PLSR regresija v prejšnja življenja

PLSR regresija v prejšnja življenja (Past Life Soul Regression) je metoda oziroma orodje, s katerim dostopamo do spominov na prejšnja življenja naše inkarnirane duše. Regresija v prejšnja življenja (PLSR) po metodi dr. Michaela Newtona omogoča vpogled v prejšnja življenja, ki smo jih že živeli kot inkarnirane duše, ozaveščanje in čiščenje travm, psihosomatskih težav, sproščanje starih čustvenih energij in blokad, ki jih morda s seboj vlečemo še iz prejšnjih življenj, premagovanje strahu pred smrtjo in kratek pogled v nesmrtno kraljestvo duhov - naš pravi dom, v katerega se vračamo znova in znova, ko na zemlji kot inkarnirane duše končamo svojo trenutno zemeljsko pot. Ob tem se srečamo tudi s svojimi duhovnimi vodniki in učitelji, kar predstavlja izjemno izkušnjo, ki nam pomaga pri lažjem uresničevanju našega pravega poslanstva v tem življenju.

Ko se duša namreč inkarnira v fizično telo, nastopi splošna anmnezija, v kateri duša pozabi svojo resnično večno naravo in vse, kar se je dogajalo pred utelešenjem, zato zaradi življenjskih preizkušenj, s katerimi se soočamo, nepopolne usklajenosti z lastno intuicijo in vplivi iz okolja, ki nas oblikujejo, včasih ne uspemo popolnoma slediti poti, ki smo si jo kot duše izbrali in določili pred utelešenjem v to življenje, zato hodimo po daljši poti in pri tem delamo ovinke. Regresija v prejšnja življenja (PLSR) nam pri tem lahko pomaga z globokimi uvidi, do katerih pridemo ob ljubeči komunikaciji z našimi duhovnimi vodniki in učitelji. Več podrobnosti o PLSR regresiji v prejšnja življenja poiščite na spodnjih povezavah.
 

Kaj je PLSR regresija? »

Neinvazivna hipnotična regresija v prejšnja življenja (PLSR-Past Life Soul Regression) po metodi dr. Michaela Newtona. Klient se med izvedbo seanse nahaja v alfa stanju možganskih valov.

Kako poteka PLSR regresija? »

PLSR regresija v prejšnja življenja traja 2-3 ure, klient pa naknadno po elektronski pošti ali po želji na CD-ju prejme tudi zvočni posnetek seanse.