Regresija in hipnoza

Hipnotična regresija je tehnika oziroma orodje, s katerim dostopamo do spominov na prejšnja življenja in na življenja med življenji - čas med dvema inkarnacijama. Izkušnja je podobna, kot bi se na gugalnici zagugali naprej in nazaj - iz mesta, na katerem smo sedaj tja, kjer je preteklost in nato v prihodnost v brezčasen prostor, kjer smo in vedno bomo čiste duše. Med regresijo simultano delujemo v svojem telesu in duhovnem svetu, kjer izkušamo svoj višji jaz - ta holografski dvojnik naše najgloblje esence, ki večno prebiva v našem duhu. Med tema dvema stanjema smo obdarjeni z večnim znanjem o tem kdo v resnici smo: čiste duše. Regresija je torej močno orodje.

Hipnotična regresija »

Regresija po metodi dr. Michaela Newtona je hipnotična regresija, ki se jo izvaja v plitvem ali globokem hipnotičnem transu, ki omogoča doseči spomine, ki so shrajeni v duši.

Beta možgansko stanje »

Beta stanje možganskih valov je normalno stanje, v katerem se nahajamo v budnem stanju, ki ga največ uporabljamo za delovanje v našem tridimen- zionalnem (3D) svetu.

Alfa možgansko stanje »

Alfa stanje je stanje "pasivne pozornosti" in povečane suge- stabilnosti. Poslušanje glasbe in sproščanje definira to stanje. Mistična stanja zavesti se zgo- dijo v Alfa stanju.

Theta možgansko stanje »

Theta stanje zavesti je stanje globoke relaksacije, tudi spanja, izredno živih sanj, stanje za prebujanje posebnih čutnih zaznav in aktiviranja samo- zdravljenja.

Delta možgansko stanje »

Delta stanje zavesti je stanje globokega spanja, narkoze, to je stanje uma, ko „vemo“ vse. Pojavijo se pri globokem spanju in pri nekaterih abnormalnih procesih.