Kako poteka PLSR regresija?

 
 

Svoboden je le tisti človek, ki zmore odkleniti duri svoje
duše.

Jamblih,
grški filozof iz 4. st. n. št.

Regresija v prejšnja življenja (PLSR) po metodi dr. Michaela Newtona traja 2-2,5 uri. Na začetku se opravi uvodni razgovor, v katerem se pogovorimo o Vaših pričakovanjih in definiramo cilje, ki jih želite doseči z regresijo oz. področja, ki jih želite obdelati. Pogovorimo se tudi o Vaših specifičnih vporašanjih, s katerimi pridete na seanso. Nato sledi indukcija v hipnotični trans in sama regresija, na koncu pa se opravi še zaključni razgovor, v katerem povzamemo dogajanje v regresiji in naredimo zaključke.  

Ob tem je potrebno poudariti, da ne klient, ne terapevt nimata vpliva in nadzora nad  vsebino regresije, ki se razkrije med seanso, saj vsebino določajo klientovi duhovni vodniki in učitelji v skladu z njegovimi najboljšimi interesi in glede na njegov osebnostni razvoj. So področja, ki jih duhovni učitelji ne bodo dovolili osvetliti, saj bi bilo to za klienta lahko slabo ali pa na določena razkritja enostavno ni pripravljen. Dobro je predhodno jasno definirati področja, ki jih želimo obdelati in vprašanja, na katera želimo dobiti odgovor od svojega duhovnega vodstva. Potrebno je zaupati, da nam bo razkrito tisto, kar na trenutni poti najbolj potrebujemo za naš nadaljni osebnostni razvoj.

Strah, da seanse ne bi uspela

Mnogo klientov je strah, da se ne bodo zmožni toliko sprostiti, da bi dosegli spomine na prejšnja življenja ali na čas, ki ga kot duše preživijo med dvema inkarnacijama v duhovnem svetu. Lahek trans ali upočasnitev mentalnih aktivnosti do alfa stanja možganskih valov je vse, kar mora doseči klient za uspešno regresijo v prejšnja življenja (PLSR). Zelo redko se zgodi, da kdo ne bi mogel doseči takšne vrste hipnotičnega transa. Pravzaprav ni več kot 1 do 2% takšnih, ki imajo težave doseči stanje lahkega hipnotičnega transa alfa možganskih valov.

Z drugimi besedami, večina ljudi brez ali z zelo malo težavami doseže stanje transa, ki je potrebno za regresijo v prejšnja življenja (PLSR) in v življenje med življenji (BLSR). In to povsem upravičeno, saj je preklopiti možgane na nižje frekvenčno območje delovanja povsem naravno stanje, ki ga vsakdo doseže v času sproščenosti pred spanjem. Gre le za to, da se to stanje v regresiji zadrži nekoliko dlje, saj v tem času klient dostopa do spominov na prejšnja življenja (PLSR) ali na življenje med življenji (BLSR).

"Robert, še enkrat hvala, da sem imela možnost doživeti regresijo po metodi dr.Michaela Newtona. Želja se mi je rodila že pred leti, ko sem prebrala njegovo knjigo Potovanje duš in se še poglobila letos ob prebiranju njegove druge knjige Usoda duš. Ta regresija je bila  mnogo celovitejše doživetje od regresij, s katerimi sem se srečala že dvakrat. Dala mi je  širši vpogled v moje življenje in sedaj mnogo bolj razumem, zakaj je takšno kot je. Dobila sem tudi potrditev, kaj je moje poslanstvo v tem življenju, čeprav sem to globoko v sebi že vedela in mu sledila. Najlepši del regresije pa je bilo potovanje "domov" po tunelu, ki mi je hkrati omogočil videti vso prostranost in neskončnost vesolja... pa seveda srečanje z mojo vodnico. Bilo je prisrčno, v njenem objemu sem začutila popolno srečo in izpolnjenost, ki jo je težko opisati z besedami. Bila je najtoplejše in najljubeznivejše bitje, kolikor si jih lahko človek sploh zamisli, bitje, ki zna pohvaliti pa tudi hudomušno pograjati in ob katerem dvom in strah preprosto ne obstajata, ker je vse popolno.Od nje sem dobila  tudi odgovore na to, kaj moram v tem življenju še izboljšati oziroma nadgraditi. Določeni uvidi so sledili še v dneh potem. In sedaj? Komaj čakam nadaljevanje z regresijo življenje med življenji.

Regresijo toplo priporočam vsakomur, ki si želi doživeti in občutiti nekaj več ali pa dobiti odgovore na določena vprašanja o sebi in o izzivih v svojem življenju."


Jolanda, Prebold (PLSR regresija)


Kronološki potek PLSR regresije v prejšnja življenja

Na začetku seanse klient izpolne uvodni vprašalnik, ki se ga hrani v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov, nato pa se s klientom pogovorimo o njegovih pričakovanjih in področjih, ki ga zanimajo. Priporočljivo je, da si klient že vnaprej pripravi seznam vprašanj, ki ga zanimajo, ta pa naj bodo povezana z globoko željo po pridobitvi uvida v življenjska vprašanja, ki ga zadevajo ali skrbijo. Ni na mestu, da poskušamo v regresiji dobiti neposredne odgovore na vprašanja glede prihodnosti, saj so odgovori na takšna vprašanja običajno nedoločni ali pa nevtralni. Primer: klient svojega duhovnega vodnika vpraša, ali je partner, s katerim je trenutno, pravi zanj? Duhovni vodnik odgovori, da bo do odgovora na to vprašanje prišel sam. To je konkreten primer neprimernega vprašanja, ki ga zastavimo v komunikaciji s svojih duhovnim vodnikom. Zavedati se namreč moramo, da gre pri regresiji za neposreden stik z duhovnim svetom in da je ta izkušnja neprimerno globlja ter bolj neposredna kot na primer vedeževanje ali astrologija. Pravzaprav se slednja niti približno ne moreta primerjati z regresijo, saj gre tam za interpretacijo in posredovanje medija, v regresiji pa z duhovnimi vodniki in učitelji komunicirate v realnem času ena na ena.

Klientu se na kratko razloži potek seanse in odgovori na morebitna vprašanja, ki se pojavijo. Na tem mestu velja posebej opozoriti, da je kakršnekoli strah pred regresijo povsem odveč, saj se med seanso ne more zgoditi nič slabega ali nevarnega za klienta. Edina "navarna" stvar je morda čustveno podoživljanje kakšne travmatične izkušnje, ki pa ne pusti trajnejših negativnih posledic, saj se po razrešitvi čustvene blokade sprostijo in klient začuti olajšanje. Na seansah se sicer sem in tja potoči kakšna solza ganjenosti ali čustvene vzdraženosti, vendar je to sestavni in običajni del regresije.

Sledi indukcija v hipnotični trans. Gre za neinvazivno prehajanje v sproščeno stanje "pasivne pozornosti" s sugestijami in imaginacijo. Klient udobno in sproščeno leži v počivalniku ter z zaprtimi očmi sledi vodenju regresoterapevta. Tehnično gledano se pri PLSR regresiji v prejšnja življenja klienta "spusti" do območja možganskih valov alfa stanja, v katerem je zmožen pričeti ogledovati spomine na prejšnja življenja. Ves postopek je voden in popolnoma varen za klienta.

Za tem, ko si klient ogleda nekaj prizorov iz enega ali več prejšnjih življenj (že prej smo povedali, da ne klient ne regresoterapevt nimata vpliva nad vsebino regresije, saj jo določajo duhovni vodniki in učitelji glede na klientove potrebe in njegov duhovni razvoj), sledi premik v zadnji dan enega preteklih življenj in podoživitev smrti. Po večini gre za izjemno, tako rekoč ekstazično izkušnjo, v kateri se klient popolnoma osvobodi strahu pred smrtjo, saj spozna, da ta ni nekaj groznega in strašljivega, temveč nasprotno, nekaj izjemnega in osvobajajočega.

Klienta se nato preseli v duhovni svet (v t.i. peto dimenzijo), kjer ga pred vhodom na duhovne ravni pričaka ena ali več duš že pokojnih sorodnikov in prijateljev. Ob tem je potrebno posebej poudariti, da tu ne gre za hoteno srečanje z dušami pokojnih, saj regresija ni t.i. "reading" ali medijstvo, zato tudi v tem primeru klient ne more vnaprej določiti kdo od preminulih sorodnikov ali prijateljev ga bo počakal ob vstopu v duhovni svet. Iz izkušenj pa izhaja, da so to vendarle duše tistih že pokojnih sorodnikov, ki so bile v življenju klienta z njim tudi sicer precej povezane. Primer: v kolikor je klientu v tragični nesreči predčasno umrl zakonec ali otrok, je zelo velika verjetnost, da ga bo prišla pozdravit prav ta duša, kar je izjemno doživetje in balzam za klienta, saj pomirja in zagotavlja, da vsi ljubljeni živijo še naprej v drugi dimenziji in, da se bomo naposled po smrti ponovno srečali.

Nato se klient sreča še s svojim duhovnim vodnikom in drugimi duhovnimi učitelji, kar predstavlja vrh PLSR regresije v prejšnja življenja, saj gre za izjemen duhovni uvid v pravo naravo lastnega obstoja, klient pa v komunikaciji s svojim duhovnim vodikom ena-na-ena, dobi odgovore na mnoga svoja vprašanja in mu je za tem v stanju razširjene marsikaj kristalno jasno.

Sledi dvig iz hipnotičnega transa in vrnitev v "realnost". V zaključnem pogovoru klient s terapevtom zbere vtise o ravnokar doživeti regresiji, poskuša povezati med sabo vse niti ter ovrednotiti določene pridobljene informacije. Poudariti je potrebno, da se mnogi uvidi lahko pojavijo še v prihodnjih dneh v sanjah ali tudi med dnevom, določene informacije pa dobijo svojo pravo težo skozi naknadna procesiranja. Zato klient naknadno po elektronski pošti ali po želji na CD-ju prejme tudi posnetek seanse, ki ga lahko kadarkoli pozneje posluša in podoživlja, kar mu je lahko v veliko pomoč pri procesiranju informacij iz opravljene regresije.

"Ker me je že dolgo zanimalo kaj se dogaja z nami po smrti, kam gremo, sem pred časom prebrala knjigi Potovanje duš In Usoda duš. Ti knjigi sta me zelo pritegnili in hotela sem vedeti še več, nakar sem zasledila, da se tudi pri nas izvaja regresija po dr. Newtonu pri gospodu Robertu Zupančiču. Na regresiji sem doživela zelo močne občutke in dogodke iz mojega prejšnjega življenja. Izvedela sem, da sem umrla zelo mlada in tragično. Pogovor z mojim vodnikom je bil zelo jasen, ugotovila sem da sem v bistvu poslana kot duša, ki se mora naučiti kako sprejemati duhovni svet, kako pomagati drugim, da bodo razumeli ta duhovni svet.  Na regresiji moramo biti res sproščeni in se popolnoma prepustiti gospodu Robertu, da nas popelje v ta čudoviti svet, v bistvu svet ki je naš dom, kjer se počutimo ljubljene in predvsem umirjene. Mislim da bi morali to izkusiti vsi ljudje, da bi videli, kdo pravzaprav smo, iz kje izhajamo, da bi začutili to vso ljubezen, ki jo začutiš v dušnem svetu.

Še enkrat bi se iskreno zahvalila gospodu Robertu Zupančiču za to čudovito seanso in sigurno bom še nadaljevala po tej poti za nadaljnje seanse.

Hvala iz srca,"


Barbara, Ptuj (PLSR regresija)

 

Za dodatne informacije ali prijavo na regresijo v prejšnja življenja (PLSR) ali življenja med življenji (BLSR) po metodi dr. Michaela Newtona, nas pokličite na telefonsko številko 031 472 981 ali izpolnite kontaktni obrazec.

 
Vir:
Sigdell J. (2010), knjiga Regresija v prejšnja življenja, Ara založba, 2011
Backman L. (2009), Knjiga Bringing your Soul to Light, Llewellyn Worldwide, 2009