša namenila...

Z ljubeznijo in hvaležnostjo za čudovito izkušnjo,"


Sonja, Maribor (PLSR regresija)
 
"Prvotno sem se odločila za regresijo samo zaradi možnosti srečanja z dušo mojega v nesreči umrlega partnerja. Vendar regresija ni samo to, je še veliko več. Popelje te v preteklost duše, podoživiš smrt, dobiš lahko odgovore na različna vprašanja o namenu svojega življenja.

Moja izkušnja z regresijo je bila odlična. Spoznala sem svoje preteklo življenje, podoživela smrt, najbolj ganljivo pa je bilo srečanje z dušo umrlega partnerja, ki mi je dal novih moči za naprej in spoznanje da z smrtjo ni vsega konec.

Hvala Robertu za odlično vodenje regresije!"


Renata, Celje (PLSR regresija)
 
"Regresijo toplo priporočam vsem, ki se sprašujete pomembna življenjska vprašanja v zvezi z določenimi dogodki, ki so se vam zgodili v vašem življenju. Je enkratna izkušnja, skozi katero nas popelje g. Robert, ki nam pomaga odpreti dodaten vpogled vase in v lastne (tudi navidezno naključne) odločitve v življenju. Razmislek po terapiji in vsi zaključki, pa so prepuščeni le nam; vtisi so vsekakor globoki in pomenljivi. Zahvalil bi se terapevtu za korektno in prepričljivo izvedbo hipnoterapije."

Andrej, Ljubljana (PLSR regresija)
 
"Izkušnja regresije , ki jo zelo profesionalno, a obenem zelo tankočutno vodi regresoterapevt Robert Zupančič, je zelo globoka izkušnja. Glede na to, da sem pred leti že imela izkušnjo regresije pri terapevtu Janu Eriku Zigdlu, sem imela o poteku približno predstavo.

Po uvodnem pogovoru je sledil zelo lahek in slikovit prehod v hipnotični trans, v katerem se je skozi čas in prostor izoblikoval uvid v eno izmed preteklih življenj. Podobe tega življenja so se mi občasno pred tem slikale med meditacijo, izvajanjem posebnih energetskih vaj ali ob pogledu na slike umetnikov, ki so se me dotaknile na poseben način. V času prehoda skozi preteklo življenje sem izrazito zaznala tako fizično kot tudi s čustvi stanje in okoliščine, v katerih sem živela. Spoznala sem duše ljudi, s katerimi se srečujem tudi v tem življenju, a imajo sedaj drugačne vloge.  Zanimivo je, da sem skozi regresijo čutila, da me tudi v tem življenju spremljajo določene želje še od takrat, ko jih nisem uspela izpolniti ali pa sem jih zaradi večjih nalog  že takrat prezrla. Občutek imam, da se jim sedaj v tem življenju res moram posvetiti brez slabe vesti, saj sem jih že v preteklosti potisnila na stran. Svojo intuicijo sem še vedno pogosto preglasila zaradi družbeno veljavnih norm in vplivov iz okolice, posledično pa sem se pri sebi soočala z občutki tesnobe in neizpolnjenosti svojega življenja.
Izkušnja smrti in slovesa od svojih bližnjih med regresijo je bila zelo lahka, prehod v duhovni svet pa kot na krilih ptice, ki se dviga v nebo. Srečanje z dušami v podobi nekaterih mojih bližnjih, od katerih sem se pred leti v tem življenju poslovila, so bili zelo pristni. Celo od polbrata, ki se je odločil, da je še zelo mlad sam prekinil svoje življenje. Srečanje z duhovno vodnico me je navdalo z radostjo in mi je potrdilo vez z osebo v sedanjem življenju, ki jo zelo spoštujem in mi je stala ob strani v ključnih trenutkih, a jo včasih kot take nisem prepoznala. In spoznala me je z osebo, ki jo cenim zaradi njegovega dela in srčne osebnosti.


Napotki duhovne vodnice so bili ves čas zelo jasni in odločni, a dobronamerni. Za potrditev svojih glasovnih sporočil je uporabila tudi druge poti (npr. v obliki pospešenega pretoka energije po telesu).

Dnevno nam skozi glavo tečejo številne  misli in podobe, ki imajo očitno svoj izvor  tudi v naši preteklosti, a se tega pogosto ne zavedamo. S pomočjo globjih uvidov tekom regresije vsak dogodek slej ko prej dobi svoj pomen v mozaiku našega življenja."


Urška, Ljubljana (PLSR regresija)
 
"Na regresijo sem se prijavila z namenom, da končno ugotovim, kaj je moja naloga v tej inkarnaciji. Z duhovnimi temami se srečujem in jih spoznavam že dolgo ter imam veliko stvari ozaveščenih, a vedno se najde kakšen košček, ki se razjasni in te usmeri naprej. S pogledom na eno od prejšnjih življenj sem ugotovila, da naj ne delam iste napake tudi v tem, vodnik pa me je na prijazen način opomnil, kaj so moje naloge in naj se jih lotim. Regresija je bila zanimiva in nenaporna, na koncu, ko narediš povzetek pa vidiš, da ti da veliko za razmisliti in kaj bi bilo bolje spremeniti, da boš lažje izpeljal zadano nalogo v tem življenju."

Darija, Celje (PLSR regresija)
 
"Za regresijo sem prvič slišala že pred dvajsetimi leti in takoj sem dobila občutek, da je to nekaj kar bom tudi sama nekoč izkusila. Veliko mojih bližnjih je poizkušalo nehipnotične regresije, sama pa sem iskala možnost hipnotične nekje, kjer bom od znancev dobila pozitivne informacije, osnovane na njihovih izkušnjah. Dočakala sem priložnost in se podala v neznano.

Sama regresija je bila zame zelo globoko in čustveno doživetje, še posebej pogovor z mojim duhovnim vodnikom in srečanje s pokojnima osebama iz tokratnega življenja.

Izkušnja mi je moje večje in tudi manjše vsakdanje težave postavila v novo, čisto drugačno luč - lažje se z njimi spopadam, pa tudi tako zelo velike se mi ne zdijo več. Veliko odgovorov sem dobila že med samo regresijo, še več pa jih je sledilo ob poslušanju posnetka in v vsakodnevnih pogovorih ter dogodkih. Na življenje gledam iz druge perspektive, lažje nadaljujem svojo pot in vem, da sem se namenila v pravo smer."


Tamara, Ljubljana (PLSR regresija)
 
"Moram priznati, da se komaj dva dni po seansi pošteno zavedam da se je zgodilo nekaj res mogočnega. Na seanso sem šla brez nekih pretiranih pričakovanj, vendar z nekaj nerešenimi in negotovimi vprašanji v sedanjem življenju. Od svoje vodnice sem prejela potrditev da sem na pravi poti, da naj naredim ta korak naprej, katerega imam v mislih. Srečanje z vodnico – prekrasno žensko neizmerne lepote, je bil pravi balzam za dušo. Tudi to kako sama izgledam v duhovnem svetu je bilo neverjetno spoznanje. Hvala Robertu za sproščeno vzdušje, ki mi je omogočilo da sem odprla ena od preteklih vrat… Se vidiva še na naslednji regresiji… Regresijo pa priporočam vsem ki so duhovno odprti, kot tudi vsem ki si želijo samo potrditve od svojega vodnika, da so na pravi poti."

Mateja, Murska Sobota (PLSR regresija)
 
"Po treh neuspelih nehipnotičnih regresijah sem iskal neko dodatno alternativno metodo (možnost), s katero bi mi uspelo priti v stanje videnja mojih preteklih življenj.

Med brskanjem po spletu sem naletel na hipnotično regresijo po metodi Dr. Michaela Newtona, katero izvaja g. Robert Zupančič. Ker še nisem poizkusil hipnotične  regresije, sem si rekel, zakaj pa ne, saj nimam kaj za izgubiti in sem se prijavil.


Že sam uvodni razgovor pred seanso je potekal zelo sproščeno. Tukaj mi je g. Robert zelo podrobno opisal kako bo potekal postopek in mi dal napotke na kaj moram paziti in na kaj naj bom pozoren pri regresiji. Že pri uvodnem razgovoru sem dobil občutek zaupanja, kateri se je v postopku hipnotične indukcije le še poglobil. In prav to zaupanje je bilo po mojem mnenju  ključnega pomena, da je regresija stekla. Tudi hipnotična indukcija je bila zelo mehka in sproščujoča tako, da nisem imel večjih težav za vstop v alfa stanje in posledično preko občutkov prebuditi spomine iz preteklih življenj. Samo seanso sem doživljal zelo dinamično in globoko. Podoživel sem eno izmed preteklih inkarnacij, katera najbolj vpliva na moje sedanje življenje. Najbolj vznemirljivo mi je bilo podoživeti svojo takratno fizično smrt in srečanje s svojo pokojno babico in mojim duhovnim vodnikom. Od njih sem tudi dobil odgovore na vsa vprašanja katera so me najbolj zanimala v zvezi z mojo preteklostjo in sedanjostjo. Po koncu regresije pa sva skupaj z regresoterapevtom Robertom analizirala vse videne in podoživete situacije, ugotovila zakaj in kako moja preteklost vpliva na mojo sedanjost ter potegnila smernice za prihodnost.

Na osnovi vsega doživetega že resno razmišljam, da se bom prijavil še na BSLR regresijo.

Vsem tistim, kateri ste neodločeni kam bi šli na regresijo oz. tistim, katerim z drugimi tehnikami in metodami ni uspelo podoživeti regresije v prejšnja življenja, toplo priporočam hipnotično regresijo po metodi Dr. Michaela Newtona, katero izvaja g. Robert."


Kristian, Izola (PLSR regresija)
 
"Izkušnja je nepozabna, tudi po seansi še podoživljam slike sebe v pretekli vlogi.
Po regresiji se določene stvari v mojem življenju kristalizirale. Vse se je nekako poklopilo. Bolje razumem vlogo ljudi v mojem življenju, kdo so ključni drugi in zakaj me ob stiku z njimi navda posebno prijeten občutek.

Regresija v prejšnja življenja se je pokazala kot dodatna potrditev, da delam in živim v skladu s svojim bistvom. Veliko stvari sem sama pri sebi že vedela (v smislu notranjega vedenja), toda v svetu razuma moramo za sprejemanje pomembnih odločitev imeti vedno imeti racionalno ozadje. Poleg tega pa sami težko ločimo med intuicijo in imaginacijo. Takrat potrebujemo zunanjo informacijo v smislu regresije, da nam potrdi naše slutnje.

Fascinantna je bila komunikacija z duhovno vodnico, odgovore mi je polagala v mislih, še preden jih je terapevt ubesedil. To je poseben občutek. Človek v tem stanju se lahko še tako trudi si karkoli izmisliti, ampak ne gre, za vse ostalo je glava prazna, edina možnost je izgovoriti informacijo, ki je bila sprejeta "od zunaj"."


Jana, Ljubljana (PLSR regresija)
 
"Saj ne morem točno izraziti občutkov, bilo je zanimivo, vendar mislim, da bi bilo potrebno še globje raziskat, saj nimam odgovora, zakaj vedno solze ko naletim na mamo.

Poskusila se bom držat nekaterih nasvetov, ki sem jih dobila. Je pa res, da odpotuješ nekam daleč."


Dana, Dravograd (PLSR regresija)
 
"Ker me je že dolgo zanimalo kaj se dogaja z nami po smrti, kam gremo, sem pred časom prebrala knjigi Potovanje duš In Usoda duš. Ti knjigi sta me zelo pritegnili in hotela sem vedeti še več, nakar sem zasledila, da se tudi pri nas izvaja regresija po dr. Newtonu pri gospodu Robertu Zupančiču. Na regresiji sem doživela zelo močne občutke in dogodke iz mojega prejšnjega življenja. Izvedela sem, da sem umrla zelo mlada in tragično. Pogovor z mojim vodnikom je bil zelo jasen, ugotovila sem da sem v bistvu poslana kot duša, ki se mora naučiti kako sprejemati duhovni svet, kako pomagati drugim, da bodo razumeli ta duhovni svet.  Na regresiji moramo biti res sproščeni in se popolnoma prepustiti gospodu Robertu, da nas popelje v ta čudoviti svet, v bistvu svet ki je naš dom, kjer se počutimo ljubljene in predvsem umirjene. Mislim da bi morali to izkusiti vsi ljudje, da bi videli, kdo pravzaprav smo, iz kje izhajamo, da bi začutili to vso ljubezen, ki jo začutiš v dušnem svetu.

Še enkrat bi se iskreno zahvalila gospodu Robertu Zupančiču za to čudovito seanso in sigurno bom še nadaljevala po tej poti za nadaljnje seanse.

Hvala iz srca,"


Barbara, Ptuj (PLSR regresija)
 
"Robert, še enkrat hvala, da sem imela možnost doživeti regresijo po metodi dr.Michaela Newtona. Želja se mi je rodila že pred leti, ko sem prebrala njegovo knjigo Potovanje duš in se še poglobila letos ob prebiranju njegove druge knjige Usoda duš. Ta regresija je bila  mnogo celovitejše doživetje od regresij, s katerimi sem se srečala že dvakrat. Dala mi je  širši vpogled v moje življenje in sedaj mnogo bolj razumem, zakaj je takšno kot je. Dobila sem tudi potrditev, kaj je moje poslanstvo v tem življenju, čeprav sem to globoko v sebi že vedela in mu sledila. Najlepši del regresije pa je bilo potovanje "domov" po tunelu, ki mi je hkrati omogočil videti vso prostranost in neskončnost vesolja... pa seveda srečanje z mojo vodnico. Bilo je prisrčno, v njenem objemu sem začutila popolno srečo in izpolnjenost, ki jo je težko opisati z besedami. Bila je najtoplejše in najljubeznivejše bitje, kolikor si jih lahko človek sploh zamisli, bitje, ki zna pohvaliti pa tudi hudomušno pograjati in ob katerem dvom in strah preprosto ne obstajata, ker je vse popolno.Od nje sem dobila  tudi odgovore na to, kaj moram v tem življenju še izboljšati oziroma nadgraditi. Določeni uvidi so sledili še v dneh potem. In sedaj? Komaj čakam nadaljevanje z regresijo življenje med življenji.
Regresijo toplo priporočam vsakomur, ki si želi doživeti in občutiti nekaj več ali pa dobiti odgovore na določena vprašanja o sebi in o izzivih v svojem življenju."


Jolanda, Prebold (PLSR regresija)
 
"Težko je opisati to čudovito izkušnjo z besedami. To je nekaj, kar bi enostavno morali preizkusiti, da bi razumeli. Sama sem med regresijo dobila vse odgovore na vsa vprašanja, ki sem si jih zastavila. Najbolj me je zanimal namen in poslanstvo trenutnega življenja. Srečanje z duhovnim vodnikom in skupino duš pa je bilo neprecenljivo. Vse pohvale za odlično izvedbo tudi g. Zupančič Robertu.

Regresijo vsekakor priporočam vsem."


Mateja, Ljubljana (PLSR regresija)
 
"Čisto po naključju sem zašel na Robertovo stran in ker verjamem da naključja ne obstajajo ampak ima vse  namen, sem se odločil da grem na seanso. Nisem imel nikakršnih predhodnih izkušenj s tem in nisem vedel kaj lahko pričakujem. Med seanso sem najprej šel v eno prejšnjih življenj, kjer sem živel kot ženska, nato sem podoživel svojo smrt in srečal mojo vodnico, ki mi je odgovorila na kar nekaj pomembnih vprašanj, katera mi bodo v pomoč v tem življenju.

Skratka čudovita izkušnja ki jo vsem toplo priporočam."


Sebastjan, Črniče (PLSR regresija)
 
"Na samo regresijo sem se odpravljala že več let, vse odkar sem prebrala knjigo Potovanje duš. V tem času sem iskala primernega kandidata, ki bi znal regresijo opraviti in ko sem na internetu opazila Roberta Zupančiča, sem se prijavila še isti trenutek.

Pri potovanju v eno od mojih prejšnjih življenj sem dobila uvid zakaj so sedaj določene stvari takšne kot so, še bolj pa me je razveselil moj vodnik, ki se je z mano pošalil, mi sporočil toliko čudovitih stvari in pustil name velik vtis. Vsekakor se bom prijavila še na regresijo v življenje med življenji.
Vsakomur, ki se odloča za regresijo, to absolutno priporočam.

Danes sem poslušala CD, za kar se neizmerno zahvaljujem, zanimivo kako se mi je v hipnozi zdelo, da so bili moji odgovori hipni, da je vodnik, takoj odgovoril. Sedaj pa vidim, da je med kakšnim odgovorom kar nekaj časa preteklo, verjetno čas tam res drugače teče :))"


Slavi, Kranj (PLSR regresija)
 
"Danes sem prejela CD in sem ga že takoj poslušala. Moram povedat, da sem se natančno spomnila vsega in vsakega občutka, ob pripovedovanju svoje preteklosti. Ugotovila sem da je resnično zelo težko vsaj približno razložit, kaj se takrat dogaja v duhovnem svetu, tiste informacije so zelo nabite z občutki in težko jih je prevajat oziroma uglasit z besedami..., ampak je super, ker se vsega spomnim in točno poznam vsak občutek, tako da mi je vse jasno. Spoznala sem da imam v tem življenju problem, da včasih ne sprejmem situacije v kateri se znajdem. Ne sprejmem sedanjega trenutka. In sedaj vem, da je dejansko tako kot je, najboljše. Regresija mi je odprla oči, glede tega. Super je bilo. Se slišiva še za nadaljno seanso."

Špela, Ljubljana (PLSR regresija)
 
"Že dolgo sem iskala nekoga, ki izvaja regresijo v prejšnja življenja. Pred kratkim pa sem zasledila na spletu objavo o hipnotični regresiji, ki jo izvaja regresoterapevt ROBERT ZUPANČIČ po metodi dr. Michaela Newtona.

Na regresiji sem doživela kar nekaj vtisov iz prejšnjih življenj. Mislila sem, da sem že "stara" duša, pa sem od mojega vodnika izvedela, da je to komaj peto življenje. Pa tudi s svojim zadnjim dnem življenja sem se soočila, ko sem videla umirajočo starko na smrtni postelji.

Moj vodnik pa mi je odgovoril na kar nekaj življenjskih vprašanj, ki so me zanimala. Mislim, da se bom na podlagi teh izkušenj prijavila še na regresijo v življenja med življenji."


Janja, Leskovec pri Krškem (PLSR regresija)
 
"Že nekaj časa sem iskala "nekaj", kar bi mi pomagalo najti odgovore na vprašanja o življenju in kaj je naše poslanstvo, s kakšnim namenom smo tukaj in zdaj in katera je tista prava pot, ki bi me osrečila. Vsak se najbrž znajde v takem obdobju življenja, ko stoji na križišču in pravzaprav ne ve, v katero smer naj gre. To se je zgodilo meni in ravno v tem obdobju sem zasledila možnost regresoterapije. Pravijo, da v življenju ni naključij. Moram priznati, da sem poskušala že veliko stvari, z nobeno pa nisem doživela take izkušnje. Občutki so res neprecenljivi in zelo slikovno doživeti. Strah pred tem, da se ne bi dovolj sprostila oziroma ali bom znala ločiti med tem ali si dogodke domišljam ali jih res vidim-doživljam je odveč. Pomembno je, da smo čimbolj sproščeni in zaupamo Robertu, da nas bo popeljal na nepozabno popotovanje. In to sem tudi doživela - nepozabno popotovanje v prejšnja življenja, srečanje s smrtjo in na koncu vrhunec, pogovor s svojim vodnikom, kjer občutiš da problemi v življenju sploh niso problemi ampak pot, ki jo moramo prehoditi. Dobila sem kar nekaj odgovorov, usmeritev in potrditev. Moj naslednji podvig - regresija v življenja med življenji, saj si spet želim doživeti te občutke in se podati na kakšno novo popotovanje."

Tatjana, Domžale (PLSR regresija)
 
"Regresija mi je prinesla nepozabno izkušnjo. Priporočila bi jo vsakemu, ki je odprtega duha in si želi doživeti in občutiti nekaj novega, tako rekoč nadzemeljskega.

Zanjo sem se odločila, ker sem zasledila, da regresija lahko odgovori na marsikatero vprašanje, ki se nam poraja v tem življenju, npr.: Ali je to, kar trenutno delam, res moje poslanstvo? Mi je sploh namenjena sreča v ljubezni, poslu itd.? Imam kakšne neporavnane "račune" iz prejšnjih življenj?

Moji občutki v samem procesu regresije so bili neverjetni. Sebe sem videla v prejšnjem življenju, prizori so se mi odvijali pred očmi kot v kakšnem filmu. Zdaj se sploh ne bojim smrti, saj sem jo v regresiji podoživela. Na kratko lahko rečem, da je smrt kot neka nirvana in ne predstavlja nobenih bolečin, nobenega obžalovanja, le eno preprosto udobje, mir, breztelesno občutje. Moja duša je potovala v t.i. "nebesa", kjer sem srečala svojega duhovnega vodjo. Postavila sem mu nekaj vprašanj, ki zadevajo moje zdajšnje življenje. Nanje mi je odgovoril različno - ali konkretno ali pa manj konkretno. Na podlagi prejšnjega življenja, s čim sem se ukvarjala, kaj sem bila, sem lahko potegnila iztočnice z današnjim."


Andreja, Črnomelj (PLSR regresija)
 
"Že dlje časa sem razmišljal o regresiji, pred leti sem namreč prebral odlični knjigi Usoda duš in Potovanje duš Michaela Newtona. V teh knjigah sem spoznal mnogo stvari, katere se dogajajo zdaj v mojem življenju in življenju bližnjih, prijateljev. Dejansko, ko sem jih prebral, sem dobil mnogo odgovorov zakaj se dogaja to meni ali bodisi ostalim; Glede na vse je v meni ostala želja, da opravim regresijo zase, saj sem hotel vedeti še več. Ko sem zasledil, da celo v Sloveniji obstaja natanko enaka regresija (metoda), sem se odločil za "odhod nazaj" v prejšnja življenja. Postopoma sem padal v hipnotično stanje, občutil sem lahkotnost telesa ko me je regresoterapevt vodil v moje otroštvo, podoživel sem ponovno to, nato sva šla še dlje – v prejšnje življenje, kjer sem živel v tuji državi, bil ženska z sedmimi otroki, odkril sem hkrati tudi problem- vzrok, ki se pojavlja v sedanjem življenju... Skratka moram priznati, da gre za enkratno doživetje."

Roman, Vrhnika (PLSR regresija)
 


Za dodatne informacije ali prijavo na regresijo v prejšnja življenja (PLSR) ali življenja med življenji (BLSR) po metodi dr. Michaela Newtona, nas pokličite na telefonsko številko 031 472 981 ali izpolnite kontaktni obrazec.