BLSR regresija v življenje med življenji

BLSR regresija v življenje med življenji (Between Lives Soul Regression) je metoda oziroma orodje, s katerim dostopamo do spominov na življenje, ki ga duša preživi med dvema inkarnacijama v duhovnem svetu pete dimenzije (5D). BLSR regresija v življenje med življenji je krona vseh duhovnih regresij, saj omogoča vstop v t.i. super zavestno stanje in ponovno vrnitev domov.

V BLSR regresiji v življenje med življenji temeljito raziščemo duhovni svet: ponovno se snidemo s svojimi prijatelji (dušami) iz primarne duhovne skupine oz. družine, odkrijemo kdo med njimi so sedaj inkarnirani skupaj z nami v tem življenju, s čimer lahko precej vplivamo na izboljšanje odnosov z našimi bližnjimi ali pa vsaj bolje razumemo določene problematične odnose, raziščemo pa tudi mnoga duhovna prizorišča, kot npr. mesto orientacije, učilnice, knjižnice, mesto življenjske izbire itd., o katerih ste lahko brali v knjigah dr. Michaela Newtona. Izjemno pomembno in pomenljivo je tudi srečanje s Svetom starešin – skupino višje razvitih duhovnih bitij, ki nam pomagajo ovrednotiti dosedanje življenje in nas opremijo s smernicami za nadaljevanje življenjske poti, da bi bila ta čim bolj usklajena z našim življenjskim načrtom za tokratno inkarnacijo, ponovno pa nas tudi spomnijo na smisel oz. namen našega tokratnega življenja. To je prav gotovo eden od pomembnih vrhuncev te seanse. In tega preprosto ne morete doživeti na nobeni drugi regresiji. Več podrobnosti o BLSR regresiji v življenje med življenji poiščite na spodnjih povezavah.
 

Kaj je BLSR regresija? »

Neinvazivna hipnotična regresija v življenje med življenji (BLSR-Between Lives Soul Regression) po metodi dr. Michaela Newtona. Klient se med izvedbo nahaja v theta stanju možganskih valov.

Kako poteka BLSR regresija? »

BLSR regresija v življenje med življenji traja 3-4 ure, klient pa naknadno po elektronski pošti ali po želji na CD-ju prejme tudi zvočni posnetek seanse.