RegresijaReinkarnacijaPLSR regresijaBLSR regresijaPogosta vprašanjaKontakti
 
         info@regresija.net


Regresija, prejšnja življenja, posmrtno življenje, čiščenje občutkov krivde, odkrivanje izvorne travme, osvoboditev starih čustvenih blokad in strahu pred smrtjo

Kaj je regresija ››

Metoda oz. orodje, ki omogoča dostop do spominov na prejšnja življenja in na življenja med življenji - čas med dvema inkarinacijama.

Podrobneje o regresiji ››

Hipnotična regresija, ki v stanju "pasivne sproščenosti" omogoča vpogled v prejšnja življenja in v življenje med življenji.

Koristi regresoterapije ››

Ozaveščanje in razreševanje travm ter psihosomatskih težav, sproščanje starih čustvenih energij in blokad.

Študije primerov ››

Obstaja na tisoče študij primerov klientov, ki so v regresiji doživeli spomine na prejšnja življenja. Nekaj jih najdete na povezavi.
 

Regresija je tehnika oziroma orodje, s katerim dostopamo do spominov na prejšnja življenja in na življenja med življenji - čas med dvema inkarnacijama. Regresija v prejšnja življenja je lahko nehipnotična ali hipnotična. Med obema načinoma ni ostre meje, saj v vmesnem območju prehajata drug v drugega. Pri svojem delu jo kot terapevtski pripomoček uporabljajo tudi nekateri psihiatri in psihoterapevti. Regresija lahko pomaga pri dojemanju sveta in marsikaterem uvidu v življenju. Uvidi pa pripomorejo, da se začnejo pozitivni premiki v posameznikovi osebni/duhovni rasti - pa je seveda potrebna, da se v življenju uspešno spoprimemo s težavami ter dosežemo dobre medosebne odnose.

Med koristi regresije lahko vštevamo:
- odkrivanje preteklih življenj,
- odkrivanje izvorne travme,
- čiščenje občutkov krivde,
- reševanje psihosomatskih težav,
- sproščanje starih čustvenih energij,
- razjasnitev vzroka,
- sprava in osvoboditev,
- osvobajanje strahu pred smrtjo,
- komunikacija s svojim duhovnim vodnikom (nekateri ga zmotno imenujejo višji jaz, saj slednji označuje dušo) in duhovnimi učitelji itd.


"Na samo regresijo sem se odpravljala že več let, vse odkar sem prebrala knjigo Potovanje duš. V tem času sem iskala primernega kandidata, ki bi znal regresijo opraviti in ko sem na internetu opazila Roberta Zupančiča, sem se prijavila še isti trenutek.
Pri potovanju v eno od mojih prejšnjih življenj sem dobila uvid zakaj so sedaj določene stvari takšne kot so, še bolj pa me je razveselil moj vodnik, ki se je z mano pošalil, mi sporočil toliko čudovitih stvari in pustil name velik vtis. Vsekakor se bom prijavila še na regresijo v življenje med življenji.
Vsakomur, ki se odloča za regresijo, to absolutno priporočam.

Danes sem poslušala CD, za kar se neizmerno zahvaljujem, zanimivo kako se mi je v hipnozi zdelo, da so bili moji odgovori hipni, da je vodnik, takoj odgovoril. Sedaj pa vidim, da je med kakšnim odgovorom kar nekaj časa preteklo, verjetno čas tam res drugače teče :))"


Slavi, Kranj (PLSR regresija)
Za dodatne informacije ali prijavo na regresijo v prejšnja življenja (PLSR) ali življenja med življenji (BLSR) po metodi dr. Michaela Newtona, nas pokličite na telefonsko številko 031 472 981 ali izpolnite kontaktni obrazec na povezavi tukaj.