Čiščenje občutkov krivde

 
 

Človeške duše ni mogoče docela uničiti hkrati s telesom; nekaj ostane, kar je večno.

Baruch Spinoza,
filozof

Stari občutki krivde, ki jih je duša prinesla v zdajšnje življenje, so lahko zelo moteči in igrajo vlogo pri mnogih težavah z nepojasnjenimi vzroki. Če izvirajo iz enega izmed prejšnjih življenj, se skoraj vedno izkaže, da zdaj niso več potrebni. Storjeno je poplačano in preseženo, karmična lekcija je naučena. Zato je skrajni čas, da se jih osvobodimo!

Mnogi občutki krivde - še posebej tisti, ki so nam bili v otroštvu zavestno ali nezavedno vcepljeni v glavo - so napačni ali pa temeljijo na zmoti in nam jih sploh nikoli ne bi bilo treba imeti. Občutek krivde lahko privede do tega, da si ne dovolimo, da bi nam šlo dobro, ker globoko v sebi verjamemo, da si tega ne zaslužimo. Če so vam kot otroku vedno govorili, da denarja ni nikoli dovolj, da vaša družina nima dovolj denarja, da si ne morete privoščiti tega ali onega, in če so vam govorili, kaj vse bi vam kupili, če bi imeli več denarja, če so bili jezni na tiste, ki so imeli več, potem so te njihove misli in besede sčasoma postale vaše temeljno notranje prepričanje o denarju, ki se glasi: denarja ni nikoli dovolj. Ker to (podzavestno) verjamete, v življenju zato tudi nenehno izkušate pomanjkanje denarja. Pravzaprav sploh ni pomembno, ali imate denar ali ne, ker ne glede na to, koliko ga imate, ga ob takšnem (globoko v podzavesti vkoreninjenem) prepričanju, za vas še vedno nikoli ne bo dovolj, in boste zato ves čas nesrečni in globoko v sebi neizpolnjeni.

Ali pa se na primer ne znamo radostno in sproščeno obnašati v določenih situacijah, na primer pri izražanju telesne ljubezni. Nekatere predsodke in pravila obnašanja - ali na primer strah pred izkazovanjem ljubezni - smo nezavedno prevzeli od zavrtih staršev, ki se niso znali izraziti drugače. Tudi oni so jih po večini prav tako "podedovali" od svojih staršev. Silno pomembno je, da se odpovemo tej pogubni dediščini. Sicer bomo zelo težko postali srečni in imeli zadovoljujoče odnose. Vrh tega pa to slabo dediščino vse prehitro prenesemo tudi na svoje otroke. Takšne napačne in nezaželene vzorce se da običajno uspešno spremeniti z reprogramiranjem s sistemom Quantec. Več o nevrolingvističnem programiranju  (NLP) s sistemom Quantec poiščite tukaj.

Za dodatne informacije ali prijavo na regresijo v prejšnja življenja (PLSR) ali v življenje med življenji (BLSR) po metodi dr. Michaela Newtona, nas pokličite na telefonsko številko 031 472 981 ali izpolnite kontaktni obrazec.
 

Vir:
Sigdell J. (2010), knjiga Regresija v prejšnja življenja, Ara založba, 2011