Kdo je dr. Michael Newton?

 
 

Opažam, da vse več ljudi v vseh kulturah išče novo vrsto duhovnosti, ki bo bolj osebno naravnana.

dr. Michael Newton,
hipnoterapevt, avtor knjižnih uspešnic

Dr. sc. Michael Duff Newton je avtor knjižnih uspešnic Potovanje duš, Usoda duš in Spomini na onstranstvo, ki so prevedene tudi v slovenski jezik in na voljo tudi v naši spletni knjigarni dr. Michaela Newtona. Dr. Newton ima doktorat iz svetovalne psihologije, naziv mojster hipnoterapije in je član Ameriškega svetovalnega združenja (American Counselling Association). Kot predavatelj je sodeloval z visokimi šolami, hkrati pa opravljal zasebno prakso v Los Angelesu. Danes je dr. Newton že upokojen, s pionirskim delom, ki ga je začel, pa nadaljujejo njegovi nekdanji najožji sodelavci, med katerimi je bila tudi dr. Linda Backman, pri kateri sem se izšolal za izvajanje hipnotičnih regresij v prejšnja življenja (PLSR) in v življenje med življenji (BLSR).

Dr. Newton je namreč razvil svojo lastno metodo regresije, da bi preiskovance pod hipnozo učinkoviteje popeljal prek spominov na pretekla življenja do pomembnejših izkušenj duše med življenji. Velja za začetnika razkrivanja skrivnosti življenja v duhovnem svetu, o katerem je prvič poročal v svoji uspešnici Potovanje duš (1994), ki je bila prevedena v deset jezikov. Dr. Newton uživa mednarodni sloves duhovnega regresionista in je bil gost v številnih radijskih in televizijskih oddajah. Leta 1998 mu je Državno združenje transosebnih hipnoterapevtov (National Association of Transpersonal Hypnotherapists) podelilo nagrado leta za "najizvirnejši prispevek" k premostitvi uma, telesa in duha. Odlikovan je bil za svoja dolga leta raziskav spomina duše in kozmologije posmrtnega življenja. Dr. Newton je tudi zgodovinar, amaterski astronom in svetovni popotnik. Z ženo Peggy živita v Sierra Nevadi v severni Kaliforniji v ZDA.

Spodaj se nahaja eden redkih intervjujev z dr. Michaelom Newtonom, v katerem pojasnjuje določene vidike svojega dela in fenomen življenja med življenji. Upoštevajte, da video ni preveden in je brez podnapisov.


Za dodatne informacije ali prijavo na regresijo v prejšnja življenja (PLSR) ali življenja med življenji (BLSR) po metodi dr. Michaela Newtona, nas pokličite na telefonsko številko 031 472 981 ali izpolnite kontaktni obrazec.

 
Vir:
Sigdell J. (2010), knjiga Regresija v prejšnja življenja, Ara založba, 2011
Backman L. (2009), Knjiga Bringing your Soul to Light, Llewellyn Worldwide, 2009