Kdo je dr. Linda Backman?

 
 

Opažam, da vse več ljudi v vseh kulturah išče novo vrsto duhovnosti, ki bo bolj osebno naravnana.

dr. Michael Newton,
hipnoterapevt, avtor knjižnih uspešnic

Dr. Linda Backman je diplomirana psihologinja in regresoterapevtka z več kot 30-letno zasebno prakso. Vse od leta 1993 je dr. Backman na že nešteto posameznikih izvedla hipnotično regresijo v prejšnja in vmesna življenja. Na ta način je mnogim ljudem pomagala bolj jasno spoznati kdo smo v resnici kot duše skozi mnoga življenja in čas, ko nismo inkarnirani. Dr. Linda Backman je bila dolgoletna tesna sodelavka dr. Michaela Newtona in soustanoviteljica Društva za duhovno regresijo (Society For Spiritual Regression) - sedaj Newtonov inštitut (The Newton Institute), kateremu je tudi predsedovala.

Leta 1997 je dr. Backman s svojim možem, dr. Earl Backmanom, v Coloradu v ZDA ustanovila učni center The Ravenheart Center, ki je posvečen poučevanju posameznikov za izvajanje regresij v prejšnja življenja in v življenja med življenji ter iskanju svojega poslanstva. Leta 2005 je dr. Linda Backman sodelovala pri ustanovitvi mednarodne mreže za regresioniste v življenja med življenji (The International Between Lives Regression Network, www.iblrn.org), katere namen je ozaveščanje širše javnosti v ZDA in v tujini o koristih in smislu regresoterapije.

Dr. Linda Backman je tudi avtorica knjige Bringing Your Soul to Light: Healing Through Past Lives and the Time Between (ni prevedena v slovenščino), ki jo je pri Llewellyn Worldwide izdala leta 2009, in gostja v mnogih radijskih oddajah. Trenutno piše svojo drugo knjigo, ki bo poglobila bralčevo razumevanje napredovanja naše duše skozi življenja. Dr. Linda Backman je doktorirala na University of Oregon, University of North Carolina in Northern Arizona University.

Spodaj se nahaja eden zadnjih intervjujev z dr. Lindo Backman, v katerem pojasnjuje določene vidike svojega dela in fenomen regresoterapije. Upoštevajte, da video ni preveden in je brez podnapisov.

1. del:

2. del:

Za dodatne informacije ali prijavo na regresijo v prejšnja življenja (PLSR) ali življenja med življenji (BLSR) po metodi dr. Michaela Newtona, nas pokličite na telefonsko številko 031 472 981 ali izpolnite kontaktni obrazec.

 

Vir:
RavenHeart Center (2011), Elektronski vir, http://www.bringingyoursoultolight.com/about_author.html [dostop 5. julij 2011]