Uradni podatki

 
 

Nekako zabavno je početi to, kar je nemogoče.

Walt Disney,
režiser, producent, igralec, animator, podjetnik

V našem podjetju se ukvarjamo z različnimi alternativnimi področji, ki so organizirana v ločene, a med seboj povezane dejavnosti:

- izobraževanja za osebno in duhovno rast preko spletnih webinarjev, ki predstavljajo hiter, interaktiven, zanimiv in učinkovit način za pridobitev znanja cele družine, ki ga potrebujemo za skladen osebni in duhovni razvoj.

- človeški software inženiringTM (HSE), ki predstavlja izjemno učinkovito kvantno metodo samorazvoja in osebne rasti. Že v enem ali največ dveh srečanjih lahko dokončno razrešite težave, s katerimi se soočate že vse življenje in so povezane z občutki, kot so strah, depresija, fobije, tesnoba, žalost, razožaranje, jeza, nezadovoljstvo, pomanjkanje samozavesti, nizka samopodoba itd.

- regresija v prejšnja življenja (PLSR) in življenja med življenji (BLSR) po metodi dr. Michaela Newtona, avtorja svetovnih uspešnic Potovanje duš in Usoda duš. Za dodatne informacije se razglejte po teh spletnih straneh ali izpolnite kontaktni obrazec.

- slikanje avre s Kirlianovo GDV kamero, prvo in zaenkrat edino napravo na svetu za beleženje majhnih fragmentov naših avričnih vibracij, ki ponuja zelo natančne informacije o posameznikovem zdravju, psihičnem počutju, delovanju energetskih centrov oz. čaker, količini stresa itd. To je tudi izjemno učinkovit način za odkrivanje težav in funkcijskih motenj različnih organov veliko prej, preden se pokažejo telesni simptomi in bi bilo potrebno medicinsko zdravljenje ali celo operativni posegi.

- radionika s sistemom Quantec®, ki je prvi radionični aparat na svetu, ki ne izvede le energetske diagnostike obstoječega stanja, ampak pove tudi kakšno je psihosomatsko ozadje določene bolezni. Izvaja tudi psiho-energijsko podporo na daljavo na osnovi fotografije klienta in sodeluje pri spreminjanju neželenih vzorcev.

- radiestezija oziroma geobiološke meritve škodljivih sevanj v stanovanjih in parcelah za gradnjo, pri čemer je naročnikom na voljo tudi sanacija obstoječega stanja in svetovanje. Za dodatne informacije izpolnite kontaktni obrazec.

- bioterapija po metodi Zdenka Domančića, ki je v svetu in EU priznana metoda energijskega zdravljenja. Po tej metodi se je zdravilo že več kot milijon bolnikov iz celega sveta. Izjemno učinkovita terapija z bioenergijo se izvaja osebno ai na daljavo.

- Tesla metamorfoza™, oblika zdravljenja s t.i. skalarno energijo, ki predstavlja povsem novo frekvenco energije, ki presega vse omejitve, slabosti in pomanjkljivosti do zdaj znanih energijskih tehnik zdravljenja.

- Tesla metamorfoza™ svetlobnega telesa, zelo natančen proces, s katerim se aktivirajo energetski tokovi (aksiatonalne linije) in centri (čakre) v človeškem telesu, ki ga ponovno privedejo v popolno ravnovesje svetlobe. Ta proces omogoča rekonstrukcijo originalnih 12-ih verig DNK in ponovno vzpostavlja resonanco frekvence DNK človeka z DNK zemlje in Vesolja.


Uradni podatki o firmi:
 

Polni naziv: SUPERLATIV, poslovne storitve, Robert Zupančič s.p.

Skrajšan naziv: SUPERLATIV, Robert Zupančič s.p.

Sedež podjetja: Kvedrova cesta 5, SI-1000 Ljubljana

Matična številka: 6106218000

Davčna številka: 32643713 (nismo zavezavanci za DDV)

TRR 1: SKB d.d. Ljubljana
            št.: SI56 0317 1100 1094 142
            SWIFT (BIC): SKBA SI2
            IBAN: SI56 0317 1100 1094 142

Ustanovitelj: Robert Zupančič

Datum vpisa pri registrskem organu: 1.2.2012

Registrski organ: AJPES, Izspostava Ljubljana

Zaporedna številka vpisa: 316-02-00819-2012/3

Vrsta lastnine: Zasebna lastnina

Poreklo ustanovitvenega kapitala: Domači kapital